Ολυμπιακός

ο μιαραλας μπροστα ειναι μεν γρηγορος αλλα ειναι για οταν θες να παιξεις περισσοτερο την κοντρα και οχι οταν κανεις παιχνιδι.

οπως και να χει ο παικτης πρεπει να μεινει, εκει θα ειναι μαγκας ο μαρινακης, οχι με τους ελευθερους τζιμπουρ και χαβιτους

Παραφραζεις τα λεγομενα μου ελαφρως αλλα δεν πειραζει. Να διαβαζεις ξερεις φανταζομαι οποτε δεν ειναι δικο μου προβλημα το άλλα να λεω και άλλα να καταλαβαινεις.

δλδ με αυτά που γράφεις δεν θες να δείξεις ότι ο Ολυμπιακός έχει παραρτήματα παντού και πως το πρωτάθλημα είναι κάλπικο? εγώ αυτό κατάλαβα.

Προφανως και θελω να πω αυτο. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι απαξιωνω τις δυο προκρίσεις του στους 16 της Ευρωπης τα δυο προηγουμενα χρονια. Απλα εκανα μια εκτιμηση πως επειδη ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα και οι ομάδες δενονται μεσα απο συνθηκες πιεσης, κατι στο Ολυμπιακός φέτος δεν εχει συνηθήσει (αρέσει, δεν αρεσει ετσι ειναι) του χρόνου στην Ευρωπη θα τρωει τα μουτρα του και οι γαβροι θα αναρωτιούνται γιατι γίνεται αυτό ενώ στην Ελλάδα κυριαρχει. Ε, λοιπόν αυτό θα γίνεται επειδη δεν θα έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε συνθήκες πίεσης. Αλλα ξαναλέω το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός του χρόνου στην Ευρωπη είναι απλή εκτιμηση και δεν εχω μπλέξει καν το τι εκανε τα προηγουμενα χρονια, ο Κρισπ το μπλέκει λες και δεν καταλαβαίνει τι γραφω. Επίσης, το ότι η ΑΕΚ δεν έχει παραρτήματα και κάθε παιχνίδι της στην Ελλάδα είναι ντέρμπι δεν σημαίνει ουτε οτι η ΑΕΚ εχει ομάδα ουτε ότι αυτόματα θα γαμήσει και θα δείρει στην Ευρωπη χωρίς να έχει ομάδα, αυτό είναι ένα ακόμα αυθαίρετο συμπέρασμα του Κρισπ που δεν καταλαβαίνω γιατι μπλέκεται με το ότι το πρωτάθλημα έχει γεμίσει με υποκαταστήματα του Ολυμπιακού. Εγω παντως δεν τα εμπλεξα οποτε το να επικαλείται δικά μου λόγια για να λεει κατι τετοιο, ε, ειναι λίγο ότι να’ναι.

Λολ, τι ειπε ο Ρομαντικ ρε… 8O

Επί λέξη λοιπόν.

Αφενός αναφέρεις ότι το 3-0 με τον ΠΑΟΚ είναι πλασματική εικόνα αλλά παραλείπεις να μας πεις ότι οι ήττες στα υπόλοιπα ντέρμπι είναι επίσης πλασματική εικόνα. Συνεπώς δεν υπάρχει θέμα “καινούριας ομάδας” αλλά ανικανότητας στο τελείωμα των φάσεων.

Μετά προδικάζεις ότι του χρόνου θα μας κερδίζει η κάθε πικραμένη Μακάμπι. Αυτό πού το στηρίζεις όταν με εξαίρεση τον αποκλεισμό του καλοκαιριού που ήταν το αποκορύφωμα της περσινής άθλιας χρονιάς (όπου όλα μας τα ματς ήταν ντέρμπι λόγω κάκιστης ομάδας), ο Ολυμπιακός έχει -αναλογικά για ελληνική ομάδα- μια χαρά επιτυχημένες ευρωπαϊκές συμμετοχές?

καλά και εγώ πιστεύω ότι του χρόνου στην Ευρώπη θα είναι δύσκολα τα πράγματα( δεν με έχει πείσει η φετινή ομάδα) ,αλλά σε ένα πρωτάθλημα όπου η άεκ είναι 12 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και όπου ο Πάο απλά διαλύεται, τι ψάχνεις να βρεις και να δείξεις? Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και φέτος μιας και ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά περιορισμένος. π.χ. Του ριέρα ο τραυματισμός ήτανε στημένος για το ξεκάρφωμα?

