Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

Το εχω γραψει στο τοπικ των Jesu.Εχουν βγαλει και αλλα!
To ep περιεχει τα τραγουδια απο το σπλιτ με Eluvium και 2 ρεμιξ.
Welcome bilzorra!Το φορουμ εχει αλλαξει αρκετα τον τελευταιο καιρο.Εχει αρκετα τοπικ που ξεφευγουν
απο τον κλασικο ροκ/μεταλ ηχο.

Ψιτ αυτοι οι Jesu ειναι εξωγηινοι!

Για τους Jesu κραταγα αποστασεις ισως επειδη δεν ειχα ακουσει πολλα απο τι φαινεται ομως λαμβανουν μεγαλο σεβασμο θα τους τσεκαρω καλυτερα.Μια υπερμπανταρα επισης ειναι οι sunn O .Απλα θεοι αλλα ακουγονται δυσκολα με το split cd με τους boris κοντευα να παθω καταθλιψη. :lol:

Καλησπέρα παιδιά
Ένα συγκρότημα που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί είναι οι Alcest από τη γαλλία. Έβγαλαν ένα καταπληκτικό κατά τη γνώμη μου δίσκο, το Souvenirs d’un autre monde. Η μουσική τους είναι post rock-shoegaze με υπέροχες, ταξιδιάρικες μελωδίες (οι στοίχοι είναι στα γαλλικά). Αξίζει νομίζω να του ρίξετε μια ακρόαση.

Myspace: http://www.myspace.com/alcestmusic

Αν θέλετε ακούστε και τους Caina. Είναι project ενός βρετανού (Andrew Curtis-Brignell). Αρκετά σκοτεινοί (ο ίδιος χαρακτηρίζει τη μουσική του Black Metal / Shoegaze / Experimental). Cartographer of misery δηλώνει?τα λέει όλα για τη μουσική του?

Myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=16906075

Τέλος θα πρότεινα τους iliketrains (Post rockers από την Αγγλία). Πολύ μελαγχολικοί, υποτονικοί, χωρίς πολλά ξεσπάσματα. Το άλμπουμ τους elegies to lessons learnt μου άρεσε αρκετά (κάθε τραγούδι του δίσκου είναι βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα). Αυτά…

Myspace: http://www.myspace.com/iliketrains

Χαιρετώ (πολύ καλό thread!) και σορυ για τη πολυλογία

Ευγε.:wink: Ολο θελω να τους ξαναπιασω αυτους κι ολο το ξεχναω. Επισης πολυ ωραιοι οι iLiketrains, λιγο κοψοφλέβα, αλλα τα σπανε. Τους ειχα νομιζω αναφερει και παλαιοτερα στο alternative thread.

Καλη διαμονη, καλα ποστ.

Ευχαριστώ πολύ Angmar…γενικά αυτές οι επιλογές είναι μέσ τη μαυρίλα. Λιίγο άκαιρες. Με τους Alcest έπαθα πλάκα…και ξεκίνησαν παίζοντας black (όπως και οι Caina)

cheers

Τους Alcest τους εχουμε αναφερει αρκετες φορες εδω περα.To βρηκα!Απο το τοπικ με τα ατμοσφαιρικα.

Α ωραία Deathster! Συμφωνώ απόλυτα?και οι γαλλικοί στίχοι, παρόλο που δεν καταλαβαίνω λέξη, μου αρέσουν πολύ. Πανέμορφο ταξίδι σίγουρα?

Αυτό ακούω από χθες. Είναι πολύ ταξίδι ο δίσκος! Και πραγματικά στη γενική τους αισθητική μου θύμισαν Agalloch.

καλα οι τυποι γαμανε…τους τσεκαρα στο myspace, και χαζεψα…μουσικη ονειρο κυριολεκτικα…αγορασα μολις το καινουριο και το Technicolour Sleep… Ονειρωξη οι τυποι…

Πάρα πολύ καλό album…μου θυμίζει σε σημεία Yndi Halda και είναι και κυκλοφορία της ίδιας χρονιάς (2006)…Το ελκυστικά πανέμορφο How Lonely Sits The City απο τους The Ascent of Everest

Το ακούω ανελλειπώς τελευταία…Τσεκάρετε!

Eχουν μελη από ή/και ανηκουν στην μουσικη οικογενεια των Shels, οποτε δεν χρειαζεται καν να τους ακουσουμε εγκρινονται…:stuck_out_tongue: (παντως απο οτι ακουσα ταξιδιαρηδες και αυτοι…)

Πρέπει να ισχύει γιατι οι *shels στο myspace τους προμοτάρουν πολυ…αλλά σαν άκουσμα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα μιας και έχω ακούσει το Sea of the dying dhow (το οποίο και αυτό γ@μ@ει!!)…ναι είναι αρκετά trip το αλμπουμ…

Οι *Shels δημιούργησαν μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία, την Shelsmusic και εχουν υπογράψει γι’αυτο τους προμοτάρουν.

Οι *Shels καλα θα κανουνε να βγαλουνε εκεινο το νεο αλμπουμ μην τα παρω λεμε!
Πωπω ανυπομονω να δω τι θα βγαλουν μετα το Sea of the Dying Dhow.

Για το Souvenirs d’un autre monde δεν εχω λογια,μαγεια!Μεχρι και το εξωφυλλο ειναι σουπερ.Πολυ καλοι και οι iliketrains,δεν τους ηξερα και μ’ ενθουσιασαν.Ωραιες προτασεις Godblessmymess! :wink:

Mogwai - The Hawk Is Howling

Διαβαζω διθυραμβικα σχολια καθως κατεβαινει.

Βγήκε σε torrent??πες κανενα σχόλιο όταν έχεις γνώμη κ σε σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές!!btw εκπληκτικό είναι το ΕP “My father my king” των Mogwai με το 20λέπτο όμωνυμο έπος!

Ωραίο το νέο των Mogwai αλλά θέλει περισσότερες ακροάσεις…

Btw καλοί οι Alcest.

To καινουργιο Mogwai το ακουσα κανα 2 φορες και καραγουσταρα.Ειχε κατι πιανα και κατι ωραιες μελωδιες
οπως μονο οι μεγαλοι μπορουν να δημιουργησουν!

Πανέμορφο…Ονειρικό…Συγχαρητήρια μάγκες!