20 χρόνια τώρα πάνε από πάτο σε πάτο και είμαι βέβαιος πως το χειρότερο κομμάτι θα βρίσκεται κάπου στους δίσκους με τον Blaze, αλλά έτσι για να τιμήσω τη στιγμή που είπα “τι είναι αυτά που παίζετε ρε” ψηφίζω Fear of the Dark! Oύτε ο δίσκος μου άρεσε, αλλά ειδικά το συγκεκριμένο κομμάτι το μίσησα από την πρώτη φορά που το άκουσα και το βαριέμαι όσο δεν πάει!
Εγώ θα ψίφηζα κάτι από A matter of life and death… Δεν ξέρω σε αυτόν τον δίσκο ενώ μουσικά είναι πολύ καλός έχει ξεφύγει λίγο στην σύνθεση… Η μόνη κομματάρα που παρααξίζει είναι το Different world εκεί μέσα!
Το Weekend Warrior πιστεύω πως τσάμπα είναι στο πολ για εμένα…
η μονη κομματαρα στο ΑMOLAD το different world.??
:-k:-k
for the greater good of god?
the legacy?
these colours don’t run?
brighter than a thousand suns?
lord of light?
:-s:-s:-s:-s
Τα 3 πρωτα ομολογω ταχα ξεχασει,οντως ωραια κομματια αλλα το Legacy οχι,το θεωρω το πιο αδυναμο και βαρετο κομματι του δισκου.
Συμφωνω,νομιζω οτι το Fear is the key είναι χειροτερο.
Δεν μπόρεσα να βρώ καθόλου ενδιαφέρον σε αυτόν τον δίσκο! Κάθε φορά όμως που ακούω το Different world σκατοπορώνομαι και γουστάρω! Μουσικά είναι καλός δίσκος… Σαν σύνθεση όμως υστερεί στα γούστα μου! Καλά εντάξη, γούστα είναι αυτά!
πολλ στο ροκινγκ…εγγύηση
O Gers; Κάνεις τεράστιο λάθος. Τόσο παικτικά όσο και συνθετικά είναι τρομερός κιθαρίστας και τα σολαρίσματά του έχουν πολύ ενδιαφέρον. Κατά την άποψή μου, κιθαριστικά και συνθετικά είναι καλύτερος του Murray αλλά όχι καλύτερος του Smith.
Στο θέμα του τόπικ αν και χιλιοσυζητημένα θέματα απ’όταν πηγαίναμε γυμνάσιο… νομίζω ότι το fear of the dark έχει κομματάρες. Την απάντηση εύκολα θα τη βρει κανείς στους 2 δίσκους-εκτρώματα με τον bayley (το μεγαλύτερο βύσμα στην ιστορία της μουσικής) και στους 2 τελευταίους που είναι η επιτομή της νύστας και της κακογουστιάς (κατ’ εμε πάντα)
οκ θα μπορουσα να πω κατι απο τις τελευταιες μουφες,αλλα οχι.
ως φαν της κλασικης περοδους παντα μα παντα μου την εσπαγε αυτο το “ινβαααιντεεεερς”.οχι δεν ειναι το χειροτερο,ουτε καν.αλλα ειπα να το πω:dunno: