Ενδιαφερον σεναριο.
Οι Maiden να δοκιμαζουν με τον x Kiske και ο Bruce να προχωρα μονος, με αμφοτερους να βγαζουν δισκαρες.
Ακομα κι ετσι, για εναν οπαδο των Maiden, η επιστροφη του βασιλια ειναι σημαντικοτερη.
Μου αρκουν τα Brave, Dance, Matter συν αλλο ενα ισαξιο θελω να πιστευω, ακομα κι αν το σεναριο σου “παρηγαγε” ποιοτικοτερους δισκους.
The angel and the gambler…κομματι κατω του μετριου για τους maiden
Οπως ολα τα συγκροτηματα, ετσι και οι IRON MAIDEN , εχουν καποια τραγουδια που δεν τα λες και κομματαρες… Προσωπικα μου την σπαει το Don’t Look To The Eyes Of A Stranger, αλλα απο το poll ειμαι μεταξυ του Hooks In You και του Como Estais Amigos. Θα πω το Como Estais Amigos, λογω του οτι το αλλο τουλαχιστον το τραγουδαει ο Bruce…
αλλά και λόγω του ότι είναι κομματάρα8)
Χμμμμ… :-k Σε καποιον μπορει να αρεσει, κομματαρα δεν το λες παντως…
Αύτος ο δίσκος δεν είχε το Assasin μέσα θα ομιλούσαμε για φοβερό δισκάκι!
Φέλιξ Μπόρχα = Συνώνυμο αμπαλοσύνης. Δικαιωματικά σου παραδίδεται.
Χαχαχαχαχαχα!
Δε ξέρω σε ποιό σημείο διαφωνείς όμως! Οτι το No Prayer είναι δισκάρα, ή ότι το Assasin είναι για τα σίδερα??
Το No Prayer απεχει απο το να ειναι δισκαρα οσο η ΑΕΚ απο ενα πρωταθλημα!
nimlot
October 13, 2009, 9:24pm
Ποιο Gangland ρε, την παλεύετε;
Βγάλτε το και βάλτε το “Can I Play…” που μόνο live αξίζει, λίγο.
Πέρα του άθλιου “The Assassin” και του μετρίου “Tailgunner” τα υπόλοιπα τα λατρεύω!
Ειδικά τα “Run Silent, Run Deep” και “Mother Russia” και “Holy Smoke” είναι από από άλλο πλανήτη!8)
Nimlot αγόρι μου, το “… Madness” είναι και γαμώ μπροστά στο filler-άκι “Gangland”!
Δεν μου αρεσει αυτος ο δισκος να σου πω την αληθεια, ουτε η αλλαγη στυλ στα φωνητικα του Bruce και δεν θεωρω οτι ειχε καποιο υπερκομματι…
:p:p:p
Από το δίσκο, “mother Russia” κομματάρα, “Tailgunner” πολύ ωραίο, και μετά το βάραθρο…
nimlot
October 14, 2009, 12:09am
'90-'93 είναι τα καλύτερα φωνητικά ever ο Bruce.
Απλά δείτε donington, raising hell ή boots.
TAILGUNNER = ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.-
off topic : Γιαυτό μου αρέσει το Deja Vu απίστευτα, δίνει ρέστα ο Βρασίδας