Yakuza

Τα Farewell to the Flesh και Deluge ειναι κομματαρες γενικα ο δισκος με λιγες ακροασεις με εχει κερδισει…φωναρα ο Lamont…

Δίσκος που σε κερδίζει με τη μία (!), θα ξανακουστεί αρκετές φορές ακόμη!
Από τα καλύτερα φέτος!

Ντάξει, μια χαρά και αυτό. Συνεχίζει ακριβώς εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο, αλλά είναι λίγο πιο δύστροπο. Θέλει ακροάσεις, αλλά για αρχή φαίνεται να 'ναι αντάξιο των απαιτήσεων . Έχει και τις jazz-ίλες του, έχει και τις μελωδίες του, όπως πρέπει.

Δε νομίζω πως είναι τόσο δύστροπο. Συμφωνώ με φόρκμπου, νομίζω ότι είναι αρκετά άμεσο, σε σημείο που ίσως και να είναι το πιο βατό τους. Τουλάχιστον αυτό αποκόμισα με 3 ακροάσεις, μετά τις 10 θα έχουμε και ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Απίστευτος δίσκος … Πρώτη μου επαφή με την μπάντα και έμεινα … 8O Εκεί που είχα ψιλοβαρεθεί με ότι άκουγα τελευταία , ήρθε αυτό και μου ανανέωσε το ενδιαφέρον :slight_smile:

Be that as it may, τι κομματάρα είναι αυτή, από τις κορυφές του δίσκου σίγουρα.

Περιμένω και ποστ παναγιώτη να πει πως του φαίνεται συνολικά ο δίσκος.

Έχω βάλει και πολ για όταν χωνευτεί το δισκάκι και μερικοί προχωρήσουν και στα παλιά.

τι έγινε?αλλαξοπίστησες εσύ?:stuck_out_tongue:

πάντως ο δίσκος είναι σκέτη τελειότητα.ναι,έχουν ρίξει κάπως την ένταση.ναι,είναι ίσως ο πιο βατός τους δίσκος.παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα να είναι και ο καλύτερος τους (γι’αυτό και δεν ψηφίζω ακόμα στο πολλ).κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι πάει καρφί για δίσκος της χρονιάς.
πάντα οι yakuza αλληλεπιδρούσαν μουσικά με τους minsk.ας πούμε κάποια κομμάτια του “the ritual fires…” θα μπορούσαν να βρίσκονται σε δίσκο των yakuza και επίσης κάποια κομμάτια από το “of seismic consequence” θα μπορούσαν να βρίσκονται σε δίσκο των minsk.
τρομερή η ψυχεδελική τριάδα “be that is may”,“farwell to the flesh”,“testing the waters”.γενικά όμως δεν υπάρχει ούτε ένα filler στο δίσκο.
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΟΛΕ!

επειδή έγινε κάποιο λάθος ας διαγράψει κάποιος αυτό το ποστ.

ΡΕ ΣΠΟΡΕ, όταν άκουγα εγώ Γιακούζα… κτλ. κτλ.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! :lol:

Ποιός απ’ όλους όμως;

ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα το πει αυτό…:lol:

πάντως εγώ τους yakuza τους ακούω από το 2006 και το samsara και έκτοτε έμεινα σταθερός στο είδος.:har:

Χα! 2003 και Way of the Dead. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΠΟΡΕ!

Πάντως: όταν φτάσεις στον αριθμό ποστ που θα μπορείς να διαλέξεις δικό σου “τίτλο” κάτω από το username (που με βάση το ρυθμό που ποστάρεις δεν είναι και τίποτα για σένα) σε παρακαλώ να βάλεις τίτλο “χρήστης της χρονιάς”, “φορουμίτης της χρονιάς” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

δάμν!νίκησες…:frowning:
πάντως το 2003 ήσουν 17, ενώ εγώ το 2006 επίσης 17.άρα πρέπει να εξετάσουμε και αυτήν την παράμετρο…
μόλις μπορέσω πάντως θα βάλω τον τίτλο που λες κάτω από το username μου μόνο για σένα.8)

Τί 17 ρε. Αν και δεν παίρνω όρκο (έχουν περάσει και 7 χρόνια) πρέπει να είχα μπει στο δεύτερο έτος στη σχολή. Έχεις δει εσύ 17άρη και δευτεροετή;

Έτσι μπράβο αγάπη μου, να τονε βάλεις τον τίτλαρο. 8)

βλέπω ότι τώρα είσαι 25.άρα τότε ήσουν 18.άρα ξεκίνησα να ακούω yakuza πιο μικρός.εσύ όμως όταν ξεκίνησα να ακούω εγώ άκουγες ήδη, άρα το λήγουμε ισόπαλο το ματσάκι.:stuck_out_tongue:

στο μπουτσο μας! ψηφιστε τη δισκαρα τωρα.

Έτσι επιβάλλεται η τάξη! Ανάμεσα σε Way, Samsara και καινούριο, αλλά περιμένω να χωνέψω το τελευταίο λίγο για να δούμε.

μουφες λες

εγω στους ειχα πρωτοβαλει τους γιακουζα και ειχες ξενερωσει κ εβγαζες κατι αναρθρες κραυγες οπου μετα βιας καταλαβα κατι περι γνησιου μεταλ κτλ
μετα εβαλες χακο κ ηρθες στα ισα σου

καθεσαι και πουλας παπα εδω στα φορουμ του σατανα8)

Gracchus…

ύστερα από το γιακουζόμετρο πάντως ο γκράκχος είναι και επίσημα ο πιο αποτυχημένος τρουμεταλλάς της υφηλίου

ωωωωωωωωωωω τι σου ειπε γρακχε