Worst Iron Maiden Song

Εγω ψηφισα gangland.Ποτε δεν το χωνεψα αυτο το κομματι

Επιτελους, βρεθηκε καποιος ακομα να εκτιμα αυτο τον κομματο.

Eυγενικοτερο τιτλο λεει…ξεκολλατε μωρε#-o

Οταν ολα τα τραγουδια σου γαμανε και χεις γραψει μια μετριοτητα αυτη η μετριοτητα ειναι το χειροτερο σου…απλη ελληνικη γλωσσα ξερω γω.Δοση ρεαλισμου μαλλον χρειαζονται οσοι εχουν μια ταση υπερπροστασιας με τους Maiden σε ο,τι κι αν ειπωθει:wink: (Ξερω οτι ειναι θεμα γουστου και αιθητικης-αρα υποκειμενικο- για το Como και λατρευω maiden αλλα ειπαμε ρε σεις).Του poll εχουν ψηφιστει ολα και υπαρχουν κι αλλες 15 ψηφοι στο “αλλο”,κατι λεει αυτο δε μπορει…14 αλμπουμς χωρις μαπα τραγουδι δε γινεται,τι συζηταμε τωρα.Και δεν εβαλα καν απο DoD επιτηδες…

Στη τελικη σιγα,οτι ειναι θεοι το ξερουμε.Ας υπαρχει κι ενα “αρνητικο” τοπικ μεσα στα μυρια topics που τους εξυμνουν(και τα οποια ξεθαψε με περισσια υπομονη ενα ενα ο Βακιλος:P)να γινεται και λιγο χαβαλες…

Έλα μου ντε, εγω ανατριχιάζω με τις μελωδίες του.

Σχεδόν οτιδήποτε από τους 2 δίσκους με Bailey.
Ο τύπος απλά δεν έκανε…

Κοίτα δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές heavy metal μπάντες που θα λέγανε όχι να χουν στην δισκογραφία τους το virus πχ ή το gangland ή το como estais amigos.
Aλλά όπως σωστά λες … γούστα είναι αυτά. Και συ προφανώς δεν γουστάρεις τους maiden (όχι ότι είναι κακό αυτό, δεν το λέω αρνητικά, αλλά μακριά από μένα τέτοιο πράγμα! εύχομαι να μην έρθει ποτέ εποχή που να μην βάζω ποτέ να ακούσω maiden).

ChrisP, δεν θα διαφωνήσω καθόλου για τον μπέιλυ. Άλλο όμως αυτό και άλλο οι συνθέσεις αυτές καθ αυτές. Εντάξει και από αυτή την άποψη σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη περίοδος τους άλλα δες φερ ειπείν το clansman (που μάλλον είναι η καλύτερη σύνθεση της περιόδου) πως το μεταμόρφωσε ο Bruce ή ακόμη και το the sign of the cross. Μακάρι να τραγουδούσε σε καμιά ζωντανή ηχογράφηση και άλλα κομμάτια από κει (πχ το como estais amigos που μ αρέσει πολύ) και θα έβλεπες ότι θα τα εκτιμούσαμε διαφορετικά τα κομμάτια (εντάξει, όχι όλα, αλλά αρκετά από αυτά).
Α, τώρα που το θυμήθηκα στο death on the road υπάρχει και το lord of the flies, ακόμα κι αυτό, με τον Ντίκινσον γίνεται άλλο κομμάτι.

Κάθομαι και διαβάζω ακούγοντας το Dance On the Road για πρώτη φορά στο background και μπαίνει το Lord of the flies.Και εκεί που πάει να μπεί το άνευρο ρεφραίν του studio,ο Μπρούσαρος το εκτοξέυει.Χάζεψα και σταμάτησα το διάβασμα για να ακούσω το θεό.

Έτσι! Έτσι ακριβώς! Δυστυχώς ο μπλέιζ ακύρωσε πολλές συνθέσεις. Πραγματικά δεν ταίριαζε στους μέιντεν, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ο Χάρις που σαν επαγγελματίας είναι κέρβερος, έκανε αυτό το λάθος…

Έπρεπε να πάρει τον Kiske που ήταν και θέμα τότε…

Φυσικά ο Kiske θα ήταν μια επιλογή που θα ταίριαζε και στα προηγούμενα έπη των μειντεν, όπου ο μπλέιζ δεν μπορούσε.
Η πλάκα είναι ότι όταν είχαν έρθει στην αθήνα το 97 νομίζω με τον μπλέιζ, ένα ελληνικό περιοδικό (το hammer? to Invader? θα σας γελάσω, δεν θυμάμαι) είχε γράψει ότι ο μπλέιζ πάτησε τον μπρους σε ύμνους όπως το hallowed be thy name:lol::lol::lol::lol: Έλεος!!!

Ναι διαβάζεις κάτι τέτοια κατα καιρούς και αναρωτιέσαι αν του δίνουν προμήθεια του συντάκτη που τα γράφει αυτά. Νομίζω το '98 ήταν αυτό το σκηνικό αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μια χαρα ηταν ο Blaze.

Αμα ειχαν παρει τραγουδιστη που τους ταιριαζει, ισως να μην ειχε επιστρεψει ποτε ο θεος.

Και ίσως είχες ακούσει κάτι διαφορετικό απο τους Maiden… Βασικά σίγουρα θα είχες ακούσει κάτι διαφορετικό και μάλλον θα μείνουμε όλοι με την απορία για το πως θα ήταν. Δεν λεω ότι δεν χαίρομαι που επέστρεψε αλλα δεν με χάλαγαν και τα προσωπικά του album (Accident of birth, Chemical Wedding)

Ο τίτλος όμως λέει song όχι composition!
Gottcha!!

Tι. DODHEIMSGARD

Μου φαίνεται περίεργο που δεν σου αρέσει το Alexander.Γούστα είναι βέβαια αυτά.

Ε και οι ίδιοι γνωρίζουν πως δε λέει το τραγούδι. :Ρ

Τι να σου πω,εγώ το σκέφτομαι σε συνθήκες live να σκάει το riff,μερικές χιλιάδες κόσμος να χοροπηδάει σαν τρελός και ανατριχιάζω.

Βασικα,μονο εσυ θα χοροπηδας και θα νομιζεις πως το κανουν και οι αλλοι.

Ουτε εγω τρελαινομαι με το κομματακι

Ας το παίξουν και ας είμαι μόνος μου.