Worst Iron Maiden Song

Μη φοβάσαι ρε μάγκα εμείς εδώ είμαστε και θα σε στηρίξουμε ο,τι κι αν πουν οι γιατροί.

@GRACCHUS BABEUF

δεν εισαι φαν, δεν εισαι φαν αλλα ολο εδω γυροφερνεις :roll:

αμα γουσταρεις καμια μπλουζιτσα Seventh Son εμεις εδω ειμαστε παντως :smiley: :stuck_out_tongue:

Είμαι fan αγόρι μου.

Fanboy δεν είμαι! :smiley:

Δεν ξέρω αν τα χω μπερδέψει αλλα νομίζω ότι έχει διαφορα! :-s

Κι έπειτα έχει πολύ πλακα να βλέπεις τον Έλληνα metalhead να υποβάλλεται σε ψυχανάλυση (οι Maiden είναι το κατ εξοχήν συγκρότημα που προσφέρεται γι αυτό! :lol:)

Alexander The Great γενικότερα. Από τη λίστα παραπάνω Como Esta Amigos.

:?:?:?:?

Βλέπω τώρα τα κομμάτια του poll και σκέφτομαι ότι τα χειρότερα των μέιντεν (τα περισσότερα απ αυτά τουλάχιστον), θα μπορούσαν να είναι σε best of άλλης μπάντας…

Σωστός…
Γενικά το poll είναι λίγο άστοχο (για τι ως γνωστόν οι Maiden δεν έχουν τέτοια) ή μάλλον θα έπρεπε να έχει ένα πιο ευγενικό και ρεαλιστικό τίτλο όπως “Metriotero Iron Maiden song” και να βάζαμε τα απο πάνω ή να το λέγαμε “Το Ιron Maiden song pou exoume varethei (ligaki) na akoume” και να ψηφίζαμε Run to the hills, Fear of the dark και τέτοια…

angel and the gambler με διαφορά

To εχω ξαναγράψει,αλλα θα επιμεινω οτι το assasin ειναι οτι χειροτερο εχουν γραψει ποτέ…(ουτε καν μετριο)

Το Assassin έχει την αγαπημένη μου bassιά από Harris.
Ψήφο χαλαρά στο The Apparition… ανούσιο κομμάτι χωρίς κανένα απόλυτως συναίσθημα.

οι iron maiden δεν εχουν μπαντ σονγκς:p

:smiley:

Συμφωνώ ως φανατικός θαυμαστής τους αλλά που και που έβγαζαν κάτι κουλάδια!! :p:p:p

Άρα δε συμφωνείς.

το como estais amigos στις επιλογες για τα χειροτερα???
πως τολματε?:stuck_out_tongue:
ουτε του gangland του αξιζει τετοια μεταχειριση παντως.

Βασικά τα 8 κομμάτια για μένα θα ήταν μάλλον από X-Factor.

Έλα ντε… το como estais amigos;;; που είναι ίσως και η καλύτερη ερμηνεία του μπέιλυ στους μέιντεν;

Oλα του poll δεν τα λες και κομματαρες παντως.

Όχι, σαφώς και δεν τα λες όλα κομματάρες. Δεν τα λες και μπάζα όμως.

Πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε πως το Virus δεν έχει σχέση με αυτό εδώ το thread.

Εξαρτάται, εμένα για παράδειγμα τόσο αυτά του Poll όσο και αρκετά άλλα στη δισκογραφία των Maiden μου φαίνονται μέτρια ή κάτω του μετρίου. Γούστα είναι αυτά.

Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο κομμάτι απ’αυτά σε … best of άλλης μπάντας όπως λες. Αυτή η καραμέλα δεν πιστεύω πως κολλάει εδώ.

Μaiden πλέον δεν βάζω να ακούσω σχεδόν ποτέ. :roll: