World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Κόλο Μουανί σας πήγαινε ο γάβρος την επταετία 97-03, προσέχτε τι γράφετε γιατί θα το ξανακάνουμε.

4 Likes

Ανεκτίμητο πάντως να λέει ο Στελαρας τόσο άνετα πως αυτό είναι βουτιά ε;

6 Likes

5 Likes

Σας λυπαμαι λιγο που βλεπετε μεταδοση με Γιαννακοπουλο στο σχολιο ε :stuck_out_tongue:

H Γαλλια τελειωσε το ημιχρονο με μηδεν σουτ ή λαθος κανω?
Ειχαν μηδεν σουτ μεχρι το 44’ περιπου.

Η Γαλλία επρεπε να χάνει 1 0 γιατι ηταν για τον πουτσο αλλα η Αργεντινή δεν εκανε καμια αλλη σοβαρη ευκαιρία περα από την κατοχη που ειχε. Τωρα με το πετσινο ειναι στο 2 0 κ οι κλαψιαρηδες διαμαρτυρονται για καποιον λογο στον διαιτητή στην ληξη του ημιχρόνου.

Μηδέν στα πάντα γενικά.

1 Like

Παραλιγο να το προβλεψεις σωστα παντως, αν θυμαμαι καλα 3-0 ειχες πει στο ημιχρονο θα ηταν :stuck_out_tongue:

Δίκαια η Αργεντινή ως τώρα. Ας έκανε και η Γαλλία τις επενδύσεις του Κατάρ και να μη μιλάνε για διαιτησία. Οι καλές ομάδες κερδίζουν και τη διαιτησία. Δε φταίνε οι Αργεντίνοι που η ομάδα τους έχει κερδίσει 5 πέναλτι σε 7 ματς. Είναι λογικό αφού παίζουν συνέχεια επίθεση.

(Μέσι έλα στον Θρύλο!)

3 1 τελικο ειχα πει επισης.

Ισως ανάποδα :stuck_out_tongue:

Ειπαμε, κοιμηθηκε ο Θεος τοτε, δεν πεθανε.

Βλεποντας την φαση του πεναλτι στο ριπλει και βλεποντας κυριολεκτικα ολους τους Γαλλους να το αποδεχονται γιατι ξερουν οτι ο Ντεμπελε εχει κανει μαλακια, μου φαινεται απιστευτα αστειο το πως εδω μεσα διαβαζοντας τα σχολια θα νομιζει κανενας οτι εγινε καποια τεραστια κλοπη ξερω γω :joy: :joy: Μεχρι κι ο Γκριζμαν κοιταει τον Ντεμπελε σα να του λεει “τι μαλακια εκανες αγορι μου?”

Καλά ότι ο Ντεμπελέ είναι απ τους πιο άμυαλους ποδοσφαιριστές το ξέρουμε χρόνια. Ο τύπος αν δεν είχε εξωπραγματική ταχύτητα δεν θα έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο

Γενικά συμπαθω την Γαλλία (έχει και την καλύτερη underground σκηνή) αλλά δεν υπάρχει στο α ημιχρονο. Κι ενταξει να μιλαμε για το πεναλτι αλλα οταν δεν εχεις κερδισει ουτε μια μπαλα… Βεβαια επαιζε με 10 ενω η Αργεντινη με 12, αφου ο ντεμπελε - ενας απο τους πιο υπερεκτιμημενους ποδοσφαιριστες ever - ηταν ανεκδοτο.

Δεν θεωρω οτι εχει τελειωσει το ματς αλλα δεν μπορω να φανταστω λογικο ανθρωπο να μην χαρει οταν ο Messi θα το σηκωνει.

ΥΓ: εμαθα απο τα 80s να υποστηριζω Αργεντινη και Ολλανδια. Πηγα να το παιξω ουδετερος αλλα πανηγυρισα τα γκολ σημερα, άρα…

5 Likes

Μαζί με Βινίσιους θα πω εγώ

Κοίτα, εγώ βλέπω μια πολύ όμορφη ομάδα (Αργεντινή) που θα ήταν όμορφη ακόμη και χωρίς τον Μέσι. Το δεύτερο γκολ μπήκε με 4 πάσες. Ήταν γκολ ομάδας και όχι του Μέσι. Για αυτό τον λόγο λίγο εκνευρίζομαι με όλο το focus στον Μέσι. Άδικο και για τον Μέσι (υπερβολικές προσδοκίες) και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής). Απλά ο πολύς κόσμος θέλει “Last Dance” και λοιπές όμορφες ιστορίες.

Αλλά για την ώρα, το σκορ αντικατοπτρίζει το πώς έπαιξαν οι δύο ομάδες. Δεν υπήρχε Γαλλία στο πρώτο ημίχρονο.

1 Like

Και η χούντα επταετία ήταν. Να το κοιτάξετε.

Πιο καλός ρε από αυτό το φάντασμα!

1 Like

Σίγουρα

Ο πόνος σου είναι off topic

Ενώ το κολο μουινι είναι εντός.

1 Like