Το Youtube θα με στείλει στον ψυχολόγο!

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ πολύ ελληνικό youtube και αντί να το ευχαριστιέμαι και να περνάω καλά, συμβαίνει το αντίθετο.
Νομίζω πως θα με στείλει στον ψυχολόγο!
Και ο λόγος είναι ότι ζηλεύω πολύ τους youtubers και content creators όχι για το περιεχόμενο των βιντεο τους, ούτε για τους subscribers που έχουν, αλλά για το μονταζ, τα εφε που βαζουν στα βιντεο τους και όλα αυτά τα εντυπωσιακά που κάνουν και που εγώ δεν εχω ιδεά πώς γίνονται και κανείς δε μου τα έμαθε ούτε στο σχολείο ούτε στη σχολή ούτε πουθενά και δεν έχω ιδέα πώς να τα μάθω και αν έχω και το χρόνο να τα μάθω.
Με άλλα λόγια θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ youtuber και να κάνω τόσο δημιουργικά βίντεο. Αλλά ξέρω ότι αυτό το πιο πιθανό είναι ότι δε θα γίνει. Και έτσι θα είμαι ένας από τους χιλιάδες σχολιαστές των βίντεο αυτών που δεν έχουν ούτε ένα βιντεο στο κανάλι τους ούτε έναν subscriber…
Θα ήθελα πολύ να κάνω βίντεο σαν αυτά που κάνουν κάποιοι youtubers και καθόλου δε θα με ένοιαζε αν είχα λίγους subscribers και λίγες εγγραφές…
Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτή η ζήλια και γιατί έχω μπει σε αυτό το τριπάκι…

Εσεις ζηλεύετε τους youtubers και τους content creators γενικα; Θα θέλατε και εσείς να γίνετε youtuber;

1 Like

Πάρα πολύ.

2 Likes

Ναι, το youtube περίμενες…

You lost me. XD

Θελω να εισαι προσεκτικος, μην ξεχνιεσαι. Cross post για να σε βοηθησω να βρεις τον δρομο σου

Καλη δημιουργια περιεχομενου σού ευχομαι, οταν συναντηθουμε με το καλο κερνας μια μπυρα και ειμαστε πατσι.

1 Like