World of Warcraft

Ναι, αλλά κυρίως τα items με απασχολούσαν! :smiley: τα g ήταν 3k όπότε κλάιν xaxa

Ε καλά ναι!

Πωωωω κάποτε τα 3000g ήταν άπιαστο όνειρο!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ενας τύπος στην guild μου έχει 223k G… έλεος !!!

αν τους πείς ξερώ γω είχα αυτά τα item και πείς +10-20 k G ψέμα θα το καταλάβουν?

την προηγούμενη βδομάδα με χακάραν και εμένα…πούλησαν όλο το gear των 2 χαρακτήρων μου που είναι πάνω από 80 και βγάλαν 700g αλλά δεν πρόλαβαν να τα στείλουν, άνοιξα τικετ και ο gm μου απάντησε σε 20 λεπτά και μου τα έδωσε όλα πίσω

έτσι έβγαλα και 700g και πήρα όλο το gear πίσω :lol:

Έχω ακούσει να χακάρουν πολλούς αυτην την εβδομάδα,παιζει αν κανω κάτι για να μν με χακάρουν?

Άλλαξε το pass και όταν logάρεις μη γράφεις το pass. Κάντο paste από κάπου αλλού για να αποφύγεις τους keyloggers!

τι στο διάολο κάνουν και το βρίσκουν ρε???

No idea. Αν ήξερα θα το έκανα και γω :stuck_out_tongue:

χααχαχχαχααχ

Μια μαλακίτσα προγραμματάκι είναι, που εκτελείται στο παρασκήνιο, συνήθως με όνομα παρόμοιο με αυτά των διεργασιών του συστήματος, και δεν είναι καμιά εξυπνάδα, και ενα παιδάκι το προγραμματίζει.

Απλά αναγνωρίζει ποιά πλήκτρα πατάς, αφού ανοίξεις το client του wow και στέλνει τις πληροφορίες στον srv τους.

Τα υπόλοιπα είναι δουλεία κάποιου κινέζου farmer, ή κάποιου bot.

Edit: εγώ είχα το σύνδρομο του ανίκητου και νόμιζα οτι δεν θα μου συμβεί ποτέ!

Από χθές authenticator + copy paste τον κωδικό κ έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

To authenticator απ’οτι είδα στο σάιτ είναι ενα μαραφέτι το πατάς και βγάζει κωδικό? καινούργιο κάθε φορΑ?

Ενας ηλίθιος συμμαθητής μου θυμάμε μες στο νετ καφέ καθόταν ένας απο πάνω του και του έκλεψε των κωδικό της game card #-o , #-o , και πάλι !!! #-o !!!

Ε ΛΟΛ πως τα κατάφερε; χαχαχα

Ναι, ακριβώς αυτό. Και το καλό είναι οτι αν μπείς από το ίδιο IP δηλαδή από τον ίδιο υπολογιστή εντός ολίγων λεπτών δεν σου το ζητάει ξανά. Οπότε δεν σου σπάει τα αρχίδια ο κωδικός αν πχ. φας DC :smiley:

edit:Εκτός από το gadgetακι έχει και app γιατο κινητό υπ’όψην.

Ρε μην τρελαίνεστε η blizzard δεν είναι ΕΛ.ΑΣ. που εάν σε κλέψουν θα σου πει ‘πρόβλημα σου’

Όλες οι συναλλαγές καταγράφονται και εάν πεις από χτες μέχρι σήμερα δεν είχα μπει στο account μου θα σου κάνει ένα rollback (οκ όχι τόσο εύκολο όσο ακούγετε) και είσαι κυριλες.

Εμάς μας είχαν κλέψει όλη την guild bank (τρελά λεφτά όμως) και μας τα γύρισαν όλα πίσω…

Υ.Γ. Authenticator App for iphone or Android FTW…Τσαμπε και εχει και γαματο pet δωρο…:stuck_out_tongue:

τι πετ??

χαχ γαμησέτα θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια που έπαιζα MMORPG φρι download ελληνικα,με είχαν κλέψει και μου λέει ο GM: Ε δεν μπορώ να σου κάνω τίποτα αμα εισαι ηλίθιος και σε κλέψανε ( 9χρονών παιδί εγώ) τον έβρησα και εφαγα ban μεχρι το 2032 :slight_smile:

http://www.wowhead.com/item=49646/core-hound-pup

Αυτο…

Καλά σίγουρα, απλά είναι σπάσιμο να το υποστείς όλο αυτό όταν λογκάρεις πορωμένος για pevepeh :stuck_out_tongue:

PANDAS…

Ωραια…Οποτε η blizzard λεει : Wow για πιτσιρικια, Diablo για ΑΝΤΡΑΙ…:stuck_out_tongue:

ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν φτάνει που το κάτα δεν ήταν τόσο καλό , τώρα θέλουν να περάσουν τον πολιτισμό τους μεσω του παιχνιδιού . Ακου εκει lvl 90 . Lineage είμαστε ? σε λίγο θα μας πουν οτι μπορείς να βαράς με 10 hit / sec …

απλό scaling είναι μωρέ το 90 κλπ… αμα θέλανε, το κάνανε και 86 max, απλά όσο παραπάνω απλώνεται τόσο πιο εύκολη είναι η διαβάθμιση του content

ποτε δεν επαιζα wow,ωστοσο μου φαινοταν εντυπωσιακο παιχνιδι οπως και τα expansion που βγαζαν ανα 1-2 χρονια… το καινουριο expansion ομως φαινεται σκετη παρωδια…ακου pandaria :lol::lol: ,εκτος αν το χορηγει η disney οποτε παω πασο

Μετα απο ενα χρονο αποχη, εβαλα Κατακλισμ και ειμαι στον Aggramar once again…
Ειπα να δω το εξπανσιον…

Αλλα ΠΑΝΤΑ ?? Στην αρχη νομιζα οτι ητανε Halloween αστειο, οπως ειχανε κανει με τα Murlocks παλια…