You are the road crew!

Το γνωστό κομμάτι των Μotorhead μου δίνει αφορμή για ένα ακόμα καμένο τόπικ.

Έχετε τη δυνατότητα για ένα χρόνο να αποτελέσετε roadie ενός από τα συγκροτήματα ή καλλιτέχνες που γουστάρετε. Ποιον/ποιους θα διαλέγατε και γιατί?

Επίσης τι ακριβώς θα επιλέγατε σα δουλειά σας ως μέλος του roadcrew?

Ποιανού μέλους του συγκροτήματος θα ήσασταν βοηθός, τεχνικός, κλπ?

Των Led Zeppelin γιατί στις συνεντεύξεις τους λένε ότι παιρνούσαν πολύ ωραία :stuck_out_tongue:

Crusifide Barabara…μακάρι να τό’γραψα σωστά…μιλάμε για πολύ ωραίο συγκρότημα:!:

Ωραιο θρεντακι.Κι εγω πολλες φορες στις συναυλιες που βλεπω τα μελη να συνομιλουν με τους roadies και να κανουν χαβαλε ζηλευω και λεω πως να περναν αραγε αυτοι…

Gamma Ray-Δε θα με χαλαγε η καθημερινη κουβεντουλα με τον Kai,γυαλιζοντας τις V του.Οποιος εχει δει τα extra στο τελευταιο dvd θα δει οτι τα παληκαρακια ειναι στα@@ τους ολα και περναν γαματα…

Metallica-Σιγουρα θα ταν ξεχωριστα με τους 4 αυτους τυπαδες,αλπα θα προσεχα λιγο με τα λεωφορεια:lol: Ισως θα θελα να παω γιατι θα χα απειρα ερωτηματα να τους κανω και γιατι μου κινουν το ενδιαφερον σαν ατομα…

Maiden-Ε η μπαντα που με εχωσε στη metal,συμπαθω τρελα ολα τα μελη της και προφανως δε θα με χαλαγε να γυρναω τον κοσμο με οδηγο(στη κυριολεξια)τον Bruce…

Nevermore-Εκει θα θελα να μαι τεχνικος,να βλεπω Λουμιδη απο κοντα και γενικα ειμαι πολυ περιεργος να παρακολουθω τετοιες μπαντες εκ των εσω.(προετοιμασια,attitude,σχεσεις μελων)

Guardian-Ε νταξει βοηθος των Guardian και σε καθε ταξιδι μαζι.Ονειρο…

Tankard-Θελει κι εξηγηση αυτο?:lol:

Αν δεν μπορω να ειμαι στους Black Eyed Peas και να σιδερωνω τα βρακια της Fergie τουλαχιστον ας ειμαι στους Pearl Jam σε οποιοδηποτε ποστο. Επισης δεν θα γουσταρα να περνουσα και μια περιοδεια με τους Kaiser Chiefs. Φαινονται πολυ τυπακια και χαβαλεδες και το καθε live τους ειναι party!

Εγώ θα γούσταρα σε Flogging Molly.Να πίνουμε άφθονο ουίσκι και να χορεύουμε ακούγοντας ιρλανδική φολκ είναι ότι γουστάρω.Επίσης θα γούσταρα roadie σε καμία μπάντα άγρια τύπου Black Label Society η Motorhead όπου οι καφρίλες θα πήγαιναν και θα έρχονταν.

Ωραία, χαίρομαι να σας βλέπω να μπαίνετε στο κλίμα του θρεντ. Έχετε σκεφτεί όμως το εξής: τα συγκροτήματα που κάνουν μεθύσια, διασκέδαση κλπ. δε χρειάζονται ρόουντις που να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτούς. Χρειάζονται κάποιους clean-cut τύπους, νηφάλιους σε ένα μεγάλο βαθμό χωρίς να είναι ξενέρωτοι, εντάξει όχι πάντα, αλλά τυπους που γενικά έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων και θα μπορούν να βασίζονται πάνω τους όταν ξεφεύγουν (γι’ αυτό και συχνά διαλέγουν οπαδούς)? Δηλαδή όταν ο τάδε έχει πιει το βόσπορο, έχει στο μυαλό του ότι ανάμεσα σε πεσίματα και χ*σίματα, θα υπάρχει το καλό αγγελάκι-ρόουντι που θα προσέχει την πλάτη του και θα τον κουβαλά πίσω στο ξενοδοχείο…

