Operation Mindcrime (best song)

λοιπον… εγω θα πω

I Remember Now
Anarchy-X
Revolution Calling
Operation: Mindcrime
Speak
Spreading the Disease
The Mission
Suite Sister Mary
The Needle Lies
Electric Requiem
Breaking the Silence
I Don’t Believe in Love
Waiting For 22
My Empty Room
Eyes of a Stranger

:lol::lol::lol:

χωρις πλακα τωρα ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξεις, ακομα κ τα κενα αναμεσα στα κομματια γαμουν!!!

αν θα επρεπε να διαλεξω θα ελεγα SPEAK ή SPREADING THE DISEASE…

νομιζω πως το κομματι που ολοκληρωνει τον δευτερο καλυτερο κονσεπτ δισκο ολων των εποχων, ειναι αξεπεραστο, μεγαλειωδες ,ευφυεστατο, στοιχειωτικο απο την εναρκτηρια επαφη και γνωριμια μαζι του ! διαθετει μια αστειρευτη ενεργεια και ενταση που στο κλεισιμο του νιωθεις ψυχικα εξουθενωμενος ! στα υπερ οτι διαθετει ενα απο τα συναισθηματικοτερα και πιο ολοκληρωμενα σολο ολων των εποχων ! οι κιθαρες ,πραγματικα ,συνομιλουν μεταξυ τους ! η δε ερμηνεια του tate…απολυτα θεατρικη, τρομακτικη, παθιασμενη, υστερικη, ανατριχιαστικη… αναδυωμενη απο τα εσωψυχα του τεραστιου αυτου δημιουργου !

Από περιέργεια, ο πρώτος καλύτερος κόνσεπτ δίσκος όλων των εποχών λέει κάτι για έβδομους γιους;

Nαι ρε!:smiley:

Μολονότι το “Operation Mindcrime” αποτελεί ένα “πόνημα” βγαλμένο εκ του εσώτερου ψυχισμού ενός μεγαλοφυιούς δημιουργού και μπολιασμένο με κιθάρες που θερίζουν στο πέρασμά τους, προσφέροντας με χάρη, δημιουργικότητα και … οργιώδεις συνθέσεις, progressive metal (και όχ μόνο!) αξιώσεων και μοναδικότητας της αυτής καθεαυτήν queensryche-ική πλευρά του νομίσματος περί του διεφθαρμένου κοινωνικού γίγνεσθαι μιας εποχής που η προκλητική - ενοχλητική αλήθεια του σκληρού ήχου -με εκλάμψεις μελωδικής αντίθεσης- προσέθετε αίγλη στην μουσικολογική ερμηνεία μιας orwell-ικής εσχατικής διάθεσης, το “Promised Land” είναι το καλλίτερο άλμπουμ τους. Ουδείς δύναται, μολαταύτα να μην αποδεχτεί το “Breaking The Silence” ως μιας εκ των κορυφαίων στιγμών του εν λόγω δίσκου.

gracchus babeuf o καλυτερος κονσεπτ δισκος ολων των εποχων ακουει στο ονομα dreaming neon black των ηγετων nevermore ! αν ποθεις να πληροφορηθεις και να κατανοησεις τι με ωθησε στο να προβω στην βαρυγδουπη αυτη δηλωση, σε προτρεπω να ανατρεξεις στο φορουμ ‘‘καλυτερος δισκος νεβερμορ’’ ! υστερα απο οτι αναφερω εκει,απαντησε μου, πως να μην ειναι ?

εισαι φαουλ

somewhere in time ρε απιστε!

Tι γινεται εδω ρε μαλακες;;; :x

Αυτο υποτιθεται θα γινοταν μονο για τον καλυτερο μεταλ δισκο ολων των εποχων (aka Seventh Son Of A Seventh Son) απο την καλυτερη μεταλ μπαντα του πλανητη (aka Iron Maiden).

Και βλεπω και πολλς για αλλους αμπαλους;;; [-X

Τι κριση ειλικρινειας ειναι αυτη ρε;;; :-s

Μαλλον Revolution Calling παντως.

το Operation Mindcrime ειναι ενα κομματι…
απλα εχει πολλα σημεια…!!

