Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Οχι,δεν βλεπω πρωτη φορα κατι τετοιο.Αλλα ειναι και γεγονος πως δε βλεπω και το Διαμαντιδη να εμπλεκεται πρωτη φορα σε κατι τετοιο.Δε ζηταω καμια τιμωρια ή οτιδηποτε τετοιο,αλλα εδω πανε να μας βγαλουν και τον Μπατη κωλοπαιδο,μετα απο Μιλος,Σλουκα(ειχαν αρπαχτει οταν επαιζε στον Αρη),Γκολεματς.

Εγω το καραγκιοζης το ειπα με αφορμη αυτο και βασιζομενος στη γενικη συμπεριφορα/γκρινια που εχει το τελευταιο διαστημα.

Καλά, το ότι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία γλείφουν συγκεκριμένα αρχίδια, δεν θα το μάθουμε τώρα. Εγώ απλώς λέω να μην γινόμαστε γραφικοί περιμένοντας μήπως τσακωθεί ο ΔΔ σε κάποιο ματς ώστε να τον βγάλουμε μαλάκα.

Σπαταλάς ενέργεια, Κρις.

Αστα αυτα και πες γιατι δεν ηρθες χθες.

Γιατί οι Κόντεξ μάλλον παραείναι μέταλ για μένα αυτή την εποχή :!:

Εσύ άστα αυτά και πες γιατί ποστάρεις σαν γραφικός γαύρος!

Γιατι πλεον βλεπω οτι ο διαμαντιδης ενω ξερει 100 κιλα μπασκετ εχει καταντησει να γκρινιαζει σαν μυξοπαρθενα και να θεωρει αυτονοητο οτι ολος ο μπασκετικος κοσμος θα του κανει τεμεναδες.

Ε, και;

Ε το θεωρω καραγκιοζιλικι ενας παιχτης σαν τον διαμαντιδη να τα κανει αυτα:roll:

[B][SIZE=“7”]Ε, ΚΑΙ;[/SIZE][/B]

Ε αφου θεωρω καραγκιοζιλικια αυτα που κανει λεω κριμα που ενας παιχτης σαν τον διαμαντιδη εχει γινει καραγκιοζης!

Ναι ρε πούστη μου. Πολύ κρίμα. Κατά διαόλου πάει το μπάσκετ σ’ αυτή τη χώρα :!:

Ωχου μωρε ασε μας και βλεπω και γαμομπελαδες!

…κατά την γνώμη μου, αυτά γίνονται στα γήπεδα, και τους δίνουμες μεγαλύτερη σημασά μαυτήν που αξίζουν…το πιθανότερο να τά’χουν βρει, μέχρι τώρα:):!:

Πάντως όσον αφορά στο θέμα διαμαντίδη, ίσως έχουν παίξει ρόλο τα πολλα κολλητιλίκια με τράκη τελευταία. Δεν ξέρω μήπως του ζμπρώχνει και τίποτα “καλό” ο πρόεδρος και άμαθο βλαχάκι όπως είναι ο ΔΔ έχει αυτή την συμπεριφορά.

H μονη μαλακια του Διαμαντίδη για μενα ειναι οτι μιλαμε για φιλικο ματς και κρίνοντας απο αυτα που εχει πετυχει και κανει δεν περιμενα πως θα εχει τετοια εκρηξη. Δλδ νταξει εχει ακουσει σιγουρα χειροτερα και δεν εκανε τπτ, τι στον πουτσο επαιξε σημερα;

Κατα τα αλλα ανθρωπος ειναι και αυτος, σιγα το πραμα. Αλλα ειλικρινα θελω να μαθω τι ειπώθηκε μεταξυ τους

Kαπου διαβασα οτι ηταν να παει το καλοκαιρι ο μπατης στο βαζελο και το γκολντεν μποη μεσολαβησε για να φαει χυλοπιτα. Δεν ηθελε μετριους παιχτες διπλα του? Δεν ξερω, πιο πολυ για ιστορια για αγριους μου κανει, εγω προσωπικα πιστευω θα ηταν κανενα πουτανασγιε σαλιαρη σε γαμαει ο σπανουλης και τετοια κλασσικα και αγαπημενα των παρκε. Αλλα και παλι οπως ειπες τοσες φορες τα εχει ακουσει απο αντιπαλους, τι του βιδωσε σημερα εκαι αρχισε τα γαμωσταυριδια απο τις βολες ενας θεος ξερει

Κοιτα για οποιον εχει λιγο ιδεα απο μπασκετ με πιο αθλητικους ορους κλπ, και οχι απο σαητ και μπλογκ, ξερει πως ο Μπατης ειναι λιγο μουνοπανακι ή τελος παντων γνωστός στο να προκαλεί.

Τωρα αν εχει παιξει τπτ θα το μαθω, αλλα γενικα πρεπει να χαν ανταλλάξει καντήλια απο παλια8)

I second that από προσωπικές μου πηγές ανθρώπου που ήταν συμπαίκτης με τον Μπατή. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τέτοια αντίδραση αλλά επειδή όση ποσότητα γλειψίματος αρχιδιών υπάρχει, άλλη τόση εμπάθεια παίζει. Μεγάλο θέμα το κάναμε, λες και πέσανε οι καρεκλιές στο φιλικό με Σερβία.

Εδώ πέθανε ο Αμερικάνος λέμε, μαλάκες. :frowning:

…τι εννοείς;;;…8O