Ολυμπιακος Βολου

Δεν νομίζω να κάνει ο Βόλος κάτι τέτοιο…δεν έχει δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα φέτος…όλα τα αποτελέσματα παίζουν στο παιχνίδι:):!:

Αυτα πες τα και στον Manson που απο την επομενη μερα του 0-4 με κατηγορει ως παραρτημα.
Αποψη του βεβαια και δυσκολα θα αλλαξει!

Το 0-4 περρισότερο δείχνει τον π.α.ο. σαν παράρτημα παρά τον Βόλο…πέρα αυτού δεν είναι καταδικαστικό για τον Ολυμπιακό Πειραιώς να χάσει βαθμούς:):!:

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι το να χασω αυριο ειναι μη λογικο.
Ειναι το πιο φυσιολογικο να παιζεις με τον Πειραια κ να το θεωρεις εξ αρχης ξεγραμμενο.
Τωρα αν δυνητικα μπορω να ‘‘χτυπησω’’ το παιχνιδι,αυτο ειναι αλλο θεμα!

Ρε σεις παίζουν όλα τα αποτελέσματα αύριο.Τον Βόλο μαζί με την Καβάλα τις θεωρώ τις πιο καλές ομάδες της “επαρχίας”!!!Μην ξεχνάτε ότι ο Βόλος είναι η μόνη ομάδα που έβαλε γκολ μέσα στο Φάληρο(και αλλη μια ο Πανσερραικός στο 2ο γύρο) στον 1ο γύρο.Ερίξε 7 συνολικα στην ΑΕΚ,κέρδισε τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και έφερε Χ στην Τούμπα…Από που και ως που να είναι παράρτημα??Επείδη πήρε ένα παίκτη δανεικό από τον Πειραιά,που στο κάτω κάτω ο προπονητής μας δεν τον υπολόγιζε???Έτσι όπως παεί είναι ικανή η ομάδα να διεκδικήσει και θέσεις για το Εuropa League.

Nαι, ναι… Ακομα θυμαμαι τα πανηγυρια που καναμε, ειχαμε στησει κατι γλέντια… Για τον Νικολαΐδη λίγος σεβασμός, ε… Τους ανθρώπους που μας αγαπάνε πρέπει να τους σεβόμαστε…

Να σου την αληθεια δεν μου λείπει ιδιαιτερα ο Νέμεθ. Πέρυσι που η ΑΕΚ δεν ειχε Λυμπε θα μπορουσε να ειχε βοηθήσει πολυ περισσοτερο αλλά το εκανε σε ελάχιστα παιχνίδια. Φετος δεν θα έπαιζε και πολυ παραπάνω… Πάντως τον Ολυμπιακό Βολου θα τον βοηθησει πιστευω… :slight_smile:
Επίσης, δεν ειπα ποτε οτι τις μαλακιες του Μπεου τις επικροτουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου Βόλου, προφανώς και δεν σας βαζω στο ιδιο τσουβαλι με τον προεδρο σας.
Για το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έδιωξε τον προηγουμενο προπονητή μας τον ευχαριστω για αυτό… :stuck_out_tongue: Αν και τον προηγουμενο προπονητή μας θα επρεπε να τον ειχε διωξει πρωτα απ’ όλα η διοικηση της ομάδας μου κανα χρόνο πιο πριν… Όπως και να εχει ευχαριστουμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Χιμένεθ από την άλλη τρελαίνεται συχνά για το ρόστερ, οχι μονο μετά την 4αρα…

Ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλύτερη ομάδα και παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τους ανταγωνιστές του δεν εχει νικησει ουτε εναν απο τους ανταγωνιστές του. Αν εξαιρεσεις το 3-0 με τον ΠΑΟΚ που ειναι πλασματικη εικονα σε όλα τα άλλα ντερμπι, ο Ολυμπιακός δεν σταυρωσε νικη. Λογικό είναι για μενα αυτό, άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι πολυ νέα ομάδα, με πολλους νέους παίκτες, δεν δενουν οι ομάδες απο την μια στιγμή στην άλλη. Οι ομάδες αντίθετα δενουν σε βάθος χρόνου και μέσα από επίσημα παιχνίδια. Και επειδη ο Ολυμπιακός φέτος πιο πολυ φιλικά δινει παρά επίσημα δεν τον βλεπω να δενει και πολυ συντομα. Θα παρει βεβαια το πρωτάθλημα αφου όταν δεν παίζει κοντρα σε παραρτηματα παντα θα υπάρχει ενας Κουκουλάκης, όμως όταν του χρόνου στην Ευρωπη θα σας νικάει και η κάθε πικραμένη Μακάμπι, μην αναρωτιέστε γιατι ενώ τα πηγαινετε σουπερ στην Ελλάδα δεν μπορειτε να νικήσετε ουτε την χειροτερη ομάδα της Ευρωπης. Ο λόγος θα ειναι γιατι “ο Μαρινάκης έχει πιάσει το νόημα και κάνει όλες τις κινήσεις που πρέπει για να προστατέψει την τεράστια επένδυση του”.

