Black Metal Albums

Επισης καινουριο A Forest of Stars,δεν ξερω αν ειχε αναφερθει ξανα…Δεν το εχω ακουσει ακομη για να πω γνωμη.

Έχει δικό του θρεντ. :wink:

Υπάρχει και θρεντ: εδώ

Σωστό και μην πω και υπερβολή το 5άρι Γιοβανήτη σε Adicts. Πάντα με την λογική ότι το Burzum πήρε 7άρι

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ο Γιοβανίτης βαθμολογεί διαφορετικά μπάντες που είναι πραγματικά φαν.
Συνήθως πιο αυστηρά απ’ τις υπόλοιπες.

Αυτές είναι όμως οι μαλακίες με τους βαθμούς, καθόμαστε κ συγκρίνουμε αριθμούς.

πραγματικα ποσο πιο ωραιο θα ηταν να γραφανε την κριτικη και να μην εβαζαν καθολου βαθμο απο κατω???

πάντως το nachtmystium είναι πολύ πιο ψυχεδελικό/heavy από το προηγούμενο.
ναι,το assassins είναι καλύτερο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ και θεωρώ πως είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες της χρονιάς.
τώρα ο γιοβανίτης δεν ξέρω κατά πόσο γουστάρει αυτό που παίζουν οι nachtmystium αυτή τη στιγμή.και βασικά δεν τον πιάνω πουθενά το γιοβανίτη.
το τραγούδι που κλείνει το δίσκο πάντως είναι ΕΠΟΣ.

Το τελευταιο κομματι ειναι και γαμω τις σαπιλες…σε ρουφαει που λεμε! :stuck_out_tongue:

Το προηγουμενο μ ειχε ενθουσιασει κι εμενα, αν και δεν εχει σχεση με black metal. Επιφανειακη, μονο.

Οσοι ενδιαφερεστε, εδω: http://www.rocking.gr/review2044.php μπορειτε να διαβασετε την επισημη κριτικη. Αν με κεντρισει αρκετα το δευτερο, λεω να πιασω και το σικουελ. Θα ‘‘επενδυσω’’ εντος της ερχομενης εβδμαδας, εντυπωσεις το επομενο σουκου

Εγώ πάντως έφαγα μεγάλο κόλλημα με το καινούριο από Nachtmystium.Όπως είπανε σε προηγούμενο post είναι “ταξιδιάρικο” δισκάκι!
Έλα μωρή ψυχεδέλεια και αρρώστια! 8)

Kάτι στο ύφος των Impaled Nazarene μεσαίας περιόδου αλλά με λιιιγο λιγότερο βλαμμένους στίχους έχουμε, ή να αρκεστώ σ’ αυτούς;

ΓΑΜΩ ΤΑ POST ! :lol:

Προσωπικά θεωρώ τους Impaled Nazarene μοναδικούς σε αυτό που έκαναν κυρίως στα πρώτα άλμπουμ τους.
http://www.youtube.com/watch?v=-4r7zdgz0SE (1:40-2:08 έπος)
Από εκεί και πέρα δεν έχω βρει μπάντες που να πει κάνεις ότι τους μοιάζουν πολύ. Ότι και να γράψω λοιπόν παρακάτω μπορεί να μοιάζει μπορεί να φέρνει αλλά το δικό τους ειδικό βάρος (=γεννητικοί αδένες) δύσκολο να βρεθεί.

2007-Satanic Warmaster-Revelation Ep

Μερικά Ep είναι πιο συνεκτικά και δεμένα από άλμπουμ που κάποια στιγμή μπορεί να τα βαρεθείς και τα πατήσεις stop, έτσι και εδώ νομίζω αυτό το κουμπί δεν το πατάς το «μήνυμα» ρέει. Η ατμόσφαιρά που βγάζει το Revelation ίσως είναι κοντά σε αυτό που ζητάς, και όταν λέω ατμόσφαιρα το λέω ειρωνικά?

1999-Horna-Sota Ep

Χειμαρρώδες, τίγκα πρίμα και όποιος έχει αυτιά στο τέλος ήρωας. Είχε κυκλοφορήσει από την ελληνική Sinister Productions η οποία τελικά δεν συνέχισε. Για τους Horna και πάλι ισχύει το παραπάνω, σε λίγα λεπτά πακετάρουν πιο συνεκτικά το μήνυμά τους από όσο στα άλμπουμ τους, αν και το περσινό το είχα υποτιμήσει σχετικά.

