Worst Iron Maiden Song

Φοβερό κομμάτι , στο λάιβ στο Ντόνιγκτον απογειώνεται αισθητά.8)
Και στο στούντιο δηλαδή είναι κομματάρα.

Trace your way back fifty years , yeah!!!

To μόνο σπαστικό είναι το ρεφραιν.

"Tailgunner, you’re a tailgunner #-o#-o

Το υπόλοιπο είναι κομματάρα!

Θυμαμαι στο The angel and the Gambler ολοι τοτε στο live χορευαμε χασαπικο η μπροστινη σειρα!!

Como Estais Amigos…αθλιο τραγουδι σε αθλιο δισκο.

Προσωπικα δεν το θεωρω τοσο ασχημο.

Λιγο βαρετο ναι.

Ασχετα που θεωρω οτι η παρουσια του μπουχεσα “εκαψε” δυο καλους σε γενικες γραμμες δισκους.

Το angel and the gambler μαζι με κομματια απο το εξ φακτορ που δεν μου εντυπωθηκαν ποτε στη μνημη οσες φορες και αν ακουσα το δισκο…Κριμα μιας και το virtual Xi το θεωρω καλο δισκο και ειμαι δεμενος μαζι τους μιας και ειναι ο πρωτος μειντεν δισκος που αγορασα(ναι οκ δεν ηξερα:p)…Παντως δεν θεωρω τον Μπλειζ τοσο κακο τραγουδιστη…Ουτε μ αρεσουν οι εκτελεσεις του μπρους στα ιδια τραγουδια…Βασικα την περιοδο του fear δεν μ αρεσε και διαιτερα η φωνη του μπρους η μαλλον ο τροπος που τραγουδουσε…Αντιθετα με τη σολο καριερα του…

Λιγα λογια για την κομματαρα από την υπέρτατη δισκαρα…:lightsabre: Τι αλλο θα διαβάσω!!!

Αν και δεν έχω ακούσει όλα τα προς ψήφιση κομμάτια (ναι ρε, κάποιοι έχουμε και καλύτερα πράγματα να κάνουμε απ το να λιώνουμε δισκογραφία Maiden! :p) προσωπικά με κίνδυνο να φάω ένα ban ξεγυρισμένο από τα αρρωστάκια εδώ πέρα θα έλεγα το “Invaders”! Δεν το μπορώ ρε γαμώτο, μου γυρίζει τ άντερα, είναι δυνατόν να αποφασίσανε να βάλουνε τέτοια παπαριά σε δίσκο τους, και μάλιστα πρώτο κομμάτι, ΚΑΙ ΜAΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 80’s?! :dunno:

Έλεος, η επιλογή του fanboy βγαίνει πρώτη! #-o

Ακόμα και για τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα (που είναι κάμποσα ως πολλά μέχρι να φτάσω στους Maiden, ox ox, ποιος πετάει αυγά;) δεν αρνούμαι ότι έχουν ΚΑΙ άσχημα κομμάτια! Βγάλτε τις παρωπίδες λίγο ρε, σοβαρά…

As απαντησει ενας φανμποης…

Προσωπικα απο μενα για την αποψη σου για το “Invaders” δε θα παθεις κακο, αφου κι εγω το θεωρω ενα πραγματικα αδιαφορο κομματι.

Οσο για την επιλογη του φανμποη και την ψηφο προς αυτη δε νομιζω οτι ειναι ειλικρινης.

Περισσοτερο ως πλακα θα το εκλαμβανα. :wink:

Το The Apparition πολύ πολύ άνετα. Πραγματικά αδιάφορο κομμάτι.
Τα υπόλοιπα, λίγο η εισαγωγή,λίγο το ρεφρέν λίγο το σόλο κιθάρας…ακούγονται.

Είναι δυνατόν??? Στο πολλ με τα χειρότερα Maiden τραγούδια να κερδίζει η επιλογή “Κανένα”???
Ακόμα και η κλανιά του Bayley είναι ΕΠΟΣ!!! Ρε που πάμε???

Ενώ η κλανιά του Hetfield καμιά σχέση εε? Τόσο επική που πατάει την Ιλιάδα και τη Θεία κωμωδία κάτω έτσι για πλάκα.

Kαι που κολάει αυτό??? Αλλά επειδή βλέπω που το πας, εγώ εύκολα σου βγάζω 3 τραγούδια Metallica που είναι για του πούτσο. Αλλά βλέπεις ότι εσύ το ξεκινάς…ο φανμποισμός έχει και τα όρια του.

3 τραγούδια μπορεί να τα έβρισκες αλλά post ανάλογο με το προηγούμενο δε θα έκανες σε αντίστοιχο θέμα για τους Metallica, εκεί κολλάει.

Φυσικά και θα το έκανα! Το κάνω εδώ και πολλά χρόνια και στο επίσημο φορουμ των Metallica. Και θα το έκανα για οποιαδήποτε μπάντα γουστάρω!

α Sorry τότε, σε παρεξήγησα(σοβαρά το λέω).

Υπάρχει αντίστοιχο Thread για Metallica? Αν είναι να ανοίξουμε ένα…και σοβαρά δεν θα έβαζα ποτέ την επιλογή “Κανένα”

Καλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο και να αρχίσουμε πάλι γηπεδική συζήτηση Τσουκαλάς-Γεωργίου για μια παπ@@@α που είπα.

Παιδιά ουδεις δεν είναι τελειος και στο απυρόβλητο!Με εξαίρεση το Clansman,πιστέυω ότι το Virtual XI περιλαμβάνει μέσα όλα τα πραγματικά μέτρια τραγούδια τους.Πραγματικά ανέμπνευστο.Α και κάτι άλλο.Διάβασα πιο πάνω στο ποστ κάποιες υπερβολές του στυλ “AMOLAD” είναι καλύτερο απο το “Number of the beast”.Ημαρτον ρε παιδια.Αν δεν υπήρχε το τελευταιο πολλοι απο μας μπορει να μην ακούγαμε και το μεταλ που ακούμε σημερα.Είναι μεσα στους 5-6 δισκους σταθμους οσ ον αφορά την επιδραστηκοτητα…Και πέρα απο αυτο,δεν είναι λιγο άδικο να συγκρίνουμε έναν δίσκο που ακούγεται 26 χρόνια με έναν που έχει κυκλοφορήσει μολις 2??

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του. Όταν άρχισα να ακούω μεταλ πολλοί θεωρούσαν το Fear of The Dark το καλύτερο Maiden δίσκο επειδή με αυτόν ξεκίνησαν να ακούν μεταλ. Μετά ψάχτηκαν και κατάλαβαν ότι τελικά οι Maiden έχουν και (πολύ) καλύτερους δίσκους.