Metallica & Lou Reed - Lulu

Ανωμαλία τώρα λίγο αυτό που θα πω, αλλά ρε χαίρομαι που κάνουν κάτι που ακούγεται ότι να νε και πειραματικό και προς το τέλος πολύ st anger. Πολύ μαγκιά τους. Προτιμώ τους σημερινούς Metallica έτσι παρά να ψάχνονται πως θα γυρίσουν πίσω στον ήχο του master of puppets (βλέπε death magnetic). Περασμένα μεγαλεία τώρα αυτά φτάνει τα ακούμε και στις συναυλίες άμα θέλουμε! Τώρα θα περιμένω όλο το δίσκο για πλήρη εικόνα και κρατάω επιφυλάξεις οτι μπορεί και να μου αρέσει τελικά!

Α μπραβο!
Και ελεγα τι μου θυμιζει!

Μην πω και για Presidio Sessions…

Αν αυτο δεν το ειχαν βγαλει τετοια τερατα της μουσικης τι θα λεγαμε?

Και επίσημα, στο site τους ή εδώ:

μα καλα και αυτοι οι μεταλλικα ρε γμτ δεν ξερουν σε ποιους απευθυνεται το ονομα μεταλλικα? δεν ξερουν τι ηλιθιοτητα υπαρχει στον κοσμο και αποτελεσμα αυτης να μην μπορει καποιος να διακρινει τη διαφορα ενος collaboration με εναν μη μεταλ καλλιτεχνη απο μια κανονικη σολο κυκλοφορια ενος μεταλ συγκροτηματος? και δε ξερουν ποιοι θα τρεξουν να το ακουσουν?
τι βαζεις το ονομα μεταλλικα ρε γμτ… και να πεις εχεις αναγκη τα λεφτα…

Η απαντηση στο αποπανω ερωτημα βρισκεται ακριβως εδω ----> στο 0:45 και στο 0:58 για εμπεδωση

RIP METALLICA λεει καποιος πιο πανω, γιατι ακουσε 5-10 φορες (αμφιβαλλω) ΕΝΑ τραγουδι απο ενα προτζεκτ των Metallica με τον Lou Reed… και μετα πως τα φωνητικα του Hetfield ειναι χαλια :lol:

ρε φιλε, μας αρεσει δε μας αρεσει το αποτελεσμα, το ονομα “Metallica” δεν ειναι το Kill em all και το Master of Puppets (μονο), τα κολληματα τα δικα μου ή τα δικα σου. Ειναι ο James, ο Lars, ο Kirk και ο Rob. Αυτοι συμμετειχαν στο lp και αυτοι ειναι οι Metallica.
Το οτι ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που μας συνηθισαν δεν παει να πει οτι θα αλλαξουν κ ονομα, επειδη δεν αρεσει αυτο που ακουμε σε εμενα κ εσενα.
Ολοι σαν οπαδοι θελουμε να βγαζουμε τα θελω μας πανω σε ενα γκρουπ, αλλα κανενα γκρουπ δεν ανηκει σε κανεναν αλλο, περα απο τους ιδιους τους μουσικους που το απαρτιζουν.

Το τραγουδι δε μου αρεσε ουτε εμενα σαν συνολο. Ετσι κ αλλιως αυτο που περιμενω δεν ειναι η συνεργασια τους με το Lou Reed, γιατι ουδεποτε μου αρεσε ο Lou Reed, αρα δεν περιμενα να μου αρεσει ενα αλμπουμ το οποιο συνεθεσε ο συγκεκριμενος.
Τωρα, αν γινει καμια εκπληξη και μου αρεσει, καλως να ορισει!

υγ: αυτα τα R.I.P. Metallica, εχω βαρεθει να τα διαβαζω/ακουω εδω και πολλα χρονια. Σεβομαι αυτους για τους οποιους εχουν -προσωπικα- τελειωσει οι Metallica ή η οποιαδηποτε μπαντα κ επαψαν να τους απασχολουν. Ειτε αυτο εγινε μετα το Justice, ειτε σημερα. Κανεις ομως δε μπορει να κρινει τι “λεει” μια μπαντα στους υπολοιπους ακροατες της.