2008-Behexen & Satanic Warmaster split

Μιας και σήμερα θα τους δούμε και live θα έλεγα ότι δεν θα ήταν άσχημα τα 2 αυτά κομμάτια από το split με τους Satanic Warmaster, τα παλιά Behexen δεν νομίζω να τα γουστάρεις με τα φωνητικά που έχουν αλλά από το My Soul For His Glory τα πράγματα στρώνουν.

Για ζητήμα στίχων δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε.

Thanks θα τσεκαριστούν :slight_smile:

Μιας και ο Plunderer ανέφερε κάποια EP πείρα ευκαιρία και είπα να βάλω και 'γω διάφορα EP που μου έχουν κάνει εντύπωση κατα καιρούς!:stuck_out_tongue:
Και μπορώ να πω οτι μερικές φορές τα EP είναι αρκετά καλύτερα απο διάφορα Full Length.

Watain - The Essence of Black Purity

Black Metal!Τέλος!Μια απο τις κορυφαίες δουλειες των Watain για μενα!Ειδικά το δεύτερο τραγούδι του EP έχει γαμώ τα riffs μεσα.Τσεκάρετε επιγόντως!

Heresi - Psalm I

Απίστευτη δουλειά για ντεμπούτο από τους Heresi.Εδώ φένεται οτι ο τύπος έπαιξε μεγάλο ρόλο και για το ντεμπούτο των Ondskapt.Ιδεολογικά αλλά και μουσικά.Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Και όπως διάβασα σε ενα άλλο review : “[SIZE=“3”]Psalm I[/SIZE] is nothing unique or original, yet it is almost perfect for the level of minimalism and dark emotion it seeks to express.

Deathspell Omega - Kénôse

Τα λόγια είναι περιττά.[SIZE=“3”]Ίσως[/SIZE] και η αγαπημένη μου δουλειά απο τους Deathspell Omega.Ξεπερνάει κατα πολύ το Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum για παράδειγμα!Από άποψη στίχων (Ένα παραμύθι,πραγματικά.Μαγεία!),από άποψη μουσικής,αυτό το αργό tempo που ξαφνικά “γυρνάει” και βρίσκεσαι στην άβυσσο με την κιθάρα και τα drumms σε ένα τρελό “συνδυασμό”.Δεν έχω λόγια…
Αυτό το EP ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται στη δισκοθήκη ενός μπλακμεταλά!!

:bow2::papas::bow2:

Ωπ, ναι…

A, και δεν μου άρεσε το nachtmystium. Όταν θέλω ψυχεδέλεια στο black μου ακούω ENSLAVED που τους πατούν κάτω. Νομίζω αυτό ήταν και το σκεπτικό του Γιοβανίτη.
Αααα, και τα ep-άκια (βασικά split-άκια) των Nightbringer είναι οριακά καλύτερα από τα άλμπουμ τους, υπό την έννοια ότι, όπως ειπώθηκε και για τα παραπάνω, είναι πιο συμπυκνωμένα και πιο μεστά…

Ξέχασα να βάλω παραπάνω μια από τις καλύτερες ελληνικές δουλειές στο Black Metal.
Επιθετικό,βλάσφημο Black Metal.Ίσως το καλύτερο EP που έχω ακούσει από ελληνική μπάντα.Τα άτομα παίζουν το στύλ του Black που γουστάρω.Ετοιμάζουν να βγάλουν και Full Length αυτό τον καιρο.
Όλα αυτα για τους Injekting Khaos και το EP Salvation Through Violence .
RESPECT.

Tι μου θύμισες τώρα! Οι Injekting Khaos είναι δικά μας παιδιά, τους αγαπάμε :stuck_out_tongue:
Πράγματι το ep-άκι γάμαγε.
Θέλουμε κι άλλο, ε.
Αν ακούει κανείς… :roll:

:lol::lol::lol:

Ρεσιταλ κανονικο.
Εγω ειμαι ο τιμιος Deathster της παρεας ομως. 8)

Επικο ποστ.
Θα συμφωνησω με Plunderer,οι ImpNaz ειναι μοναδικοι σε αυτο που παιζουν
και αν βρεις κατι παρεμφερες καλα θα κανεις (οπως σου εδειξε και ο Plunderer)
να τσεκαρεις αλλες φινλανδικες μπαντες.

Το αυτό εδώ γαμάει.
Και από Satanic Warmaster μ’ άρεσε το Where Eternity Awaits, το Burning Eyes of the Werewolf είναι απλά ένα acoustic version, άλλη φάση.

Το EP Behexen/Satanic Warmaster ήταν και μαμώ τις δουλειές!
Από την μεριά των Behexen για μένα…Τους Satanic Warmaster δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση…Απλά και ωραία τραγουδάκια… :stuck_out_tongue: