Μουανί λέγεται όμως
Στο τετ α τετ πάντως δεν τα έκανε μουανί
Το έστειλε άουτ το ένα ο Γάλλος, άρα μόνο ένα εβγαλε, αλλά ο Μαρτίνεζ ήταν φανταστικός στα πέναλτι, πάλι σωστά έπεφτε. Παραλίγο να βγάλει του Μπαπε στο 2-1 και μετά στην διαδικασία των πέναλτι. Μόνο στο 3-3 τον ψάρεψε σωστά ο Μπαπε
Δεν ξέρω πόσοι ήσασταν σε ηλικία για να θυμάστε τι συνέβαινε το 1986, εγώ όμως τότε παρακολούθησα το πρώτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας κάνει εξαρχής την επιλογή να υποστηρίζω την εθνική Αργεντινής επειδή αφ’ ενός έβρισκα πανέμορφο τον χρωματικό συνδυασμό της εμφάνισης της και αφ’ ετέρου είχε τον Μαραντόνα που είχα ακουστά ότι είναι σπουδαίος παίκτης – βασικά δεν ήξερα και πολλούς τότε, άλλες εποχές, ήμουν και μικρούλης! Αυτό που ακολούθησε με έκανε εσαεί υποστηρικτή της ομάδας της τόσο μακρινής χώρας από την Νότιο Αμερική!
36 χρόνια μετά, έχοντας ζήσει ήττες σε τελικό από πέτσινο πέναλτι και γκολ στην παράταση, οδυνηρούς αποκλεισμούς στους 8 με τεσσάρα και στα πέναλτι, αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων στο χειρότερο Μουντιάλ που έχω παρακολουθήσει, έφτασε η ώρα να δούμε άλλη μια κατάκτηση!
Το άξιζε ο Μέσσι, το άξιζε η Αργεντινή, ίσως θα ήταν ακόμη πιο απολαυστικό να το σηκώσει στο Μαρακανά το 2014 (ας όψεται το… “γίδι” ο Ιγκουαϊν!) αλλά καταπώς φαίνεται έπρεπε πρώτα να πεθάνει ο μεγάλος Ντιέγκο, τόσο βαριά ήταν η σκιά του…
(Μεγάλη η ευφορία για το σημερινό, όμως έχω την αίσθηση ότι οι πιο ηδονικές νίκες παραμένουν για μένα αυτή επί της Βραζιλίας το 1990 στους 16 και η επικράτηση επί της Ιταλίας στα πέναλτι στον ημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης στη Νάπολι! Ψυχραιμότερες τοποθετήσεις κάποιαν άλλη στιγμή!)
Σε ποιο αναφέρεσαι?
2002 μαλλον
Μπορεί να λέει και το 1994, αλλά για μένα ήταν γαμάτο το 1994. Το 2002 όντως μούφα. Και με αισχη υπέρ της Κορέας . Σε άλλα νέα, κλαίω απλά:
Μαλακία είπα, θυμόμουν ότι το 1994 είχαν περάσει Νιγηρία και Βουλγαρία από τον όμιλο, και ξέχασα πως τότε είχαν 6 ομίλους με κάποιες ομάδες να περνάνε και ως καλύτερες τρίτες . Άρα η Αργεντινή είχε πάει επίσης στους 16, όπου αποκλείστηκε από ομαδάρα Ρουμανία. Ματσαρα εκείνο μάλιστα , το θυμάμαι να το βλέπω 13 χρόνων στο Ζούμπερι του Αγίου Ανδρέα, στο θέρετρο της αεροπορίας…
Ναι, σωστα το λες, αουτ το ενα, ειχε πεσει σωστα ο καραγκιοζης ομως. Η αποκρουση στο σουτ του Μουανι ηταν το πιο δυσκολο νομιζω.
Κι εγώ εκεί το είχα δει! χαχαχααχα
Χειμερινό μπαρ?? Δίπλα στην θάλασσα? Που είχε και τα τραπέζια με τσόχα πάνω για τους καμμενους που έπαιζαν ποκερακι τα βράδια?
Η φάση του αγώνα έτσι? Στο 123’ …
Δείτε το με ήχο, και μέχρι το τέλος
Για να μην πολυλογώ….στο 2-2 ξενέρωσα τόσο που έκλεισα τον ήχο από το stream, (σιγά μην έβλεπα ANT1) έβαλα να παίζει Darkthrone και το έριξα στην γυμναστική, λέγοντας από μέσα μου πως δεν ξανασχολουμαι με ποδόσφαιρο μέχρι να επανέλθει στην Primera η Super Depor.
Στο γκολ του Μεσσία στην παράταση, διέκοψα τους Darkthrone μέχρι να γίνει το πέναλτι και η ισοφάριση, οπού το πείρα απόφαση πως πάμε για άλλη μια ξενέρα από τις τόσες που μας έχει κεράσει η Argentina και καλύτερά να το ρίξω στον χαβαλέ μην πάθω και τίποτα στην ηλικία που είμαι. Τα πέναλτι τα είδα κατεβάζοντας την οθόνη στο πάτωμα, κάνοντας κοιλιακούς και ακούγοντας Venator, εκτός του τελευταίου όπου διέκοψα την αθλητική μου δραστηριότητα και προσηλώθηκα στην εκτέλεση αν και γνώριζα πως ότι βλέπω έχει συμβεί από ώρα (stream είπαμε)
Τέλος πάντων…απερίγραπτη η χαρά, νιώθω 20 χρονιά νεότερος τώρα που περάσαν οι ώρες και εκτός των Venator που ήταν σίγουροι για την λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς θα μπουν πλέον και οι Darkthrone δικαιωματικά.
Vamos Argentina!
Ετσι σκέφτηκα κ εγω αλλα ειπα ν αποβαλω οτι μ εχει βαλει στο μυαλο μου η σουπερλιγδα.
Σωστή τοποθέτηση ενός πραγματικού μύστη.
Κάποια στιγμή μες στη βδομάδα που δε θα βαριέμαι, θα ποστάρω τα αναλυτικά στατιστικά με τα βραβεία προβλέψεων, αλλά προς το παρόν να γίνει η στέψη στουυυυςςςς
@Ian_Metalhead
@ignatios89
@Old_Boy
@anhydriis
που προέβλεψαν Αργεντινή (4/31) στα προημιτελικά