σοβαρα τωρα αυτο το ριφφ περα οτι εχει παιχτει καλυτερα απο e.wizard ή bongzilla, ειναι τοσο κοινοτυπο που αν δεν ειχε τον μαστεριν που ειχε, θα μιλουσαμε για το συνοικιακο τζαμμιν ταρατσας 15 χρονων και κατω. gj metallicats!

Φυσικά και τα ριφ είναι απλοϊκά, μα είναι απόλυτα λογικό, δεν μιλάμε για τον δίσκο των Metallica αλλά για μια συνεργασία τους. Φαντάζομαι ότι τα “καλά” τα έχουν κρατήσει για τον δικό τους. Αυτό που ακούω πάντως μου αρέσει χωρίς να με τρελαίνει κιόλας.

btw μια περίεργη σύμπτωση:
Για όσους δεν το γνωρίζουν, μεγάλος φαν του Lou Reed, ήταν ο Cliff Burton.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του single ειναι 27/09. Ανήμερα της επετείου θανάτου του Cliff…

Λες να ειναι τυχαιο?

Βασικά δεν είναι τραγούδι, απαγγελία μετά μουσικής είναι με κομπάρσους τους Μετάλικα
Lame

αδιαφορο τραγουδι τελειως.

Όντως αδιάφορο, αλλά περιμένω να ακούσω ολόκληρο τον δίσκο:):!:

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι σύμπτωση, θεωρώ πως δεν είναι κάτι το οποίο θα προβάλλουν…

Πάντως το διάβασα σε ένα φόρουμ τους και μου έκανε αρκετά μεγάλη εντύπωση!

Μου ψιλοάρεσε το κομμάτι,και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον…Αυτός είναι ο Lou Reed (συνήθως είναι λίγο πιο ορεξάτος ίσως),τι έπρεπε να περιμένουμε δηλαδή από ένα άλμπουμ συνεργασία?

Περιμένω να ακούσω και τα υπόλοιπα της συνεργασίας…

Αδιάφορο το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά μεγάλη πλάκα σπάω με αυτούς που ξαφνικά κράζουν τον Lou Reed.

Συμπαθητικό το κομμάτι και ψιλοκαλές οι κιθάρες. Απ όσο μπορεί να φανεί πάντως από το youtube, ευτυχώς ο ήχος δεν θα είναι στα κόκκινα, όπως ήταν στο death magnetic.

Πόσο πιο χάλιας μπορεί να γίνει ο Ούλριχ? 8O

κ εγώ αυτό παρατήρησα… Σημαντικό, από τη στιγμή που την παραγωγή έκανε ο Fidelman, ο οποίος είχε κάνει και τη μίξη στο DM.

Εμένα ο ήχος στα ντραμς τουλάχιστον που θυμίζει Load, ειδικά έτσι όπως ακούγεται η μπότα. Αυτό το βάζω στα συν.

Το ενδιαφέρον και το θετικό για τους Metallica, είναι ότι ακόμα δείχνουν να έχουν διάθεση να πειραματιστούν και να κάνουν κάτι διαφορετικό, όπως στα 90’ς που προσπάθησαν να πρωτοπορήσουν και τους έκραζαν.

Από την άλλη και από το συγκεκριμένο κομμάτι που διέρρευσε και που είναι από μέτριο έως κακό, τα ντραμς παραείναι ψηλά και τα φωνητικά του Reed δύσκολα να ενταχθούν μέσα σε μια προσπάθεια κανονικής σύνθεσης και όχι σε κάτι δικό του, πιο -ας το πούμε-πειραματικό. Βέβαια, το άλμπουμ θα βασίζεται στο σύνολο και όχι σε επιμέρους κομμάτια, αλλά όπως και να’χει το κομμάτι αυτό δεν αφήνει και τις καλύτερες των εντυπώσεων.