Worst Iron Maiden Song

Tο χειροτερο δεν ξερω να σας το πω.Τα πιο βαρετα ομως???Οτι επαιξαν στην τελευταια περιοδεια εξον 2-3 (βλεπε wasted years, rime κτλ ) τα εχω σιχαθει να τα ακουω συναυλιακα (κυριως) και μη. Γιατι να μην κανουν μια περιοδεια να παιξουν ολο το Somewhere in time/ Sevent son να γουσταρουμε γαμωωωωωω.Θελω να ακουσω Bring your daughter και Afraid to shoot strangers LIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Φίλε μου απο αυτα που είπες βγάζω το συμπέρασμα οτι δεν έχεις καμμια σχεση με Maiden.Εντελώς φιλικα…

Ασχετο το ποστακι σου.
Ο καθενας εχει γουστα. Σορρυ αλλα βαρεθηκα να ακουω το Fear of the dark live.
Παρεπιπτοντως εχω ΟΤΙ εχουν κυκλοφορησει οι Maiden τους λατρευω και τους παρακολουθω απο το τιμημενο 1992.
Τα συμπερασματα δικα σου.

Άσχετο?Μα ρε φίλε στην τελευταια περιοδεια παίξανε τα καλύτερα τραγούδια!!Και αρκετα απο τα SIT και SSOSS!Δηλαδη για σενα πρεπει να σταματησουν να παίζουν τραγουδια απο το 1984 και πριν???Και το Fear of the dark είναι απο τα πιο συναυλιακά τραγούδια τους!!Δεν βλεπεις τον χαμο που γινεται κάθε φορα που το παιζουν???

Με δεδομενη τη Maiden-ο-λατρεια της Ελλαδας και ολο το Virtual XI να παιξουν παλι χαμος θα γινει.
Εγω απλα εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη - γουστο.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστη απαραιτητα.
Και δεν λεω να μην παιζουν πριν το 1984 αλλα γιατι οχι το Prisoner (οσοι ηταν Dickinson στο Λυκαββητο το απολαυσαν) η το 22 Acacia Avenue η το Strange World (εχω τρελαθει τελειως ε;).
Anyway ειναι τοσα πολλα τα τραγουδια τους που ΠΟΤΕ δεν προκειται να ικανοποιησουν ολα τα γουστα.Ας πουμε οτι τα δικα μου ειναι και περιεργα/νοσταλγικα.

Ναι ρε συ ενταξει κουβεντα κανουμε.Αλλωστε κι εγω μπορει να ημουν και λιγο ακραιος.Μ αυτο το γκρουπ γίνομαι.:slight_smile: Και για του λογου του αληθες παρακaτω το setlist απο την τελευταια τους περιοδεια.Offtopic αλλα την παραθετω για να αποδειξω ότι ηταν απο τις καλύτερες τους :slight_smile:

1. Intro - Churchill’s Speech
  2. Aces High
  3. 2 Minutes to Midnight
  4. Revelations
  5. The Trooper
  6. Wasted Years
  7. The Number of the Beast
  8. Run to the Hills
  9. Rime of the Ancient Mariner
  10. Powerslave
  11. Heaven Can Wait
  12. Can I Play With Madness?
  13. Fear of the Dark
  14. Iron Maiden
  15. Moonchild
  16. The Clairvoyant
  17. Hallowed Be Thy Name

Η αλήθεια είναι πως με το Fear of the dark έχει παραγίνει το κακό, αλλά έχουν τόσα καλά κομμάτια που για να ικανοποιήσουν όλους τους οπαδούς θα πρέπει να παίζουν 2 μέρες σερι…με διαλείμματα.

το αδικειτε το fear of the dark ειναι κομματαρα απο τις λιγες8)

Ε αυτά έχουν παιχτεί τόσες φορές πια που είναι σαν να λέμε ότι σε κάθε περιοδεία παίζανε τα καλύτερα κομμάτια τους…
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου με τα live των Maiden… είναι τελείως προβλέψιμα. Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον φανατικός οπαδός τους (βλ. Maiden1979 :PP) οπότε αποκλείεται να ισχύει το ίδιο για τον καθένα.

