Αγαπάμε #2

χρειααστηκε να κανω 2000+ ποστ για να με υπολογιζουν

εχεις καιρο:p

Λαθος.

Χρειαστηκε το τοπικ ασυφταος φακτς για να μπεις στον χαρτη :stuck_out_tongue:

θελεις να σου χτισω ναο?:stuck_out_tongue:

Αορατος θα ναι!

Όντως… Κ άλλα 2000 να’κανες λογικά δε θ’άλλαζε η κατάσταση… :stuck_out_tongue:

αγαπαμε…

  • Υπογραφή:

ι ζωη ειναι ενας τερατιος κ,ος αν δεν τον μαμισεις θα σε χεσει!!!

\μ/

:lol:

Ακολουθία λόγων και έργων!:lol::lol:

Ξέρω τι ψηφίζω :lol::lol:

Αγαπάω αποθεωτικά ποστ cradleofmaiden! :bow:

αρκετα παλιοτερα (οταν ακομη ημουν αμουστακο πιτσιρικι) ενας πολυ καλος φιλαρακος μου ονοματι παναης (καλη θητεια τρελιαρη) μου ειχε δωσει ενα τευχος του μεταλ χαμερ να διαβασω! αρχιζωντας να το ξεφυλλιζω καταλαβα πως αυτη την αγαπη που τρεφω εγω για την μεταλ μουσικη την εχουν και χιλιαδες αλλα ατομα σαν και εμενα! πλεον, το χαμερ το προμηθευομαι καθε μηνα μην εχοντας χασει πραγματικα ουτε ενα τευχος απο την στιγμη που το πρωτογνωρισα στην οικια του φιλτατου συμμεταλα φιλου μου! η δισκοθηκη μου σε μεγαλο ποσοστο εχει διαμορφωθει, και εννοειται πως συνεχιζει να διαμορφωνεται γιατι η μουσικη αυτη ειναι ανεξαντλητη, και χτιστει δισκο-δισκο χαρη στην υπαρξη του σπουδαιου αυτου περιοδικου(και οχι μονο βεβαια)!

dark fortress-ylem! επος! η μονη ισως λεξη που μπορει να χαρακτηρισει το καινουργιο πονημα των συγκεκριμενων black μεταλλαδων(μεταξυ μας παντως ο ορος μπλακ ειναι πολυ περιοριστικος για τη συγκεκριμενη μπανταρα)! ο δισκος αυτος ειναι ενας ωκεανος εμπνευσης που αν χαθεις στο εσωτερικο του και αφεθεις στην μαγεια του, δεν θα θες να ξαναπατησεις τα ποδια σου στην ασφαλη στερια κολληματικες μελωδιες που σου τριβελιζουν το μυαλο, στοιχειωμενες ατμοσφαιρες, αποκοσμα φωνητικα, μια αισθηση σκατοψυχιας και κακιας…εδω ολα αυτα συνυπαρχουν!

τεραστιο συγκροτημα με πολυ καλες κυκλοφοριες στο ενεργητικο του ! το sumerian daemons πραγματικα ειναι αξεπεραστο ! θυμαμαι οταν το ειχα πρωτοακουσει οντας ξαπλωμενος στην κρεβαταρα μου (εννοειται με κλειστα τα φωτα), ενω εξω η καταιγιδα λυσσομανουσε αδιακοπα, ομολογω πως ειχα ψιλοχεστει απο τον φοβο ! απο τοτε και καθε φορα που το ακουω, εχω οδηγηθει στο συμερασμα οτι αυτη η μαυριλα που ξεχυνεται απο τα ηχεια του στερεοφωνικου μου απλα δεν υφισταται…

αλλη μια δισκαρα απο το μεγαλυτερο ελληνικο συγκροτημα (μαζι με τους septic flesh βεβαιως-βεβαιως)! αξιοι συγχαρητηριων! μας εκαναν περηφανους παλι! τιμηστε τους επιτελους οπως δικαιως τους αξιζει!

φανταστειτε τι εχει να γινει αν το καινουργιο cd κυμαινεται στα επιπεδα του αριστουργηματος που ακουει στο ονομα this godless endeavor! επειδη ομως και αποδεδειγμενα ειναι θεοθεοι κατι μου λεει οτι θα παραμιλαμε…παλι…για μια ακομη φορα…

αλλη μια δισκαρα απο ενα πολυ σπουδαιο συγκροτημα! αλλο ενα φρικιαστικο ταξιδι στο αχανες διαστημα! σκετη απολαυση!

Παραφορη αγαπη. Ναι. :smiley:

Μπόνους:

:bow2:

ΚρισΠ, εσυ ποσες φορες χρειαζεται να ακουσεις ενα πονημα για να γινει κτημα σου ?

Όλη μέρα στοιχημάτιζα τα τέλεια μπιρμπιλωτά μου μάτια ότι ανάμεσα σε chrisp και cradleofmaiden ένας έρωτας μεγάλος βρισκόταν εν τη γενέση του, χαίρομαι που δικαιώθηκα…

Θα το τοποθετήσω να στροβιλιστεί απαλά στο cd-player περί τις 12 φορές ώστε να αφομοιώσω τις κρυμμένες του απολαύσεις. Στο λέω εγώ που ξέρω καλά τον εαυτό μου, εμπιστεύσου με.

Έδιτ: Αποπάνε πού κρύφτηκες πάλι στο χτεσινό λάηβ? Μήπως φορούσες και μπλούζα Emperor btw?

Χαχαχ, τι βαθμό πήρε το συγκεκριμένο πόνημα στο Χάμμερ?

Παρε μονο και μπρατσακια μαζι, γιατι αν βυθιστεις στον ωκεανο εμπνευσης, δυσκολα θα πατησεις στερια.

Αυτό το διαμαντάκι το ξεχάσατε?

για μενα απλα ο καλυτερος δισκος της μπαντας! παιξιμο,παραγωγη,φωνητικα ολα σε υψηλοτατο επιπεδο! α, και σιγουρα ο δισκος δεν ειναι για 6 (βαθμολογια του μεταλ χαμερ)! χαμερ μαζι μεγαλωνουμε,μεσα απο τις σελιδες σου εχω μαθει πολλα για την αγαπημενη μου μουσικη, ανακαλυπτω συνεχως και αγοραζω παρα πολλους δισκους απο τις δισκοκριτικες σου και οχι μονο αλλα για τον καινουργιο δισκο των epica λ-α-ν-θ-α-ν-ε-ι-ς! δεν πειραζει παντως ανθρωποι ειμαστε και λαθη καποιες φορες θα κανουμε!

Ήμανε μπροστά μπροστά, όπως πάντα!
Ναι ρε αλλά δεν θυμάμαι να έβγαλα το φούτερ…:-k
Ή εσύ έχεις μάτι γυπαετού, ή εγώ ήπια πιο πολύ απ’ όσο έπρεπε (χαλαρά όμως)

(εδιτ) ρε αποπάνω σταματήστε ρε!

Όχι, για φούτερ Emperor έλεγα (νομίζω), άκυρο.
Οπότε πάμε στη δεύτερη επιλογή:

Φορούσες σκούφο μέσα στο μαγαζί?