ZAK STEVENS Θεσσαλονίκη 4/4/2020 - Αθήνα 9/4/2020

Σαββατο 4 Απριλίου Θεσσαλονίκη , Μυλος
Πεμπτη 9 Απριλίου Αθήνα , Κύτταρο

Ο τραγουδιστής των Savatage και Trans Siberian Orchestra , Zak Stevens θα εμφανιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο μαζί με το νέο του group Archon Angel σε 2 βραδιές που θα είναι αφιερωμένες σε ύμνους των Savatage αλλά και στο νέο υλικό των Archon Angel το οποίο έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής άριστες εντυπώσεις απο τον παγκόσμιο τύπο.

Οι οπαδοί των Savatage θα έχουν την ευκαιρία να δούνε σε απόσταση αναπνοής τον τραγουδιστή του ιστορικού αμερικάνικου group και να ακούσουν ακόμα και κομμάτια που οι ίδιοι οι Savatage είχαν να παίξουν χρόνια

Δυστυχώς μετά την τελευταία ιστορική εμφάνιση των Savatage στο Wacken το 2015 , όπου το group για πρώτη φορά στην ιστορία του festival κατέλαβε και τα 2 main stage , το group δεν ανακοίνωσε αλλά shows για τα επόμενα χρόνια …

Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα ARCHON ANGEL λοιπόν έρχεται να ξεδιψάσει τους πολυπληθείς οπαδούς του συγκροτήματος , μιας που είναι ο,τι πιο κοντινό μπορεί κανείς να ακούσει σήμερα στους Savatage .

Οι Archon Angel δημιουργήθηκαν το 2019 από τον Zak Stevens και τον Aldo Lonobile των Secret Sphere . Το πρώτο δείγμα τους με το video Fallen απέσπασε πολύ καλές κριτικές από οπαδούς και τύπο , ένα κομμάτι που θα ήταν άνετα η συνέχεια του Edge of thorns ! Πριν λίγες μέρες ανέβηκε το speed / progressive RISE το οποίο εξέπληξε ευχάριστα με τον διαφορετικό ήχο που το χαρακτηρίζει ! Το album θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου μέσω της Frontiers records !

Η πρώτη τους εμφάνιση τον περασμένο Ιανουάριο στο διάσημο πλωτό φεστιβάλ 70.000 tons of metal κέρδισε όλους τους οπαδούς και βρίσκει τον Zak Stevens σε εξαιρετική φόρμα να τραγουδάει κομμάτια όπως το Edge of Thorns , Damien , Hall of the mountain king μέχρι και Taunting Cobras !!!

Η πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους είναι γεγονός !

Τιμές εισιτηρίων :
15euros( early bird ),18 euros ( pre sale )20 euros ( on spot)

Θεσσαλονίκη
Σαββατο 4 Απριλίου , Μύλος

προπώληση εισιτηρίων : Διωρόφον στη Καλαμαριά , Alone , Dizzy Dolls , musicland και 123tickets.gr

Αθήνα
Πέμπτη 9 Απριλίου Κύτταρο

Προπώληση εισιτηρίων Sirens , Metal Era , no remorse

11 Likes

αυτά είναι :+1: :+1: :+1:

4 Likes

Και Κυτταράκι, μια χαρά.

4 Likes

δεν το χανουμε!

2 Likes

Δεν ειναι κακο… :sunglasses:

6 Likes

Πόσο ωραία είναι η φωνή του ακόμα , θα πέσει δάκρυ

4 Likes

Άχαστο! Αν και καθημερινή που να πάρει

1 Like

Είμαι σε φάση: Μύλος + Zak Stevens + Savatage = θα πέσουν τα τσιμέντα; Αλλά κάτι με συγκρατεί.

Καλό, όπως και να 'χει.

Για να έχει τόσο μεγάλο κενό ενδιάμεσα θα κάνουν μάλλον και άλλες συναυλίες στην Ελλάδα στο ενδιάμεσο;

Ε λογικά θα κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μέσω Καστοριάς, Ιωαννίνων, Λάρισας και ίσως καμιάς Πάτρας. Καλό είναι αυτό :grinning:.

