Το κράξιμο στην blizz περιορίζεται στα εξής: Ε βέβαια μπαφάρουμε τα πάντα εκτός των mage, τον πίνουμε στα pvp απ’όλους κλπ κλπ…
Ως gaming εταιρεία γαμάει!!!
Το κράξιμο στην blizz περιορίζεται στα εξής: Ε βέβαια μπαφάρουμε τα πάντα εκτός των mage, τον πίνουμε στα pvp απ’όλους κλπ κλπ…
Ως gaming εταιρεία γαμάει!!!
Aχμμμ !!
Το ιδιο το wow βγηκε νωριτερα! Γιαυτο και ηταν γεματο bugs και server lag !!
μια χαρά είναι το wow και η bliz. απ τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.
τώρα σχετικά με την γκρίνια, το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα. άμα μπείτε στο φορουμ θα δείτε ένα κάρο αμπαλους κλάψες να διαμαρτύρονται για ότι μπορεί να φανταστεί ο νους.
Ειδες σε προλαβα απο το να πεις την κακια σου…:p:p:p
Diablo 2, Warcraft 3, WoW είναι απλά τα παιχνίδια με τα οποία έχω φάει τα μεγαλύτερα κολλήματα έβερ. Το μόνο που λίγο τα πλησιάζει σαν εμμονή είναι το Morrowind, αλλά αυτό δε νομίζω ότι θα το ξαναέπαιζα τώρα, σε αντίθεση με τα 3 προαναφερθέντα (diablo 2 μάλιστα παίζω αυτόν τον καιρό για νιοστή φορά). Οπότε, ναι η Blizzard γαμάει πιστεύω και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με Starcraft ή τα πρώτα Warcraft και Diablo.
ΥΓ: αυτό που λέει ο Nihilist για τους κλάψες είναι τεράστια αλήθεια και το βρίσκω λογικό να υπάρχει σε ένα βαθμό. Από ένα σημείο και μετά δένεσαι τόσο πολύ με τον χαρακτήρα σου που ότι και να γίνει το παίρνεις πατριωτικά. Θυμάμαι όταν έπαιζα εγώ οι μεγαλύτεροι κλάψες ήταν οι druids γιατί πίστευαν ότι πρέπει να τα κάνουν όλα τέλεια και να συμφέρουν. Εγώ που έκανα 2 ώρες να σκοτώσω mob με τον paladin τι να πω. Χαχα! Κλάψας!
Βασικά τόσα χρόνια όποτε σκέφτομαι Blizz μου έρχονται στο μυαλο τα εξής:
#@&!%@#&^!@#^(@!*#!@ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DIABLO 3 ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???
Καλά θα κλάψουμε, θα καταστραφούμε, θα πεθάνουμε όταν έρθει!
Καλά ήμουνα νιος και γέρασα είναι το D3! Ανακοινώθηκε από το '08 και to περιμένουμε από το χμμμμ άντε πες 2003-2004 και ακόμα @@
Εντωμεταξύ κάτι βίντεα που έχουνε ανεβάσει στο site από το παιχνίδι σε κάνουν να στάζεις γκάβλα κανονικά!
Kαι εγω ειχα δει ενα βιντεακι ΠΕΡΥΣΙ και ειχα κωλοπωρωθει. Αλλα συμφωνω πολυ με τον Silentunes. Ας μη τα θελουμε ολα. Η Blizzard οντως ειναι τεραστια εταιρια. Ακομα και αν το WoW εχει χαλασει λιγακι (ή αρκετα για αλλους), θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα. Οσο να’ναι μετα απο τοσα χρονια ειναι δυσκολο να κρατησεις το παιχνιδι στη μαγεια που εχιε τον πρωτο καιρο και να μη γινει και βαρετο. Καποια πραγματα θα αλλαξουν, καποιοι θα γκρινιαζουν… Ακομα και αν κανουνε καιρο να βγαλουν το Diablo, δαγκωνομαι και λεω “τουλαχιστον λογικα θα αξιζει γιατι θα το εχουν τελειοποιησει”.
Κατι αλλο να ρωτησω αν ισχυει… μετα το W3 frozen throne, η blizzard ειχε ανακοινωσει οτι θα σταματαγε τα warcraft (τα strategy εννοω) και θα συνεχιζε το lore του παιχνιδιου μεσω του WoW μονο. Ακουσα ομως απο ενα φιλο και γενικα εχει ακουστει σαν φημη, οτι τελικα θα βγει Warcraft 4. Ξερει κανεις τιποτα παραπανω? Ελπιζω να μην ειμαι πολυ offtopic :roll:
Μετά από μια δεκαετία περίπου βγήκε η συνέχεια του starcraft. Φέτος λογικά θα βγει το πρώτο expansion, του χρόνου ελπίζουμε να βγει το diablo 3.
Από το 2007 ακούγεται οτι ετοιμάζουν το επόμενο mmorpg το οποίο δεν θα είναι στο στυλ του wow και θα λέγεται titan και δεν έχουμε δει ούτε καν concept art.
Οπότε το warcraft 4 είναι λίγο ουτοπικό προς το παρών.
