World of Warcraft

Γαμάτος τίτλος το battlemaster αλλά πολύ κάψιμο ρε αδερφάκι μου!!!

Καλα migrate θες ετσι και αλιως γιατι ο server ειναι gtp λιγακι…

κανείς απο Agrammar??

xaxa Εγω ειμουν Aggramar, oλα τα χρονια. Ποιο φρουτο εισαι εσυ :stuck_out_tongue:

εγώ με το μπατλμάστερ έστειλα στα διάλα ένα εξάμηνο σπουδών πριν από 1μισι-2 χρόνια… #-o

ε δν λεει το μπατλμάστερ θέλει πολύ λιωσιμο.Πρωτιμάω PvE τίτλους και τίτλους απο Dungeons.Explorer,Ambassador και achis απο profs τα έχω ριμάξει όλα.

κανείς που να παίζει ΤΩΡΑ Agrammar,Argent Dawn ή Genjuros?

Ti nick εχεις στον Aggramar

Majestic

Βγήκε καινούργιο γαμάτο πράμα !!! Μπορείς πλέον να κάνεις party inv [B]απο αλλα realms[/B],εαν τον έχεις real id friend.Μπορούμε να κανονίσουμε κανα dungeon ή bg με όποιους παίζουν ακόμα 8)

Οκ απλά υπεργαμάτο αυτό!!! Εγώ λέω να το ξαναβάλω το σ/κ πάντως!!!

Εγώ είμαι μόνο Alliance να ξέρετε :stuck_out_tongue:

Περιμένω 1 βδομαδίτσα να πάρω καινούργιο υπολογιστή γιατί σέρνεται το WoW…

παίδες να σας πληροφορήσω ότι από το πολύ wow μπορεί να γίνεται κάπως έτσι
-------> http://www.youtube.com/watch?v=ijNohhowplI&feature=channel_video_title

Με Hackάρανε ρε :frowning: 2η φορά

ouch…

Κατεβάζω authenticator…

Ρε δεν ειναι δυνατόν. Ούτε καν προλάβανε να στείλουν τα χρήματα, πρέπει να τους πρόλαβα στο τσακ…

Αλλά το gear πάει, όλο vendored, μόνο pvp φοράω.

Έκανα recover, έγινε αυτόματα ticket.

Τώρα στην αναμονή. Γαμώ το …

Ευτυχώς τόσα χρόνια που έπαιζα ποτέ δε με χάκαραν. Αλλά οκ όταν ήμουν σε hardcore φάση, παίζει να άλλαζα pass κάθε μέρα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω πως ξηγιέται πλέον η blizz για χακάρισμα αλλά όταν έπαιζα μερικοί φίλοι μου παιδεύτηκαν πολύ για να πάρουν το gear τους πίσω. Καλά το gold εννοείται ότι έκανε φτερά!

Ένα χάος φίλε. Τώρα με το battlenet έχω χαθεί μέσα στα tickets.

Την προηγούμενη φορά, επί TBC, GM με είχε πιάσει online και με ρωτούσε τι items έχασα και πόσα G. σε μερικές ώρες τα είχα όλα πίσω!

Πάντως ελπίζω με το authenticator να λυθεί το πρόβλημα με τα hacks.

Απλά, μήπως ξέρεις πως σκατά θα βρώ που κρύβετε ο keylogger? καμιά συμβουλή:;;; :frowning:

Μπααααα δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί απλά δεν χρειάστηκε ευτυχώς!!

Ένα [SIZE=“1”]μπράβο[/SIZE] έστω μικρό στην blizzard για την εξυπηρέτηση που είναι αρκετά γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη από παλιά.

Τα πήρα πίσω όλα.

Ας επλίσουμε να μην ξαναγίνει το ίδιο

Έλα ρε!!! that was fast! Και τα g?