MC ρε μαλάκα μου… Πωωωω τί ψόφο τρώγαμε… Με τις μπλε μαλακίες που φορούσαμε. Τότε αν είχες 3-4 epic ήσουν ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!
Εδω εμεις στα lvl 75-80 του WotLK ειχαμε παει καμια 25αρα - 30 ατομα στο Blackwing Lair ετσι για πλακα και ειχαμε φαει κατι wipe απο το Nefarian, ολα τα λεφτα. Δηλαδη lol, 20 lvl παραπανω απο το κανονικο του raid ημασταν και παλι πεφταμε γιατι οι πιο πολλοι δεν ηξεραν tactics.
Τα παλια raid ηταν γαματα. Gates of Ahn’Quiraj… οταν πρωτοανοιγαν οι πυλες… τι να λεμε τωρα. Ενταξει και στα αλλα expansions ειχανε ωραια raid. Ξεκιναγαν ευκολα και προς τα τελευταια patch δυσκολευαν. Το αγαπημενο μου και πιο δυσκολο για μενα ηταν του Kael στο Sunwell. Αλλα γενικα, σαν τα πρωτα, τιποτα.
Ευτυχως μετα απο καιρο αποτοξινώθηκα :roll:
Τα καινούρια σε σύγκριση με τα παλιά ήταν σε φάση pew pew. Tank and spank. Δεν ήθελαν καμιά πυρηνική φυσική. Οκ υπερβάλλω λίγο αλλά θυμάμαι ότι για να πάμε σε boss στο Naxx μας έβγαινε η παναγία με τα tacts!!!
Η το παλιό σάπιο μάτι ο C’Thun τρώγαμε κάτι μύρια dmg από το ray… γμσ τα!!!
τα καινούργια τα κάνεις και με παγκ
τα παλιά ούτε μία στο εκατομμύριο δεν βγαίνουν με παγκ (σκεφτείτε νεφάριαν παγκ :lol:)
Εγώ είμαι σίγουρος ότι και τώρα αν πάει pug στον Neffy τον πίνουν άσχημα!!!
Θυμάμαι όταν γύρισα από φαντάρος και ξανάρχισα λίγο πάω να κάνω ένα Naxx 10-man normal mode και έχω ξέρω γω top TBC gear και ακολουθεί διάλογος με ένα πιτσιρικά νέο στο guild (εγώ μέχρι να πάω στρατό ήμουν officer)
τυπάς- εγώ με τυπά που έχει 70lvl gear δε πάω Naxx να πεθαίνουμε όλη την ώρα
εγω- φίλε όταν έκανα εγώ Naxx40 δεν ήξερες καν το WoW
τυπάς- lol δεν υπάρχει Naxx40
Ε τι να παίξεις μετά!!!
αχαχαχαχα
αυτό που με εκνευρίσει αφάνταστα τώρα είναι ότι πάει το κάθε νουμπάκι που ξεκίνησε wow πριν μισό χρόνο και καθαρίζει όλα τα παλιά instances και σου έρχεται στην orgrimmar με old school gear και το παίζει μάγκας!! έχω ένα φίλο που πήρε τώρα τ6 chest και του λέω όταν το είχα εγώ εσύ έκανες lvling και μου λέει ‘άσε ρε…νουμπ’
Εεεε δε γαμείς;;; Ποτέ δεν ασχολήθηκα! Είχα το guild μου και όλα καλά!!! Τώρα που σπάσαμε αν και θα ψηνόμουν να παίξω ίσως χωρίς το guild μου δεν νομίζω… Δεν θα έχει πλάκα
Έτσι είναι παιδιά! Δεν αξίζει και τόσο τον κόπο το game για μένα πια σε σοβαρό επίπεδο (ίσως pvp για την φάση…)
αύριο μου λήγει εμένα και μάλλον θα το αφήσω έτσι.
Κάπου έχω photo τον paladin μου με full t1 set, το Jin’do’s Hexxer (εκπληκτικό σφυράκι που δεν ξέρω αν υπάρχει πια, αφού έχει καταργηθεί ή αλλάξει το Zul Gurub, κάτι τέτοιο μου έχουν πει) και εκείνη την ασπιδάρα που έριχνε ο Ragnaros με το mana regen. Είχα και 3 κομμάτια t2 θυμάμαι. Επίσης για dps και καλά (πούτσες δηλαδή, holy ήμουνα, για πλάκα το χα πάρει επειδή δεν το ήθελε κανείς θυμάμαι) ένα γαμηστερό 2handed σπαθί από AQ20, Manslayer of the Qiraji κάτι τέτοιο βαρύγδουπο. Αυτό είχε φοβερό artwork. Ααααααχ αναμνήσεις…
Όταν ξεθάψω photo θα ποσταριστούν.
Gurub k Aman έχουν γίνει 5man hc dungs για lvl 85 χαρακτήρες.
λολεν!!!
Καλά θυμαμαι κάτι επικα runs Zul’Aman timed για το αρκουδάκι το mount!!! μέσα σε 20 λεπτά το πολύ clear τα πάντα!!! Πόσο γαμάτα ήταν γαμώτο…
χαχα ναι!! τώρα την παίρνουν με παγκ #-o
Ξαναβγάλαν την αρκούδα;;;; Αφού είχαν πει στα 80 τέλος!!!
ναι αλλά νομίζω σε διαφορετικό χρώμα
fail. Τι καθόμασταν και γαμιόμασταν σαν τους μαλάκες εμεις!!! -.-
Συνέχεια το ίδιο team μέχρι να το πάρουν όλοι…
πάντως κάθε φορά που μιλάω για wow και εγώ και οι συνομιλητές μου καταλήγουμε να κράζουμε την βλιζαρντ
τυχαίο?
Eδω βαλανε Phoenix και τα ρανκς απο το πβπ . Νταξ, τα ιδια απο την αρχη ειναι λιγο. Μπορει να φταιει και το οτι δε παιζω ποια Τα γκομπλινζ εχουν φαση, αλλα μικρα visuals στα τιερ
Πατάτα εννοείται θα κράξεις την blizzard έχουν υπάρξει στιγμές που έκανε άπειρες μαλακίες. Τι να λέμε! Εμένα χτες μου ζήτησε ένα φιλαράκι το acc για να παίζει που και που οπότε αν βάλει κάρτα θα παίζω που και που.
Έτσι να πάρουμε και κανα achievment point!!!
Χωρις να θελω να κατηγορηθω για φανμποισμο αλλα…κραζετε την blizzard?
Ειμαι gamer εδω και 20 χρονια+ (γαμω την π… μεγαλωσα) και πιστευω ειναι η πιο συνεπης εταιρια στον χωρο. (Sierra και Lucas R.I.P)
Βγαζει παιχνιδαρες ΜΟΝΟ οταν ειναι 100% ετοιμα και ΟΛΑ γαμανε…απλα…απο lost vikings μεχρι stacraft II…
Οκ ειναι λιγο φαν μποι αυτο που λεω αλλα…σκεφτειτε το λιγο…ποιος τιτλος της blizzard σας χαλασε;
(Μην πειτε για release του wow, λογικο το να γαμηθει το συμπαν οταν εχει ΤΟΣΟ κοσμο στο release του…)
Στα wow νεα τωρα, ΓΑΜΩ ΤΗΝ BLIZZARD ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΝΕΡΦΑ ΣΤΟΥΣ DK;;;;;;; :p:p
καλα το timed με pug ποτε…Μονο μια φορα μου εκατσε αξιολογο group και το χασαμε για 5 δευτερα…
Double post ftw