δεν νομίζω να παίζει σοβαρά κάποιο τέτοιο project. μάλλον φήμη είναι. σ αυτά που έγραψε ο rip_noob προσθέστε ακόμα ένα expansion του wow μελλοντικά.
Nαι οντως εχει πεσει πολυ δουλεια στην εταιρια. Και να το παρουν αποφαση να το βγαλουν μαλλον θα τους παρει καιρο οποτε…
Το γαμησανε και ψοφησε με τα expansions του WoW ακομα και οταν επαιζα φανατικα χαλιομουνα που παραμεριζαν αλλα παιχνιδια οπως το diablo και το starcraft για α βγαζουνε νεο patch και expansion καθε τρεις και λιγο.
Παντως ψιλοχαλιεμαι γιατι ειναι αλλο να βλεπεις το lore μεσα απο το strategy και αλλο να το βλεπεις μεσα απο το mmorpg που πολλες πληροφοριες τις προσπερνας αφου επικεντρωνεσαι σε αλλα πραγματα. Anyway. ξυδι mode on
Διαφωνώ. Μου άρεσε να ζω το lore μέσα από το mmorpg. Π.χ. να στέκεσαι δίπλα στον Cairn στο Thunderbluff, να σου δίνει quest η Sylvanas, να κάνεις run στο Stratholme, να χαζεύεις τον τάφο εκείνου του μεγάλου paladin, πως τον λέγανε; Ή εκείνο το instance στο TBC που ταξίδευες στο χρόνο και συναντούσες τον Thrall νέο. Εκείνος ο half-orc με τα 2 τσεκούρια και την αρκούδα που έκοβε βόλτες σε μια περιοχή στο Kalimdor. Το τρελό το quest chain για attunement Onyxia που σκάγανε στο τέλος οι δράκοι στην αίθουσα του θρόνου στο Stormwind. Έχω ξεχάσει πολλά ονόματα ρε γαμώτο. Άπειρες όμορφες lore στιγμές.
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω ποστ!!!
Ahn Quiraj Opening Event απλα ! τελοςςς !!
Nαι με τον server να πεθαίνει γιατί ΟΛΟΙ ήμασταν στο Silithus. ΤΟ ξύλο
Αυτό το είχα χάσει ρε πούστη! Όταν είχαν ανοίξει τις πύλες στον Quel Thalas που έπαιζα τότε, ήταν Αύγουστος και ήμουνα διακοπές!
Eχει τη φαση του, δε διαφωνω. Απλα πολλα quests που προχωρανε το lore, δεν ειναι υποχρεωτικα και μπορεις ανετα να τα χασεις. Θα μου πεις καλο ειναι αυτο γιατι ο αλλος μπορει να μη γουσταρει. Απλα μεσα σε ολο αυτο το χαμο, ειναι ευκολο να χασεις μερικα κομματια απο την ιστορια και να εστιασεις αλλου. Σο W3 εκανες τη μαχη σου και σε καθε πιστα εβλεπες και ολη την ιστορια. Πως γινοταν το καθε τι. Anyway
Καλα το attunment για Onyxia γαμαγε. Που ηταν στην πραγματικοτητα η Lady Katrana διπλα στο βασιλια, τοσο καιρο.
Το Ahn Quiraj opening event ηταν το πιο επικο που εχω δει στο warcraft. Τοτε βεβαια ημουν μικρο lvl ακομα και δεν πηρα μερος αλλα το εβλεπα απο ενα φιλο που επαιζε. ΧΑΜΟΣ. Να εχουν συνεργαστει τοσες alliance και απο τα 2 factions για να μαζεψουν τα υλικα και μολις ανοιγουν οι πυλες να γινεται πανηγυρι τρελο… Κατι Ανουβιδες σκαγανε απο μεσα…
Και ο πρωτος επαιρνε και το ενα και μοναδικο στο σερβερ Quiraji Battle Tank.
το κλάσικ κουέστινγκ δεν ήταν καλά δομημένο. Η μπλίζ έμαθε τα άπειρα από το wotlk όπου πραγματικά υπήρχε σενάριο και το ακολουθούσες εύκολα και χωρίς να κουράζεσαι.
Το δε tbc ήταν καλούλι από την άποψη οτι οι περιοχές συνέχιζαν επαρκώς γραμμικά, αλλά και πάλι το κεντρικό quest line θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
πολύ καλή δουλεία στο Cat/sm στα κουέστ και το σενάριο αλλά αυτήν τη φορά έλειπε η γραμμικότητα των προηγούμενων expansion.
Bρέθηκα να “ψάχνομαι” για νέα quests 2 φορές, μία στο Uldum και στο MT. (παρόλο που είμαι από τους λίγους που πέζει να εχουν κανει όλα τα Q του morrowind.)
Τα lines που ξεχώρησα είναι:
Onyxia
Attunament to the Core
Key to karazhan
Guru of Drakkuru
The Cipher of Damnation
Battle of Darrowshire
Battle of Undercity
ΟΛΟ το αρχικό των Death knights
έχει και άλλα όμορφα όμως που δεν τα θυμάμαι