Αλήθεια; Μα δεν έχει ούτε μπλουζιές, ούτε φαζζαριστές κιθάρες. :-s

:stuck_out_tongue:

Ρε συ ΚραντλΟφΜέηντεν, πάρε τον πούλο από το ακκάουντ του Πανούλη μας λέμε!

Α εδώ εσύ συ τελικά;

Αφού θες να απαντήσω, ε όχι, δεν είναι, αλλά ΟΚ είναι έπος, I’ll give you that.

Τί λες ρε γκαζμά #1. Πρώτον δεν είναι κόνσεπτ και δεύτερον συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο των Μέηντεν. Ερώτηση παγίδα κι έτσι ήταν αυτή που έκανα.

Η ίδια απάντηση στον αποπάνω ισχύει και για σένα γκαζμά #2.

λοιπον θα προβω σε μια δηλωση που θα φερει ακετα μπινελικια προς το μερος μου.

λες αμπαλους τους κουινσραιχ?σοβαρα τωρα?και ιδιαιτερα σε συγκριση με το πιο υπερεκτιμημενο,συγκροτημα ολων των εποχων,που εκανε καριερα περισσοτερο με απατεωνιες τυπου 666,εντι και τετοια?

και εγω απο μειντεν ξεκινησα για να πω την αληθεια,αλλα τελικα νομιζω οτι ηταν το μεγαλυτερο λαθος για τη μουσικη αυτη να θεωρουνται οι μειντεν ως το κορυφαιο μεταλ συγκροτημα,κανοντας τον κομο να λεει αμπαλους,μπανταρες τυπου κουινσραιχ

δεν νομιζω να ειπε αμπαλους τους queensryche…

*αμα τους ειπε παντως να χασει ο αρης αυριο 5-0

Ε πόσο θα χάσει δηλαδή.

Σιγά μην έχει να κάνει αυτό με το αν είπε τους Ράιχ άμπαλους ή όχι! :smiley:

Στηρίζω

ευχαριστω για το κοπλιμεντο,καιρο ειχανε να μου την πουνε στο φορουμ.

απλα απο περιεργια γιατι λες βλαμενο καποιον που εχει αντιθετη γνωμη απο εσενα?

διαφωνω με το οτι το time δεν ειναι concept album

και με το οτι οι μεηντεν δεν ειναι καλοι
υπερκτιμημενοι ναι, αλλωστε ολα τα ‘‘μεγαθηρια’’ ειναι:wink:

δεν ειπα οτι ειναι κακοι,ειπα οτι ειναι υπερεκτιμημενοι και οτι η τρομερη δημοτικοτητα τους βασιζεται κατα κυριο λογο στα διαφορα τρικ.

ναι

αλλα γαμω το κερατο μου, γαμανε !

@Queen Rulez

Κανονικά θα έπρεπε να αντιδράσω όπως οι περισσότεροι εδώ και να σε γράψω λέγοντας σου ότι λες μαλακίες αλλά ας πω και γω τη δικιά μου. Λες απατεώνες τους Maiden για διάφορα γνωρίσματα τους ενώ δεν είναι καν οι πρώτοι που τα κάνανε. Όλοι οι Motorhead, Wasp, Priest, Alice Cooper αυτού του κόσμου καριέρες πάνω σε πιασάρικα Shock Values και μοτό κάνανε και γειώνοντας τους Maiden γειώνεις και αυτούς μαζί. Κάθεσαι και βγάζεις αποψάρες ενώ δεν έχεις πιάσει καν την επιφάνεια του πράγματος σαν τα δεκατετράχρονα που αποκτήσαν προχθες DSL και θεωρούν ξεπούλημα το Streets ενώ μιλάνε για Albums που τα ακούσαν προχθες και κυκλοφόρησαν πριν γεννηθούν και γενικά βιάζεσαι να εκφέρεις γνώμη πετώντας ρουκέτες χωρίς να προλάβεις να τις επεξεργαστείς καν. Ριξε μια ματιά λίγο σε τι βαθμό και σε πόσα διαφορετικά επίπεδα επιρρεάσαν οι Maiden το Metal τα τελευταία 30 χρόνια και μιλάμε. Ρίξε μια ακρόαση λίγο καλύτερα στα τραγούδια, πρόσεξε λίγο καλύτερα την τραγουδοποιία τους και μετά ρίξε την αποψάρα σου.