Εγώ προσωπικά θα γουστάρω να δω τις αντιδράσεις αεκτζήδων και παοκτζήδων ότ(αν) μπει κανάς εφοπλιστής στα διοικητικά. Αν για παράδειγμα γυρίσει ο Μελισσανίδης στην άεκ θα βγεις εσύ manson να διαμαρτυρηθείς για εμπλοκή στο παρασκήνιο? Και την ερώτηση την κάνω γιατί αν πραγματικά όλοι μας θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο, ας απαιτήσουμε να γίνει ερασιτεχνικό το άθλημα, χωρίς πολλά φράγκα, χωρίς δυνατότητα ξεπλύματος μαύρου χρήματος, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, με έλεγχο από τους φιλάθλους κλπ.

Οι ήττες στα υπόλοιπα ντερμπι ήταν πλασματικη εικονα;;;;;;; Γελαει ο κοσμος Κρισπ. Άντε να δεχθω ότι ηταν πλασματικη εικονα το 1-1 με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο που ειχατε τεσσερα δοκαρια αλλα επισης πλασματικη ηταν η εικονα και στο 3-0. Για την δευτερη παράγραφο ξαναλέω πως κανω μια εκτιμηση με βαση την φετινη ομαδα του Ολυμπιακου και τις συνθηκες στις οποίες δενεται. Δεν προδικάζω τιποτα, ουτε λεω πως κατεχω την απολυτη αληθεια ή καμια μαγικη μπαλα για να βλεπω το μελλον και να ξερω τι θα κανει ο Ολυμπιακός στην Ευρωπη του χρονου. Κανω μια εκτιμηση.

Ζουγκλα εγω προσωπικα, ναι θα ξενερωσω αν μπει ποτε ο Μελισσανιδης και πάει να κοντραρει τον Μαρινακη με τα ίδια μέσα (που ετσι θα πάει να τον κοντραρει ΑΝ μπει, δεν υπάρχει περίπτωση). Πριν δυο χρονια που η επιστροφη του Μελισσανίδη φανταζε δεδομένη και στο ακουσμα αυτο και μονο οι διαιτητες καθε αγωνιστικη εσφαζαν τον αντίπαλο της ΑΕΚ, αν θυμάσαι εγω εκραζα και ελεγα ότι δεν γουσταρω αυτό που παει να γινει (θα ψαξω και τα ποστ μετα). Για το τελευταιο που λες, το να απαιτησουμε δηλαδη να γινει το ποδοσφαιρο ερασιτεχνικο, προφανως και εγω θα το ήθελα. Εννοειται πως ναι. Αλλα ας μην την πιασουμε τωρα αυτη την κουβεντα, ειναι τεραστια.

Αν το βλέπεις έτσι manson μαζί σου. Εξάλλου ούτε εγώ γουστάρω να βλέπω τον Μαρινάκη να αποθεώνεται την ώρα που κάνει ντίλια. Απλά [B]φέτος [/B] δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα λόγω παρασκηνίου. Το παίρνει επειδή έχει την καλύτερη ομάδα και επειδή δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ανταγωνιστής.

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι τώρα, εγώ θα ήθελα να δω την ομάδα στα 3 δύσκολα ματς. Με πάοκ στο κύπελλο και με άεκ , πάο στο Καραισκάκη.

δηλαδη και στα 2 ντερμπυ που χαθηκαν, αεκ-παο ηταν καλυτεροι??? εγω τις μονες φασεις που θυμαμαι απο το ματς με αεκ τουλαχιστον ειναι το μιραλας να χανει ενα τετ α τετ στο πρωτο ημιχρονο απο αυτα που τα εχει για ψωμοτυρι, αλλα την ειδε ζιοβαννι, ενα χαμενο πεναλτυ του ντουντου ,ενα ακομα πιο αχαστο του παντελιτς στο τελος που ειχε το μιραλλας διπλα και ενα γκολ της αεκ οπου αν το εβαζε ο ολυμπιακος στο καραισκακη θα ειχαν γκρεμιστει τα ιντεργουεμπζ και θα ειχαν παρει φωτια ολες οι φυλλαδες για τη ζουγκλα του καραισκακη. αλλη φαση της αεκ θυμισε μου πραγματικα. εκτος αν θεωρεις πως αυτος που αξιζει να κερδισει ειναι αυτος που πετυχαινει το γκολ. συμφωνοι, αλλα μη μιλας για πλασματικες εικονες.

