Judas Priest

Ο ορισμός του ξενερώματος. Δεν έχω να πω τιποτα άλλο.

Εντάξει, πείτε τώρα ότι είναι πλάκα να τελειώνουμε…

[B][SIZE=“4”]Τ Ω Ρ Α !!![/SIZE][/B]

Πολύ κρίμα που εγινε τώρα αλλά ναι προφανώς θα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, και όχι καμιά μαλακία/παπαριά του τύπου δεν τα βρίσκουμε, για να μην ακολουθήσει στην Epitaph Tour!

Θυμάμαι κάποτε σε ένα αφιέρωμα του χαμερ για τις μεγαλύτερες μορφές στο μέταλ, κκ και τίπτον είχαν μπει μαζί. Αχώριστοι, σιαμαίοι, πώς το λένε…

Στη συναυλία του 2001 είχα πιάσει πένα τίπτον η οποία απέκτησε πραγματική αξία μόνο όταν στην επόμενη το 2004 έπιασα και του έτερου Διόσκουρου.

Πρέπει να έγινε κάτι πολύ σοβαρό για να έφυγε έτσι ξαφνικά σε τόσο κρίσιμη στιγμή για την ιστορία του συγκροτήματος. Με τον Ρομπ ήταν αλλιώς, χρόνια είχε αποχωρήσει, ορισμένοι μεγαλώσαμε με το όνειρο να δούμε την καράφλα του να καθρεφτίζεται στις δίδυμες κιθάρες, κάτι το οποίο συνέβη εν τέλει και μάλιστα δις. Αλλά τώρα να μαθαίνεις ότι φεύγει ένα από τα ιδρυτικά μέλη πριν ξεκινήσει η τελευταία περιοδεία περιμένοντας να παλιμπαιδίσεις με τους κωλόγοερους μια τελευταία φορά, σου πέφτει σχεδόν ανεπανόρθωτα. Προσωπικά δεν τη χάνω τη συναυλία, αλλά χωρίς κρεμασμένα μάγουλα και ζώνη κιθάρας που να γράφει PRIEST θα είναι ένα ημιτελές πράγμα.

Δεν έχει νόημα να μιλάμε για αντικαταστάτες (ο Faulkner είναι μια χαρά παίχτης, αλλά τι να λέμε τώρα…), τεχνικά κι ένας μέτριος κιθαρίστας τα βγάζει τα κομμάτια, όμως η χημεία χάθηκε και μαζί της μεγάλο μέρος της μαγείας…

Απόλυτα σωστός σε όλα:):!:

goodbye and thanxs for all the fish

αν και σημερα δεν μου λεει κατι ουσιαστικο η κινηση αυτη-δεν περιμενω να βγαλουν δισκαρα, δεν περιμενω να δω λαιβ ισαξιο με τα 70ς/80ς κτλ κτλ-, μελαγχολια και μονο, οχι θλιψη, που για μενα και για πολλους αλλους ακομα το heavy metal χανει εναν απο τους μυθους του, το ιδιο το συγκροτημα…

\m/
http://www.youtube.com/watch?v=PwcS5e0OYQM

Η [B][SIZE=“3”]ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΟΝΕΙΡΟ[/SIZE][/B], η [SIZE=“3”][B]ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ[/B][/SIZE] που περιμενα πως και πως, δεν θα γινει, απλα θα δουμε τους Judas Priest… Κριμα…:frowning:

:?::?::?::?:

Judas Priest χωρίς τον Downing δεν υφίστανται !!!

Ελπίζω να μη βγει νέος δίσκος χωρίς Downing… :? Ας μη βγει τπτ!

Εγω παρα την ξενερα,θιελω να ακουσω ακομα καινουργιο υλικο Priest,εστω και θα ειναι ξεφτιλα απολυτη χωρις KK.

Κοίταξε να δεις… Μια παραχώρηση για τη φωνή του Halford την κάνουμε μιας κ γέρασε… Στο Nostradamus οι ψιλές νότες ήταν ανύπαρκτες αλλά λέγαμε “πάει στο διάολο, είναι Priest”. Ε τώρα δεύτερη παραχώρηση κ μάλιστα τέτοιου βαθμού; ΟΧΙ [-X

Εμενα η ερμηνεια του Rob στο Nostradamus (οχι το κομματι:p ) μου αρεσε παρα πολυ,δεν ειναι μονο κραυγες ο Halford.

Απλα δε θα ηθελα να κλεισουν την καριερα τους με το Νοστραδαμο,θα ηθελα να ακουσω ενα τελευταιο δισκο,αν και ως προς τη δευτερη παραχωρηση συμφωνω.

Κ εμένα. Κ μ’άρεσε κ σα δίσκος. Το θέμα είναι όμως πως ακολούθησαν αυτή τη μέθοδο γτ ισχύει το ρητό “το μη χείρον βέλτιστον”. Δλδ έκανε κ ο Halford ό,τι καλύτερο μπορούσε με τη φωνή που πλέον διαθέτει. Όχι όμως πως αν είχε ακόμα τις ψιλές του δε θα τις χρησιμοποιούσε.

Κ εγώ θα ήθελα έναν ακόμα δίσκο. Αλλά με ΚΚ. Να επιστρέψει, ήμαρτον δλδ…

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο που θα λείπει, αλλά δίσκο μπορεί ο Τίπτον να παίξει όλες τις κιθάρες…στον στούντιο εννοώ:):!:

Oτι μπορει μπορει,αλλα το ολο feeling στο ακουσμα ενος τετοιου δισκου θα ειναι τελειως διαφορετικο,τελειως περιεργο βασικα…Αν και η πιθανοτητα μιας νεας κυκλοφοριας απο Priest ειδικα κ μετα απο αυτο ειναι πλεον για μενα μηδαμινη!!

Eπειδή ψιλοβαριέμαι κιόλας να πω ότι ψήφισα το Sad Wings Of Destiny.Αρχικά περιέχει το κορυφαίο μέταλ κομμάτι το Victim Of Changes . Eπίσης περιέχει τους ύμνους Ripper,Dremer Deceiver,Deceiver,Tyrant,Genocide.Γενικά τον θεωρώ πολύ ανώτερο από κάθε άλλο δίσκο που έχουν βγάλει οι Priest συν του ότι η ερμηνεία του halford στο Dreamer Deceiver είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!!

Αν και παρακολουθω το topic εδω και καμποσο καιρο,τωρα ψηφισα κι εγω.

Sad Wings Of Destiny για τους λογους που ειπε ο φιλος απο πανω…

Ti ωραια περιοδος:

Συμφωνούμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!8)

[SPOILER][B]Dreamer Deceiver[/B] ρε αποτριχωμένα αιδοία!!!
[/SPOILER]