Worst Iron Maiden Song

Δεν ξέρω ποιο, αλλά σίγουρα το τελευταίο choice του poll δεν έπρεπε να υπάρχει. Γιαυτό και το διάλεξα…

Την καλύτερη ερμηνεία της ζωής του ο Dickinson την κάνει στην Live After Death έκδοση του Revelations.

Που κολλαει η αμπαλοσυνη? Δικαιωμα μου δεν ειναι να μην μου αρεσει ο δισκος? Θεωρεις δηλαδη οτι ειναι ισαξιο με τα προηγουμενα αλμπουμ?

Φυσικά και είναι δικαίωμα σου, για μουσική μιλάμε, κάνουμε και καλαμπούρι, μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.:slight_smile:

Ισάξιο μπορεί όχι, αλλά θεωρώ πως μέχρι και το Fear of the Dark οι Maiden δεν έχουν κυκλοφορήσει καν μέτριο δίσκο.

Εννοειται οτι κανουμε καλαμπουρι :stuck_out_tongue: Κοιτα, θεωρω ολα τα αλμπουμ ισαξια μεχρι το Seventh Son Of A Seventh Son, μετα το No Prayer For The Dying πολυ κατωτερο και το Fear Of The Dark, καλυτερο αλλα οχι στο ιδιο επιπεδο με τα πρωτα…

Μάλλον το Virus.

weekend warrior εύκολα. Μόνιμο σκιπ στο φίαρ

Το Invaders γαμαει. Τελεια και παυλα.

Το Apparition σου αρέσει περισσότερο δλδ?

[SPOILER]Πω πω,μπήκα στο youtube να επιβεβαιωθώ και βρήκα το Judas Be my guide και το Childhood’s end…Τι συγκίνηση,τι διαμάντια…Ο πρώτος δίσκος που άκουσα ποτέ…:cry:[/SPOILER]

Γουστάρψ τρελά όλα εκτός του apparition από το poll!

Άχρηστο θρεντ,οι Maiden δεν έχουν άσχημο τραγούδι,πάμε παρακάτω,ωραία και καλά.

Τι Gangland μωρέ μέσα στο πολλ#-o

Προσωπικα το Gangland το θεωρω απο τα πιο πορωτικα και σκληρα κομματια των πρωτων δίσκων.Ισως θα εβαζα το Angel and The gambler kai εγώ…
Παρατηρηση: Ειναι ιδέα μου η όχι οτι για το Piece of Mind δεν λέει κανείς κακη κουβέντα?:stuck_out_tongue:

Άνετα το Weekend Warrior. Εντάξει όμως με τόσους δίσκους λογικό να έχουν πολλά πατατοτράγουδα.

Γενικα δεν εχουν πολλες πατατες,η χειροτερη απο αυτες τις λιγες ειναι το The Angel And The Gambler!Απορω με την αποφαση τους να το γυρισουν και video,ΕΛΕΟΣ!

Να προσθεσω βεβαια οτι πολλες φορες εχει τυχη να πινουμε μπυρες με φιλους και να μπαινει το προαναφερθεν και να γουσταρουμε αλλα μεχρι εκει ομως.

H λίστα πρεπει να ανενωθει ωστε να συμπεριλαβει κομματια του τελευταιου δίσκου…Βασικα δεν θα τα λε απατατες αλλα βαρετα και χωρις λογο υπαρξης,οχι δηλαδη σαν το weekend warrior που ειναι ας πουμε κακο κομματι(αν και εμενα μ αρεσει:D)…

[QUOTE=Kiratzos;1258383[B][COLOR=“Red”]H λίστα πρεπει να ανενωθει ωστε να συμπεριλαβει κομματια του τελευταιου δίσκου…[/COLOR]Βασικα δεν θα τα λε απατατες αλλα βαρετα και χωρις λογο υπαρξης,οχι δηλαδη σαν το weekend warrior που ειναι ας πουμε κακο κομματι(αν και εμενα μ αρεσει:D)…[/QUOTE]

Δηλαδη ΟΛΑ του τελευταιου:p:p Θα χρειαστουμε και 2ο thread! Εγω παντως ψηφισα Apparition.Τα υπολοιπα τα θεωρω μετρια εως κακα τραγουδια.Αυτο ομως ειναι αποκρουστικο βρε αδερφε μου.Α ρε Gers…Ενα Dance of Death & το Man on the Edge σε σωζουν γιατι εκτος απο παικτικα και συνθετικα εισαι για τον π…ο!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WEEKEND WARRIOR IEΡΟΣΥΛΟΙ!!!:lightsabre::lightsabre::evil::evil::x:x

Ρε, χαζοι ειστε ??
Μια χαρα κομματαρα ειναι το weekend warrior !!

όχι ακριβώς
be quick or be dead, Wasting Love, dream of mirrors, the legacy

Καλά τα λες!!!