οσο για το ματς με τον παο, εκει αντε εβαλε ενα απιστευτο ο μιραλας και μετα βγαλαν τα ματια τους. αλλα και σε αυτα οι φασεις του παο δυο αντεπιθεσεις ηταν νομιζω αποτις οποιες μπηκαν τα γκολ. ειλικρινα δε θυμαμαι παραπανω, αλλα και αυτο τηρουμενων των αναλογιων ειναι οσο πλασματικο θεωρεις εσυ το 3-0 με τον παοκ.

[B]Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό [/B]επιβεβαίωσε ο Φρανθίσκο Χαβίτο μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ κατά την άφιξή του στη Γαλικία, όπου θα αγωνίζεται για έξι μήνες με τη φανέλα της Λα Κορούνια.

«Από την 1η Ιουλίου αρχίζει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα. Είχα ήδη συμφωνήσει, όταν προέκυψε η ευκαιρία της Λα Κορούνια και είπα πως [B]θα ήθελα να διασκεδάσω αυτούς τους πέντε μήνες[/B] μέχρι τον Ιούνιο. [B]Αν θέλουν να με κρατήσουν παραπάνω, θα πρέπει να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό»[/B], δήλωσε ο 28χρονος εξτρέμ που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από τη Θεσσαλονίκη εγκαταλείποντας τον Άρη.

κοίτα που θα βγάλει και λεφτά στο τέλος ο ολυμπιακός…:lol:

Έρε και να βγάλει μάτια το Χαβιτουλίνι:):!:

Ελπίζουμε λοιπόν σε πλήρη βύθιση της Λα Κορούνια με τον Χαβίτο να τη σώζει από τον υποβιβασμό με χατ τρικ την τελευταία αγωνιστική.

Κατά τ’ άλλα ο τραυματισμός του Ριέρα στο φιλικό με το παράρτημα θα του κοστίσει τη συμμετοχή στο ματς με ΠΑΟΚ. :smiley:

Φανταζομαι απυθυνεσαι σε Μanson/King Diamond/Paoktsis και λοιπους απιστους!

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την τρελή κονόμα. Να συνεχίσουν έτσι να στήνουν αγώνες και πρωταθλήματα. Ξανά ευχαριστώ.

Ρε συ crabsoby ,για όνομα των αδερφών young…τι εμμονή είναι αυτή ρε φίλε??? και να πω ότι έχει γίνει και τίποτα φέτος…σάπιο πρωτάθλημα είναι με μια διαλυμένη άεκ και έναν ανύπαρκτο πάο.

edit: θέλω να χάσουμε 3-0 να δω μετά τι θα γράψεις…

Εσύ νομίζεις ότι κάνω πλάκα. Αν θες να πιστεύεις ότι το ματς χτες δεν ήταν στημένο πίστεψέ το. Εγώ όμως που δεν τρώω κουτόχορτο σήμερα έχω ένα τρελό κομπόδεμα στην τσέπη.

Για το ματς της Τετάρτης αν βρω σχετικά καλή απόδοση για πρόκριση Ολυμπιακού θα παίξω αρκετό χρήμα. (όχι βέβαια όσο χθες)

Με τρομάζει η εμμονή που δείχνεις βασικά. δεν πιστεύω ότι κάνεις πλάκα και για αυτό στο επισημαίνω βρε αδερφέ. ας κάνουμε λοιπόν ένα πείραμα. αν ισχύει αυτό που λες είναι ΣΤΑΝΤΑΡ ότι θα περάσουμε από την τούμπα μεθαύριο. Αυτό σημαίνει ότι αν χάσουμε η θεωρία σου δεν θα ισχύει. σωστά?

ΣΤΑΝΤΑΡ ήταν το χτεσινό στον Βόλο. Για την Τετάρτη δεν το έχω στάνταρ αλλά η απόδοση του Ολυμπιακού είναι η πιο συμφέρουσα που παίζεται αυτή τη στιγμή στο στοίχημα…

crabsody και γω να ξερεις ακριβες σκορ επιασα και στο βολο και στο αρης παοκ

να ναι καλα η σουπερλιγκα