Worst Iron Maiden Song

Τι λες ρε ιερόσυλε για No More Lies και Rainmaker??? :lightsabre:

A να γεια σου!!

Γιατι με λεει ο σαντοουκινγκ αλλοθρησκο; :-s

Thanks again ρε Σαντοου!Αλλα το αλλοθρησκος ουτε γω το πιασα!!! :-k :?

Mαλλον εννοει οτι αυτος εχει θρησκευμα ΜεταλλικΑ.

Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο.

Ουτως ή αλλως ολοι στο τελος ασπαζονται το Χριστιανισμο, τον ΑΡΗ το θεο του πολεμου και το Bruce Dickinson.

Αγια Τριαδα λαιμαι!!! :smiley:

Κανένα φυσικά! Βέβαια πολλά από αυτά του poll δεν είναι στα αγαπημένα μου, αλλά δεν τα λες και χάλια!

To χειροτερο τοτε για σενα ειναι το λιγοτερο αγαπημενο σου,αυτο που βαριεσαι περισσοτερο,αυτο να μας πεις:wink:

Τώρα δεν μπορώ να ακυρώσω την ψήφο μου. Θα έλεγα όμως το Como esta amigos…

Αν είναι έτσι τοτε ναι!Είμαι αλλόθρησκος!!! :stuck_out_tongue:

To No more lies είναι ΤΟ ανέμπνευστο έπος από Harris…νταξ, δεν μπορεί να γράψει τα έπη του παρελθόντος, αλλά τόση ΦΑ-ΣΟΛ-ΛΑ-δα δεν αντέχεται, προκαλεί μεγάλη αναταραχή στο πεπτικόν σύστημα…:stuck_out_tongue: Επίσης στο AMOLAD τα μισά κομμάτια δεν παλεύονται μια…ακόμα και το μέτριο back to the village από τα παλιά είναι άλλη κλάση.

ΟΥΑΙ ΥΜIΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕIΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑIΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑI! :tomato:

(Επειδή κάτι είπες και για το χριστιανισμό). :lol:

Eννοοώ ότι εγώ είμαι γαύρος ρε παιδιά!!!

Δυσκολο πολ, καθοτι η επαναληψη που εμφανιζουν συνθετικα οι Μεηντεν απο ενα σημειο κ μετα μπερδευει λιγο τα πραγματα. Ενα απο τα χειροτερα κομματια τους εβερ συμφωνω παντως οτι ειναι το Invaders, κομματι χωρις ουσιαστικο λογο υπαρξης σε μια δισκαρα. Απο το πολ θα ελεγα Angel and the gambler.

Δεν…

Ε τοτε καλα ειπα πως είμαι αλλοθρησκος!!:lol::lol::lol:

Σιγουρα το Invaders δεν είναι άξιο να σταθει διπλα σε τετοιες κομματαρες(ισως και το Gagland).Απλά όμως ας σκεφτουμε τι θα λεγαμε αν ήταν σε εναν χειροτερα ποιοτικα δίσκο.

Το ίδιο!

:?

Αφού είναι ΣΚΑΤA το γαμημένο, δεν ακούγεται με τίποτα! Κάθε φορα που το έχω ακούσει έχω σκεφτεί το ίδιο πράγμα- “χαζό παιδί χαρά γεμάτο”. Θα ταίριαζε στους Offspring η στους Green Day.

Σοβαρέψου μωρή Πανάθα.

Ενταξει ρε συ,αν πχ υπήρχε στο Virtual XI παιζει και να ηταν(και είναι) καλύτερο απο Futureal η The Angel and the Gambler!!!Εκει να δεις παιδικη χαρα!!!Απλα το Invaders οπως είπα ατύχησε να είναι δίπλα σε κομματαρες!Είναι που είναι μετριοτατο,το αποτελειωνουν και τα υπολοιπα.

Εμένα το Invaders είναι από τα αγαπημένα μου αυτού του δίσκου:razz:
Δεν κάνω πλάκα:|

Πλάκα πλάκα παίζει να μην έχω ακούσει ξανα τα Invaders και Gangland απο τότε που αγόρασα πρώτη φορα τους δίσκους, δηλαδή καμια 20ετία τουλαχιστον…

Παντως επρεπε να μπει στην αρχικη εκδοση του δισκου και η κομματαρα Total Eclipse,αντι ενος εκ των 2 προαναφερθεντων,και οχι απλά στην remaster.Βέβαια καλιο αργα παρά ποτε!

Το Invaders αν δεν είχε αυτό το πανηλίθιο ρεφραίν μια χαρά κομματάρα θα ήταν αλλά τι να κάνεις δυστυχώς το έχει.