Και για να είμαστε on topic, για μένα το μισό (και βάλε) Fear of the Dark, όλο το Virtual XI (ναι, πλην Clansman βέβαια…) και όλο το X Factor είναι ανυπόφορα. Το ίδιο ισχύει και για αρκετά μεγάλο μέρος από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους (Brave New World και ύστερα), έχουν μερικές κομματάρες αλλά βρίθουν από fillers και απουσία έμπνευσης απ’την οποία πιστεύω ότι έχουν πια αρχίσει να στερεύουν. Δηλαδή οι δίσκοι τους από το 90 και μετά πάσχουν στα σημεία που δεν έπασχε καμία κυκλοφορία τους τη δεκαετία του 80.

Και για να είμαστε on topic, για μένα το μισό (και βάλε) Fear of the Dark, όλο το Virtual XI (ναι, πλην Clansman βέβαια…) και όλο το X Factor είναι ανυπόφορα. Το ίδιο ισχύει και για αρκετά μεγάλο μέρος από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους (Brave New World και ύστερα), έχουν μερικές κομματάρες αλλά βρίθουν από fillers και απουσία έμπνευσης απ’την οποία πιστεύω ότι έχουν πια αρχίσει να στερεύουν. Δηλαδή οι δίσκοι τους από το 90 και μετά πάσχουν στα σημεία που δεν έπασχε καμία κυκλοφορία τους τη δεκαετία του 80.[/QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα, ωραίος! Αλλά το X Factor εμένα μου αρέσει.

Απο αυτα που υπογραμμισες τα Aces High,Can i play with madness τα παίξανε στην Somewhere back in time μετα από πολλα χρονια.Δεν θυμαμαι να τα παίζανε νωριτερα(στις 90s περιοδειες.)Ενταξει και γω θα θελα να παιζανε πχ Flight of icarus,Alexander the Great κα αλλα δεν γινεται να τους ικανοποιησουν ολους!!Τοσα κλασσικά που εχουν επρεπε καθε live να διαρκει 3-4 ώρες!!!Ον τοπικ εν μερει συμφωνω για αυτά των 00s.Αν και προσωπικα εμενα το Dance of death μου αρεσε.Θεωρω μακραν τα 90s ως την χειροτερη δεκαετια τους.

Για Maiden-α σε βρισκω πολυ μπροστά! Έτσι πρέπει!

Το Can I Play With Madness παιζόταν στη περιοδεία για το DOD.

Aces High κλπ παιζόντουσαν στη περιοδεία για το reunion.

Με maiden έχω ξενερώσει άσχημα, περιμένουμε τη τελευταία δισκάρα που θα κόβει κώλους για άλλη μια φορά και μετά τέρμα.

Εννοουσα οτι τα συγκεκριμενα δεν τα παιζανε απο το 90 και μετα.Μετα την επιστροφη του Bruce δεν θυμαμαι μαλλον θα χεις δικιο.Φιλε Shadowking(παρεπιπτοντως κομματαρα το username σου :wink: ) να σαι καλα!!

Eγω τους ψιλοδικαιολογω παντως…

Οταν βλεπεις οτι κατι πουλαει δεν το αλλαζεις για να ικανοποιησεις τη μειοψηφια.

Ακομα κι αν εχει δικιο.

Γιατι ολοι εμεις που γουσταρουμε τα ξεχασμενα ειμαστε μειοψηφια.

Κακα τα ψεματα.

Οταν βρισκω γνωστο μου που πηγε φετος στη συναυλια και με ρωταγε αναφερομενος στο Moonchild:

“Ρε συ… Ποιο ηταν αυτο μετα το Iron Maiden;Δεν το 'χω ξανακουσει…”

Μην περιμενετε να παιξουν και αλλα παλια ξεχασμενα διαμαντια.

Λιγο αυτο, λιγο τα σκουριασμενα δαχτυλα που βαριουνται να ακολουθησουν αλλη διαδρομη, λιγο η εξουθενωση του θεου στα λαιβ που δεν τους αφηνει να ξεπερνουν τα 100 λεπτα και φτανουμε σε αυτο το αποτελεσμα.

