Έτσι, πάμε ρε Γαλλία! Αυτονόητο ότι αν δεν είχε τόσες τεράστιες απουσίες η Γαλλία θα είχε πάρει ήδη το τρόπαιο σπίτι της. Τώρα παίζεται ποιος θα το πάρει…
Ευτυχώς που στις καθυστερήσεις του ματς ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση και δεν άκουσε το VAR να δώσει τέτοιο ψευτοπέναλτι στους Δανούς (για χέρι και καλά του Τυνήσιου αμυντικού).
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι γραφειο και χαζευω οσο μπορω, αλλα ναι βλεπω αφου ειναι part of my job. Παρακολουθησα “σωστα” τα δυο πρωτα βραδινα. Αν μου πεις οτι το Καταρ δεν θα κανει ουτε σουτ στο τερμα σε τρεις αγωνες, θα σε υποστηριξω. Χθες οι ΗΠΑ μου αρεσαν, αλλα νομιζω οτι το Χ ηρθε δικαια.
Και μετα οι Σαουδαραβες εβαλαν 2 γκολ με 3 σουτ, με τις δυο καλυτερες και πιο σημαντικες ενεργειες που θα κανουν στην καριερα τους οι δυο παικτες που σκοραραν αυτα τα γκολ. Ολα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο, γι αυτο και ο κοσμος το λατρευει.
Μενει να δουμε αν η Αργεντινη θα ξεσπασει απεναντι σε Μεξικο και Πολωνια, ή αν θα αποκλειστει απο την φαση των ομιλων και θα αρχισουν τα οργανα απο καθε καφενειατζη που δεν ξερει τιποτα απο το αθλημα.
Θυμαμαι κοσμο σε αυτο το φορουμ (και οχι μονο) να κραζει τον Ραμπιο. Ο οποιος κανει την καλυτερη σεζον της καριερας του με την Γιουβεντους, και σημερα εχει ηδη σε ενα ημιχρονο ενα γκολ και μια ασιστ, η οποια μαλιστα προηλθε μετα απο δικο του κλεψιμο στην αμυνα της Αυστραλιας.
Πολυ ωραιος παιχταρας, δεν υπαρχει ομαδα στον κοσμο που δε θα τον ηθελε στο κεντρο της.
Καλά ναι σίγουρα θα βγάλουν πολλοί το κόμπλεξ τους αμα αποκλειστεί η Αργεντινή νωρίς (όπως και η Πορτογαλία βεβαίως).
Πάντως το έλεγα πως δεν θεωρώ την Αργεντινή απ τα πρώτα φαβορί όπως πολλοί διότι η άμυνα και το κέντρο της πάσχουν. Με τρελαίνει επίσης το επιχείρημα ότι είναι τελευταίο μουντιάλ του Μέσι. Λες και επειδή είναι το τελευταίο θα ανοίξουν οι άλλοι τα πόδια ή θα μάθουν άμυνα κάτι Ρομέρο, Ταλιαφίκο.
ΥΓ Τελευταία φορά που έχασε 1ο ματς η Αργεντινή πάντως πήγε τελικό
Ναι το κακομαθημενο, κατα τα αλλα δεν μπορει να κανει ενα κοντρολ της πλακας ο γελοιος.
Και ο Ζιρου εχει 2 γκολ, ισοφαριζοντας τα 51 του Ανρι για την Γαλλια.
Λογικα θα τον περασει σε αυτο το Μουντιαλ και θα γινει ο τοπ σκορερ της Γαλλιας στην ιστορια της.
Δε συμφωνω με αυτο, δεν ειναι τυχαιο το σερι που ειχε μεχρι σημερα των 36 αγωνων χωρις ηττα. Η αμυνα της και το κεντρο της ηταν τα ατου σε αυτο το σερι, οχι η επιθεση. Δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι καλυτερο ως αμυνα οταν περιοριζεις την αλλη ομαδα σε 3 σουτ σε ολο το ματς.
Όχι αλλά δεν χρειάζεται Έχασε απο την Σ.Αραβία, τέλος κουβέντας.
Η Γαλλία αυτή τη στιγμή δείχνει πώς πρέπει να παίζει ένα φαβορί, όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.
Αν δεν ειδες το ματς, το τελος της κουβεντας ειχε ηδη ερθει πριν ξεκινησει η κουβεντα.
Η Σαουδικη Αραβια επαιξε ψυχωμενα, και αν και ειναι περιορισμενη ομαδα σε τεχνικες ικανοτητες, εχουν τεραστια κορμια και παιζουν πολυ physical παιχνιδι. Το εξτρα κινητρο του να παρουν αποτελεσμα απεναντι σε ενα απο τα φαβορι, τους εκανε πιο ψυχωμενους.
Στο ποδοσφαιρο παιζουν 22 παικτες στο γηπεδο, οχι 11. Δεν υπαρχει τιποτα “για γελια” σε κανενα ματς στο οποιο κερδιζει το αουτσαηντερ, ισα ισα που για κατι τετοια βλεπουμε το αθλημα. Οσοι το βλεπουμε τελος παντων.
Εδώ μας λέτε ότι έμαθε ο Ben o White, που του τρώει τη θέση ο Trippier και ο Maguire. Το ότι ο Romero έχει να παίξει 1 μήνα και έρχεται από 2 σερί τραυματισμούς δε σημαίνει τίποτα εννοείται…
χαχαχα επίτηδες τον έβαλα τον Ρομέρο για να τσιμπήσεις . O White δεν είναι για βασικός στην Αγγλία αλλά είναι τιμιότατος και χρήσιμος.
Είμαι ενήμερος για το ρεκόρ και είναι εννοείται εντυπωσιακό. Δεν την είδα καθόλου βέβαια δεν ξέρω πως έπαιξε με βάση ροστερ λέω ότι μου φαίνεται να πάσχει λίγο σε άμυνα-κέντρο για να θεωρείται το μέγάλο φαβορί. Σύννολο έχει απ ότι φαίνεται και μάλλον απ τα πιο δεμένα. Τεσπα θα δούμε
Το ότι το γκολ του Βαΐτση στο Μονακό το πανηγύρισα πιο έξαλλα, με τιμά;
Τι μου θύμισε τώρα ο τύπος! Το είχα δει αυτό το παιχνίδι στο σπίτι ενός γείτονα μεγάλης ηλικίας που τώρα έχει πεθάνει (τότε θα ήτανε καμιά 60αριά χρονών).
Το 1992 ήταν το ματς εκείνο. Νιώθω πολύ γέρος ξαφνικά.