Κολοκύθα αυτό για το λεωφορείο των Μετάλλικα τα έσπασε:lol:

[SIZE=“3”]Motorhead[/SIZE]

Κάποτε σε συνέντευξή του ο Dani Filth έλεγε για έναν roadie που λιώμα, τραβούσε μαλακία σε έναν σκύλο…

-Van Halen στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '80, όταν ο Roth είχε ξεκινήσει το “Roadie incentive program”: Όποιος roadie έδινε backstage πάσο στην πιό “πηδήσιμη” γκόμενα ανάμεσα στο κοινό και αυτή κατέληγε στον Roth έπαιρνε από τον Roth 150 δολλάρια μπόνους :lol::lol:

Σοβαρά τώρα, με τους roadies των Gov’t Mule έχω μιλήσει αρκετά και είναι απίστευτα παληκάρια, έχουν γαμώ τα γέλια και είναι με την μπάντα πολλά χρόνια οι περισσότεροι. Εϋκολα θα έβγαινα μαζί τους σε περιοδεία.

Ως προς την ειδικότητα μάλλον guitar tech λόγω ικανοτήτων αλλά και φορτηγό/πούλμαν οδηγώ άνετα και αντέχω στην πολύωρη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους αποδεδειγμένα. 8)

πολλα μου ερχονται αλλα καταληγω οτι θελω να βλεπω κ οχι να τους γνωριζω…λιγο μυθος γυρω τους κ ετσι!!!τωρα εαν ξαναφτιαχτουν οι kyuss και βαλουνε καμια αιτηση για θεση θα συμπληρωνα ομως!!!8)
για τις κιθαρες ο τομεας

Παρ’ όλο που δεν τους ακούω θα πω Kiss και Aerosmith επειδή είναι πολύ γκομενιάριδες και θα’ χαν άπειρα κονέ…

Το λεει και ο τιτλος του θρεντ ρε !

[SIZE=“5”]Motorhead[/SIZE]

Πολυ ωραιο θρεντ φιλε RedRum.:wink::slight_smile:

Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειμαι στις παρακατω μπαντες

-Metallica:Roadie στους Hetfield και Newsted εποχης Black Album.Στη κορυφαια τους δηλαδη(που εκτος των αλλων πιναν τις μπυρες με τα καφασια).

-Pantera:Οτιδηποτε και να εκανα θα ηθελα να τους ακολουθουσα σε μια περιοδεια γεματη αλκοολ,γυναικες και μπαχαλα.

-Hatebreed:Θα εκανα τα παντα για να μπορω να ειμαι στις περιοδειες τους(ακομα και για να κουβαλαω τα νερα και τις πετσετες του Jasta)ωστε να μπορω να τους βλεπω καθε μερα live απο τη σκηνη.

Σε οποιαδήποτε μεγάλη μπάντα των 70s… Μόνο και μόνο για να διαπιστώσω αν είναι μύθοι αυτά που ακούγεται οτι συνέβαιναν backstage…

Άσε που είναι και η χρυσή δεκαετία όσο αφορά groupies… :wink:

εγω θα ηθελα να ημουν τεχνικος κιθαρας στους guns n roses το 87-90 και περα απο αυτο σε διαφορα thrash συγκροτηματα την εποχη εκεινη.

τουρ μανατζερ στους mastodon:p, γιουσουφακι των faith no more :lol: κομωτης στον rob zombie:wink:, τεχνικος κιθαρας στον Pepper Keenan:) και παιδι για ολες τις δουλειες στους Anthrax…μεγαλη αγαπη γαρ…

στους monster magnet!!! και για νεροκουβαλητης εστω…

Ως GROUPIE στους RED HOT CHILI PEPPERS… Μετά, θα ήθελα πολύ να είμαι η στυλιστρια του Austin Winkler!!! :wink:

γκρουπι ε? σε ποιον απ ολους? η σε ολους μαζι? :stuck_out_tongue:

φανταζομαι ξερεις τι ακριβως κανει μια γκρουπι!!:slight_smile: