Xειροτερος metal δισκος των '90's

Ναι. Κολλημένος, το ξέρω. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Ripper ξεπέρασε ποτέ τον πρώτο του δίσκο.

live meltdown :stuck_out_tongue:

το dissident alliance το έχουμε πει??

Oχι,ουτε το ‘‘Louder Than Hell’’.:stuck_out_tongue:

μια χαρα χωνει το chameleon ρε αμπαλοι

οκ, μόλις σουρουπώσει στη γούβα του βάβουλα. διαλέγεις όπλα:!:

Προφανως,σε μενα αναφερεσαι.Εγινε,παιρνω ουζι και κατεβαινω να τελειωνουμε!!!:lightsabre::lightsabre:

ούζι, πφφφφφφ[-X
που πήγαν οι παλιές καλές μονομαχίες?? δεν υπάρχει τιμή πλέον σαυτόν τον κόσμο???

Λοιπον,θα παλεψουμε με πηρουνια πανω απο λουκανικα!!!
Οποιος ‘‘χτυπησει’’ δευτερος,τον λομπου!!!

μονομαχία στο ελ χωριάτικο λοιπόν…challenge accepted:!:

Εγω θα κανω τον διαιτητη ρε :stuck_out_tongue:

Οχι, είσαι biased.

Ο Ripper μια χαρά τραγουδιστής είναι.
Μου άρεσε η φωνή του τόσο σε Iced Earth όσο και σε Malmsteen.
Για μένα το framing armageddon είναι το αγαπημένο μου από Iced earth (μαζί με το something wicked), παρόλο που δεν είμαι και ο πιο μεγάλος οπαδός τους.

Κακώς άκουσε το κράξιμο στους Priest. Δεν έφταιγε αυτός αλλά το υλικό που είχε να τραγουδίσει. Οχι ότι ήταν κακό αλλά αν το συγκρίνεις με το Painkiller υστερεί πάρα πολύ.
Επίσης, η αλλαγή ενός τόσο γνωστού τραγουδιστή όπως ο Halford είναι δύσκολη.

η πλειοψηφία των μέταλ δίσκων υστερούν πολύ συγκριτικά με το πεινκίλα.

Ολοι οι μεταλ δισκοι υστερουν οταν συγκρινονται με το πεηνκιλα.

ολα σκατα ειναι

Δεν ξέρω αν θεωρείται μέταλ αλλά ο εν λόγω δίσκος είναι μια από τις μεγαλύτερες πατάτες που έχω ακούσει.

^ Με διαφορα ο χειροτερος δισκος τους. :yes:

Α-χα, ναι μα την πίστη μου, αυτό εδώ είναι όντως πολύ σοβαρός υποψήφιος και δεν πήγε καν το μυαλό μου κιόλας. Είδες τελικά όταν το ρημάδι το μυαλό αποφασίζει να διαγράψει κάτι απ’ τη μνήμη… =Ρ

Τί όμορφη ακολουθία ποστς.

Tο falling into infinity και renewal δεν επρεπε να ειναι στο poll…με ποια κριτηρια μπηκαν ως χειρότεροι?κατα τα αλλα το risk χρησιμεύει ως σουβέρ,φρισμπι,διακοσμητικό ή οτι αλλο προτιμάτε εκτος απο cd-album…