…αλλά ΔΕΝ γίνεται να μην τ’ ακούμε, αδερφέ, πόσο μάλλον να ζήσουμε χωρίς αυτά! Κάνω λάθος?? [B]Δισκάρα το πεινκίλερ[/B], αλλά αν ρωτουσαμε τους “Μεγάλους”, θα μας έλεγαν: “[COLOR=“DarkSlateGray”]Μην ακούτε μόνο τον δικό μας δίσκο -δώστε ευκαιρία και στους άλλους δημιουργούς που κάνουν το κατά δύναμιν[/COLOR]…”
Εχω εξηγησει στηη αρχη τα κριτηρια με τα οποια τα εβαλα.Κανε εναν κοπο να τα αναζητησεις!
Eγω προσωπικα το ‘‘Falling Into Infinity’’ το γουσταρω απιστευτα!!!
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Ντάξει,δεν είναι ο χειρότερος,είναι όμως τουλάχιστον κακός!
το Chameleon, ειναι μεν απο μεταλ μπαντα, ΔΕΝ ειναι μεταλ δισκος ομως, αλλα ειναι [B]ΔΙ-ΣΚΑ-ΡΑ[/B], εχει τρομερα κομματια μεσα. απλα δεν ειναι για χεντμπανκη… i believe, first time, windmill, i don’t wanna cry no more, giants, step out of hell… κολαση μεν, στην soft πλευρα του hard rock δε…
Αν και θα το έχω αναφέρει ξανά 1000% σε αυτό το θρεντ, ωστόσο έχει πλάκα να βλέπεις το “Host” σε ένα poll με τίτλο “χειρότερος [U]μέταλ[/U] δίσκος”.
Αντιθέτως, αν ο τίτλος ήταν “χειρότερος δίσκος των 90’s από μέταλ μπάντα”, it would make perfect sense.
και πάλι άτοπο. είναι δισκάρα όπως και να χει
Δεν τσιμπάω ρε
Εξακολουθω να μην εχω ακουσει κατι απο τα παραπανω, εκτος απο το Theater.
Μια φορα το ακουσα και εμεινε στο ραφι. Νταξ, τα δυο πρωτα κομματια σκιπ χωρις περιστροφες, ο υπολοιπος δισκος μετριοτητα (και κατω ανα στιγμες). Μοναδικη λαμπρη στιγμη και εξαιρεση ειναι το επος Lines In The Sand οπου συμμετεχει και ο Doug Pinnick των King’s X με την φωναρα του.
Koψε τα drugs :lol:
Re akoma exete renewal kai host sto poll? metanoeite re
Πρεπει να ειναι μεσα στους 2-3 δισκους της δισκοθηκης μου που μετα την πρωτη ακροαση αποφασισα να μην ξανακουσω
na kseapofasiseis giati poly fovamai pws tha katalikseis dolofwnimenos katw apo peruvianezikous ouranous ftwxo mou paidi!
Τουλαχιστον συμφωνουμε ολοι πως ειναι το πιο αδυναμο των Theater στα 90ς ε; Να μην το χασω εντελως!
e, ti mas noiazei twra ayto? to thema einai na mh xaseis to peruvian skies!
Το Reload και το Host είναι μεγάλες δισκάρες. Το Virtual XI είναι απ’τα χειρότερα Maiden όντως αλλά έτυχε κάποτε να τ’ακούσω σε αντίθεση με το X Factor. Το Risk εξαιρετικά αδιάφορο. Για τα υπόλοιπα δεν έχω γνώμη, δε με πολυαπασχόλησαν ποτέ.
Virtual XI μαζί με το τελευταίο τους είναι ότι χειρότερο έχουν βγάλει. Κατά τα άλλα το Host είναι δίσκαρος γι αυτό που είναι όπως και τα Reload και Falling.
Jugulator είναι μια καλή πρόταση, έχω να το ακούσω από τότε που βγήκε, 2-3 απλά καλά τραγούδια και μετά το χάος και ήχος πολύ “μοντέρνος” αλλά δεν…Risk μια από τα ίδια, απαράδεκτο
το jugulator γαμεί.-
Από δισκους που εχω αγορασει, με διαφορα ο,τι χειροτερο ηταν ένα που ειχε τιτλο “sword and sorcery” μεχρι και το ονομα της μπαντας φροντισα να ξεχασω. Οτι πιο gay, ξενερωτο gay και gay υπαρχει στη συλλογη μου. Gay ομως ε.
Από τα του poll, απλα να σημειωσω οτι το risk ειχε crash’em που ηταν τελειο και οτι αν ημουν ο Harris, θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω τη γελοιοτητα με τιτλο virtual XI. Α και το X Factor μπορει να μην ειναι γελοιο οπως ο διαδοχος του, αλλα ειναι κακο αλμπουμ με εξαιρεση το sign of the cross. Κατι man on the edge κλπ ειναι ελαχιστα μπροστα σε οσα εχει βγαλει το Θηριο.
Nαι, αλλα συζητησιμο απο κει και περα