1 Like

Μακάρι γιατί, καλός χρυσός ο Ζαχαρίας, αλλά είναι από τα live που δεν κάνεις ταξίδι για χάρη τους, πας μόνο αν είναι “εντός έδρας”!
Η ανακοίνωση πάντως αφήνει να εννοηθεί ότι παίζει και κάποια κλασικά τραγούδια των Savatage που ηχογραφήθηκαν χωρίς αυτόν στη σύνθεση τους. Κίνητρο παραπάνω αυτό!

1 Like

Θα φωνάζουμε παίξε CircleIICircle, έτσι για να χαρεί λίγο! :yum: <3

6 Likes

Το συγκεκριμένο ξυπνάει μνήμες. Και είναι καλό.

Το άλλο κάπως μέτριο.

Και για όσους θέλουν ένα ζέσταμα άνευ ποταμών…

Πάρτε τα όλα!

6 Likes

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Αν ήταν κανένας καλλιτέχνης που έχει βγάλει πολλά λεφτά στη ζωή του και δεν έχει ανάγκη, θα έλεγα ότι θα εκμεταλλευτεί το κενό για να πάει σε τίποτα Μετέωρα και Δελφούς αν είναι της φύσης/ιστορίας ή σε καμια Σαντορίνη αν είναι κλασικός τουρίστας. Ο Απρίλιος είναι μια χαρά μήνας.

Αλλά τον κόβω κι εγώ για greek tour. Αν είμαι στα πάτρια, θα πάω σίγουρα. Έστω κι αν δεν είχε καταλάβει τι κατάφερε το 1993 ως νέος κι άπειρος, για μένα θα είναι ο τύπος που έβαλε τη φωνή σε ένα από τα 10 πιο αγαπημένα μου metal albums.

Από φωνή καλά κρατεί όπως φαίνεται, παρόλο που ως συνθέτης δεν το είχε ποτέ μόνος και βασιζόταν στους συνεργάτες του. Το “Fallen” (το κομμάτι) όντως καλό.

Στο αποπάνω ηχητικό ντοκουμέντο υπάρχει και η θρυλική ατάκα στο 1:20 “παίξε ρε Ολίβα, παίξε ρε μ…νί!!!” Ανεκτίμητο! :joy:

2 Likes

Εγω στην θεση του απλα θα πηγαινα ενα τριημερακι Χαλκιδικη να αραξω πετσα… Φραπεδαρες, μπανιστηρι, θαλασσα και αραγμα.

1 Like

1 Like

Ο Zak Stevens Official με τους Archon Angel ζωντανά στις 5 Απριλίου στη Λάρισα.

1 Like

Και ενώ τα δύο singles είναι τίμια από άποψη μουσικής, η φωνή ρε γμτ ανατριχίλα… τα συναισθήματα που δημιούργησε η συναυλία στο Ρόδον το 1996 νομίζω ότι δεν θα τα ξανανιώσω ποτέ…

1 Like

Τωρα αξιωθηκα να δω το βιντεοκλιπ του Ζακαρου. Πως μεγαλωσε ετσι ρε σεις.
Και ποσο υπερτελεια ειναι ακομα η φωναρα του. Ας ακουσω Savatage τωρα για τις επομενες μερες.
Και Circle 2 Circle.

6 Likes

Το φοβάμαι για αρπαχτή μια και από τον συγκεκριμένο διοργανωτή την έχουμε ξαναπατήσει.

Τον διαφημίζουν ως Savatage και θα βγει να πει το Edge of Thorns και θα ξενερώσουμε και το
κακό είναι ότι παίζουν πρώτα εδώ Θεσσαλονίκη οπότε θα φάμε εμείς τα σκατά πρώτοι.

Ελπίζω να κάνω λάθος.

Στα θετικά το φτηνό εισιτήριο.