Με αδικείς. Το έχω πει και πριν το 0-4. Η πλάκα ειναι ότι ειχες συμφωνήσει τότε…

Ε, όχι μόνο για αυτό εδώ που τα λέμε…

Ρε συ ειπα και ξαναλεω οτι παρατηρω μια φιλογαυριζοουσα ταση Μπεου,φυσικα κ ι δεν ειμαι τυφλος.Περισυ προσεταιριζε πολυ τον Πατερα κι απο τη στιγμη που τα χαλασε μαζι του στραφηκε προς Μαρινακη.
Μην σου φανει περιεργο αν του χρονου τα βαλει κ με τον Μαρινακη και παλευει μονος με ολους κ με ολα.
Φιλε να σου πω κατι,ο Μπεος αν δεν γινει προεδρος στην Super League δεν θα ησυχασει!
Αυτη ειναι η κυρια επιδιωξη του!Να το ξερεις!

Τοτε γιατι το καλοκαιρι που ο Κανελλόπουλος ειχε βάλει υποψηφιοτητα για πρόεδρος και ο Μπέος μιλουσε για “συσπειρωση των μικρων ομάδων απέναντι στις μεγαλες” και άλλα τετοια ωραια και όλα εδειχναν πως θα βγάλει δικό του άνθρωπο πρόεδρο στην Σούπερ Λίγκα (ο αντιπρόεδρος της ομάδας του βεβαια γιατι ο ίδιος που στα χαρτιά δεν φαινεται πουθενα να εχει σχεση με τον Ολυμπιακό Βόλου, άσχετα αν συμμετεχει στα Δ.Σ. της Λίγκας… #-o , δεν μπορει να βαλει υποψηφιοτητα), μόλις ο Μαρινακης εβαλε υποψηφιοτητα την απέσυρε; Το καλοκαίρι ειχε την μεγαλη ευκαιρια να γινει, ουσιαστικα (γιατι τυπικά δεν μπορει να γινει) πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα αλλα την πεταξε… Γιατι;

Διοτι χθες ανακοινωσε οτι ξαναγινεται προεδρος του Ολυμπιακου Βολου.
Μεχρι χθες ηταν απλα ο μεγαλομετοχος και προεδρος ηταν ο Γιωργος Τορης!
Περισυ μετα το παιχνιδι με την Καλαματα στο οποιο και σφραγισαμε την ανοδο στην Super League,μετα τα πανυγηρια παραιτηθηκε απο προεδρος αφηνοντας μας ολους εμβροντητους στο Βολο και μετα απο λιγες ημερες εδωσε συνεντευξη τυπου στην οποιοα εξηγησε οτι το εκανε αυτο διοτι ειχε δικαστηριο εις βαρος του και διωκοταν ποινικα(η γνωστη υποθεση με το Δημο Νεας Σμυρνης)και η Super League του απαγορευε να εναι προεδρος ομαδας με δικαστηριο να εκκρεμει.
Μετα την αθωωση του(γκουχ,γκουχ) πριν ενα μηνα περιπου,επανηλθε χθες με προγραμματισμενη συνεντευξη κατα την οποια ανακοινωσε την επιστροφη του στην προεδρικη καρεκλα και επι τη ευκαιρια προανηγγειλε και τον δανεισμο του Νεμεθ!

Ναι, την θυμαμαι την εικονικη παραιτηση. Βρε παιδι μου εγω άλλο σε ρωταω. Ο ίδιος δεν μπορουσε να βαλει υποψηφιοτητα το καλοκαιρι. Αλλα ο δικός του Κανελλόπουλος ήταν το φαβορι. Γιατι αποσυρθηκε λοιπόν;

Μanson ειλκρινα δεν αποφευγω να απαντησω ,αλλα δεν θυμαμαι.

[B]jiopas[/B] εγω σου ειχα πει οτι δεν ήταν η παραίτηση (μόνο τουλάχιστον) σε σχέση με το δικαστήριο του…υπήρξε κρατική παρέμβαση για αυτόν και τον ψωμιαδη την ίδια μέρα…τους ζητήθηκε να μην είναι αυτοί πρόεδροι στις ομάδες τους…

Ναι ρε μαν σιγα… Δεν ειμαστε σε δικαστηριο… :stuck_out_tongue:

Να θυμίσω βέβαια ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα σε όλα τα παιχνίδια που έχασε, και επειδή βλέπω πάλι την καραμέλα της διαιτησίας, να σου θυμίσω ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι το γκολ που βάλατε δεν έπρεπε να μετρήσει βάσει κανονισμού…

Μου χαλανε την αισθητικη μου τα γαυρικα επιχειρηματα. Μπαν παρακαλω…

Xαχα σε όλα ΤΡΑΓΙΚΟΣ όμως!

Ελα ρε Βολαρα να βουλωσουμε στοματα αυριο!

:lol::lol:

Συγγνωμη ρε φιλε Ignorant Pig που υποστηριζω την ομαδα μου και κανω ονειρα,δεν θα το ξανακανω!

Προφανώς και δεν το εννοούσα έτσι.

Αλλά αυτή η “οπαδική” ελπίδα που λες και έχεις, για το συγκεκριμένο ματς, σε έναν τρίτο φαίνεται τουλάχιστον γελοία.
Τα λέτε τόσες σελίδες για τον μαρινάκη και τα υποκαταστήματά του, βαριέμαι να τα ξαναλέω.

Με αυτά που λέω δεν υπονοώ τίποτα για εσένα και τους φιλάθλους του Βόλου, αλίμονο, μην το πάρεις έτσι.
Το ξέρω πως δεν γουστάρετε αυτήν την κατάσταση, αλλά έτσι είναι.