Φιλε Iron Aris πρέπει να ομολογήσω ότι για fanboy (όπως δήλωσες) δεν είσαι καθόλου κολλημένος! :thumbup:

Ο Εddie13 και ο Iron Aris πρέπει να είναι οι πιο ανοιχτόμυαλοι Maiden-αδες που εχω μιλήσει. Αν και αλλόθρησκοι :stuck_out_tongue:

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Βεβαια νταξ…

Και γω κανενα ψηφισα. :lol:

Δεν μπορουσα να αντισταθω. :oops: :smiley:

δεν μπορουσες να αντισταθεις, επρεπε να την πεις την κακια σου

Τώρα που είδα το Virus ,έχω να πω το εξής.
Λέω συνέχεια πόσο δεν μαρέσει αυτό το κομμάτι αλλά όταν το βάζω…γουστάρω!!!:lol:
Το ίδιο γίνεται και με πολλά άλλα τους, όπως το Gates Of Tomorrow πχ…

Και κάτι για τα 3 τελευταία.

Στο Brave New World δεν βρίσκω κάποιο αδύναμο κομμάτι (άντε το Thin Line δεν πολυγουστάρω) αλλά πέρα του Out Of The Silent Planet δεν υπάρχει κάποιο άλλο να το θεωρήσω κλασική κομματάρα Maiden.

Στο Dance Of Death υπάρχουν οι συναυλιακές μπούρδες (που ακούγονται ευχάριστα) Wildest Dreams , No More Lies ,τα αδιάφορα Gates Of Tomoorrow (με το πολύ κολλητικό ρεφραίν) , New Frontier , Age Of Innocence, τα καλούτσικα Face In The Sand , Rainmaker , Montsegur και οι κομματάρες που για μένα στέκονται άνετα δίπλα στα κλασικά Journeyman , Dance Of Death και το υπερέπος Paschendale.

Και στο AMOLAD η δομή είναι ίδια με το DOD.
Πρόκειται για αρκετά τεχνικό δίσκο από αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι Maiden.(βλ. Reincarnation , Brighter…)
Τραγούδια σαν τα Lord Of Light , Reincarnation , For The Greater… , Out Of The Shadows , Legacy δεν γράφονται από καμία άλλη μπάντα.
Ίσως τα solo δεν είναι και γαμώ , αν εξαιρέσεις το For The…
Με χαλάει λίγο ότι θέλησαν να γεμίσουν το δίσκου με μεγάλη διάρκειας κομμάτια , αλλά τους βγήκε.
Και για μένα είναι καλύτερο του DOD και ακόμη καλύτερο του BNW.
Όποιος περίμενε τις δισολίες των '80ς ή το πρώιμο NWOBHM ή έναν “ροκ” και ασφαλή δίσκο σαν το BNW μάλλον θα απογοητεύτηκε.
Για μένα ήταν υπερεπιτυχημένο το πείραμα.
Κατόρθωσαν με το να θυμίζουν Maiden , να πιάσουν πάλι άπιαστο ήχο για άλλες μπάντες.
Τον ήχο του AMOLAD μόνο η μπάντα μπορεί να παίξει live και καμία νατον μιμηθεί, όπως και σε όλα τα album.

Και προτού κατηγορηθώ σαν γραφικός φανμπόης ,και μες το φόρουμ και εκτός έχω κράξει απίστευτα την μπάντα.
Η εμμονή να παίζουν συνέχεια τα ίδια πονάει…
Και άντε τα Hallowed , Trooper δεν γίνεται να βγουν.
Τα Iron Maiden , Number κατάλαβα φέτος ότι δεν γίνεται ούτε αυτά να βγουν.
To Fear ήταν απελπιστικά άσχετο αλλά παραμένει το hit τους.
Το Run To The Hills όμως?

Και έπειτα όπως υπάρχει και το αντίστοιχο τόπικ, οι Maiden είναι το 1ο συγκρότημα που φτύνει κάποιος.
“Ακόμη Maiden ακούς ρε?”
Προσωπικώς χέστηκα, τα ίδια που άκουγα όταν άρχισα, οι κλασικούρες, (Metallica, Sabbath, Maiden…) τα ακούω και τώρα, ίσως και με περισσότερη φανατίλα.
Ασφαλώς υπάρχουν και οι (πάμπολλες) εξαιρέσεις , όπως φάνηκε φέτος.:wink:

[SIZE=“5”]UP THE IRONS!!![/SIZE]

Και μιας που μιλήσατε για την άλλη λατρεία…

Poor Twisted Me ,Slither (το 1ο 1ο μάλλον…) ,Bad Seed, Carpe Diem Baby, Shoot Me Again, Sweet Amber , Purify, και μην τολμήσει κάποιος να αναφέρει κάποιο από τα 5 πρώτα ή το Hero Of The Day!!!Κομματάρα το τελευταίο.