τα είχα λιώσει τα κωλοquest για το loremaster!!! γαμημένα achievments μου φάγαν τη ζωή!!!
Μα γιατι το λες αυτο;
Εγω πηρα αποφαση να κανω τα seasonals… Μερικα ΑΠΛΑ δεν παλεβονται…οπως και αυτο που αρχιζει σημερα…πολες βολτες αλλα το συνδιαζεις με το explorer…αλλα…ΠΟΛΕΣ βολτες ρε μαγκες…
Btw, εχω capped justice και γιρω στα 2500 valor…Λεω να κανω τα valor conquest και να τσιμπισω pvp οπλακι…τωρα που θα γινει το conversion…
Εχετε καμια καλυτερη προταση; Γιατι να δωσω 2200 για να παρω item απο την pve στολη ενω μετα απο μια βδομαδα θα την περνω με justice το θεωρω λιγο μαλακια…
Key to Karazhan και Battle for Undercity γαμαγανε. Ειδικα το τελευταιο ως Alliance που μπουκαρεις μεσα με τον wrynn να τα γαμησεις ολα (ασχετα αν τελικα παιρνεις τα @@ σου).
Επισης αλλα ωραια questline ηταν το The Missing Diplomat που εψαχνες να βρεις τον Wrynn (αν και γαμιοσουνα να τρεχεις απο δω και απο κει), και το Attunment for The Eye.
A! Και ενα για τους Hunters που εδινε ενα epic bow που φυτρωναν κατι φυτα πανω του και ηθελε και ενα item απο Onyxia το οποιο επεφτε μονο για hunter μονο αν ειχες το quest νομιζω. Πολυ παλουκι για τα level του, και πολυ τρεξιμο αλλα αξιζε.
Τελικα ομως δε το εκανα ποτε :roll:
Oντως μερικα seasonals ηταν απαλευτα. Θυμαμαι εκανα αυτο με τους elders και επι τη ευκαιρια ειπα να παρω και το The Explorer. Πραγματικα ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ. Επρεπε να πας απο capitals στα αλλα factions, μεχρι σε κατι περιοχες που δεν παταγε κανεις, μεχρι σε κατι ξεχασμενα raid και να βρεις τον elder μεσα τους με ολα τα mobs να σε κυνηγανε. Μου βγηκε η πιστη αλλα τα πηρα και τα 2
Πλάκα έχουν τα seasonal!!!
Eγώ έχω mage ως main char οπότε η βόλτες δεν ήταν τπτ
πειτε αγαπημενο bg
παλιο καλο AV<3,ωρες ολοκληρες με υποκρουση manowar
όντως το παλιό AV που είχε στην μέση εκείνο το μπος και έπαιρνε πάνω από 2 ώρες :lol:
Το AV τον πέρνει άγρια.
AB <3 , WSG , Eye και μετα τα άλλα δν με τραβάνε πολύ…
Agrammar , Genjuros , Argent Dawn
απίστευτη βαρεμάρα τα pvp!!! Μπορούσα να λιώνω άπειρες ώρες στα pve και στα raids αλλα bg/arena με τπτ!!!
χαχα κλασικό pve noob!
τι να το κάνω το pvp ρε;;; Βαρετό! Έλα pve να σε μάθω wow για άντρες!!!
AV χαλαρα. Ως alliance το WSG ηταν εφιαλτης. Τα παλικαρια στο σερβερ μου δεν ενιωθαν μια στο WSG. Θυμαμαι τα πρωτα μου AV που για καποιο λογο, οι δυο πλευρες δεν πηγαιναν κατευθεια για τα πρωτο boss --> 1o tower --> 2o tower --> 3o,4o tower και τελευταιο boss για να κερδισουν γρηγορα. Απλα συναντιωνταν στη μεση και πλακωνονταν στο ξυλο. ΜΟΝΟ ξυλο… Σαν hunter το λατρευα. Ακομα και να χαναμε που δεν ηταν συχνο φαινομενο, γουσταρα τρελα.
Αγαπημενα raid? To ξερω ειναι πολλα αλλα γουσταρα πολυ Sunwell, Βattle for Mount Hyjal, Karazhan, The Eye και τους δρακους που εβρισκες σε διαφορες περιοχες (Ysondre κλπ.)
Οταν πηραμε το πρωτο WSG πεφταν τα screenshots βροχη απ’τη συγκινηση.
Aσταλδε καταλαβαμε,στο pvp δεεεε:p
Μπααααα δε το ένιωθα όντως!!! Δεν ασχολήθηκα ποτέ! Μόνο κάτι αρένες έκανα για να παίρνω ίσα ίσα τα points για κανα off-specc gear!
Xρειαζομουν WSG marks για να παρω το gladiator set θυμαμαι, και πηγαινα για μαχη με υπογλωσσια.
Μετα απο λιγο απηυδησα και καθομουνα βαση με shadowmeld, stealth στο πετακι και freezing trap πανω στη σημαια να δω ποιος φουκαρας horde θα ερθει να την παρει.
Θυμαμαι ειμουν exalted WSG k AB οταν επαιζα vanilla , στο 40-49 tier
Έλα ρε καιδάκο!!! χαχαχαχα Με τπτ
Οκ έγινα exalted σε όλα αλλά λόγω μαλακίας μου που είχα κόλλημα με τα achievment
ασταλδε πήρες και battlemaster?
ψήστε με να ξαναρχίσω ρε, spinebreaker είμαι αλλά ζμπουτσαμ αλλάζω και σέρβερ…
belf paladin με το που dingαρα 85 τον Δεκέμβρη σταμάτησα
Όχι ρε αυτό θέλει skill στο pvp!!!
Aλλά είχα καμιά 20αριά άλλους τίτλους
Για Battlemaster μου μενανε μονο νικες σε SotA και βαρεθηκα