Yakuza

Α ρε απατεώνα! Δε φτάνει που έμαθες τους Yakuza ΑΠΟ ΜΕΝΑ (και μου λεγες “ρε τί γαμάτο που είναι αυτό το 01100010011001000101, θενξ που μου δάνεισες το Way of the Dead”), τώρα έρχεσαι εδώ μέσα και διαδίδεις αισχρότατα ΨΕΥΔΗ.

Κι εσείς τον πιστεύετε όχι τπτ άλλο!

Νταρθ δεν είμαι αποτυχημένος τρουμεταλλάς, αλλά απλά περίεργος: σε αντίθεση με τους περισσότερους τρουμεταλλάδες που πιστεύουν ότι η μουσική χωρίζεται σε “τρου” και “φολς” αλλά και τους “ανοιχτόμυαλους” που πιστεύουν ότι χωρίζεται απλά σε “καλή” και “κακή”, εγώ πιστεύω ότι ισχύουν και οι δύο διαχωρισμοί και μάλιστα ο ένας μέσα στον άλλο: με άλλα λόγια. Η μουσική χωρίζεται σε “τρου” και σε “φολς”. Οι τρουίλες χωρίζονται σε καλές τρουίλες και για τον πούτσο τρουίλες, και οι φολσίλες επίσης χωρίζονται σε καλές φολσίλες (που τις αγαπάμε δηλαδή παρ’ όλο που είναι φολσίλες) και για τον πούτσο φολσίλες.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

Μ’ αρέσει που αραδιάζεις και ένα σιδηρόδρομο επιχειρήματα

Ε τί Γράκχος θα μουν αν δεν. 8)

με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και πιο καθαρά πλήκτρα

αν κρινω απο το προτελευταιο ποστ σου γρακχε μαλλον το εριξες στα ντρογκια

αραξε κανε κ κανα λακυ στραικ κ ασε τα πρασινα

υ.γ. παντως εκει που ησουν εναντια στους διαχωρισμους στο τσακ μπαμ χωρισες τους μουσικοφιλους σε 2 κατηγοριες (+υποκατηγοριες ω θεε μου τι καψιμο) :lol:

πιπα κωλο εμπλοκη σε εχει παει ,βεντουζα ηθελες κιολας μαλακα…και στηριζω αποπανω,αμυδρα θυμαμαι και νομιζω πως εχει δικιο…

Ρε βρωμιάρηδες, εγώ τους Yakuza τους έμαθα απ’ το ΧΑΜΜΕΡ. Τί επιμένετε τώρα και με συγχύζετε;

Σε λίγο θα ισχυριστείτε ότι ένας απ’ τους δυο σας μου έμαθε και τους Tool ξέρω γω. Ή τους Isis.

Ο Lupin μου έλεγε ότι σου έμαθε τους Maiden

Να ξέρεις λοιπόν πως ό,τι κι αν σου έχει πει, είναι ψέμμα.

γράκχε, να ξέρεις πως εμείς στην post/sludge/stoner/experimental παροικία συγχωρούμε τα τρού παραστρατήματα και η πόρτα μας είναι ανοιχτή για όποτε αποφασίσεις να επιστρέψεις…:stuck_out_tongue:

τώρα στα της γιαπωνέζικης μαφίας:
το “of seismic consequence” είναι τελικά ο δίσκος τους για τον οποίο ψοφάω περισσότερο…
μέχρι πρότινος θεωρούσα καλύτερό τους το samsara αλλά το τελευταίο είναι ο πιο μεστός και κατασταλλαγμένος τους δίσκος, (και ο πιο “εύπεπτος” συνάμα χωρίς αυτό φυσικά να είναι κακό) και ενδεικνύεται για ταξίδια πάσης φύσεως.και είναι κρίμα δίσκοι σαν το crack the skye να αποκτούν (εντελώς δικαιολογημένα βέβαια) τέτοιο hype και το νέο yakuza να μένει στην αφάνεια.πάντως εξελίσσεται σε μεγάλη λατρεία αυτή η μπάντα!:smiley:

Δηλαδή με άλλα λόγια είναι

Δίσκος της χρονιάς?:p:p

ιν άδερ γουόρντς…

…θέτει σίγουρα ισχυρή υποψηφιότητα για δίσκο της χρονιάς…:roll:

Μέχρι να αποφασίσεις όμως, να πούμε ότι είναι το crack the skye των yakuza.

inb4 θρας ατακ από Νομιστεράκι

μωρέ εγώ σίγουρος είμαι αλλά και να το πω τώρα ποιός θα με πιστέψει?:stuck_out_tongue:
θα το βάλω δίσκο της χρονιάς στην τελική μου λίστα μια και καλή.και μην ξεγράφουμε και τους unearthly trance ε?

Το samsara παραμενει κορυφη για μενα και μετα απο πολλες ακροασεις του “of seismic consequence”(ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος δισκος)…

[B]

YAkuza (New Album Out Now!) Tour W/ Triptykon And 1349 announced!!!
[/B]Αμερικανική (απόσο φαίνεται) περιοδεία λοιπόν.

Δε γίνεται να τους πάρουν κι ευρώπη οι Τρίπτυκον? Φέρτε τους ρεεεεε! Τι ωραία θα κόλλαγαν στο πακετάκι με Tript/Anaal Nathrak/Alcest.

Ρε ποιό μούτρο έχει φτιάξει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ γκραφιτι με το λογότυπο της μπάντας πάνω από ένα τούνελ καθώς μπαίνεις στον περιφερειακό της Σαλονικης;; (ερχόμενος από Χαλκιδική φαντάσου)

Εγώ δεν ψηφίζω, τα παλιά τους δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά το νέο είναι δισκάρα. Θα τα πούμε εν καιρώ.

κατά τα άλλα καλώς με (ξανα) βρήκατε

Και είναι πολύ παλιό οπότε θα είναι πολύ ψαγμένος φαν :stuck_out_tongue:

way of the dead για εμενα,καθως ηταν και αυτο που ακουσα πρωτο.
Το Samsara μετα και Transmutations τριτο.
Τη τελευταια επιλογη δεν την εχω ακουσει καθολου.