Αεκαρα

κάθε αγωνιστική κάποιος αμυντικός μας θα κάνει μαλακία ρε γαμώτο.πιστεύω οτι ήταν σωστό το πέναλντι και η αποβολή του γιάγκο.επίσης καθαρό το χέρι του χολέμπας.το οφσάιντ του κοντοέ ήταν η προηγούμενη φάση που τελικά έβγαλε κόρνερ την μπάλα ο σιόβας και όχι η φάση που κάνει χέρι ο χολέμπας.πάντως η ομάδα έδειξε μια μικρή άνοδο στην απόδοση της όσο έπαιζε με 11.

Ένα πέναλντι έπρεπε να σας δώσει στο πρώτο ημίχρονο, κατά τα άλλα χάλια ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο όντως αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η διαφορά των 2 ομάδων είναι τεράστια και νομίζω ότι 3 μέρες σερί να παίζαμε η αεκ δεν θα έβαζε γκολ.

10 εναντίον 11 ναι δεν θα έβαζε γκόλ η αεκ.αν δεν έκανε την μαλακία ο γιάγκο πιστεύω το είχε το γκόλ η αεκ.όσο έπαιζε με 11 ήταν αρκετά καλύτερη του ολυμπιακού.

βγες στον δρομο να αγωνιστεις για τα δικαιωματα σου σαν ανθρωπος και ασε την μπαλα, την αεκ, τον ολυμπιακο, το στοιχημα και την μαφια που κρυβεται απο πισω. Λες και αμα νικαγε η αεκ η αμα δεν σπρωχνανε τον γαυρο θα ηταν καλυτερη η ζωη ολονων μας


"[I]Ζησε για το γκολ με κασκολ αγκαζε με αλκοολ[/I]"

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

καθεσαι και μου απαντας στα σοβαρα κιολας…

άμα το " βαθιά γνώση ποδοσφαίρου…" που αφιέρωσα για σένα το θεωρείς σοβαρή ενασχόληση σκέψου τι είναι η δικιά σου απάντηση. Καλούς επαναστατικούς αγώνες!

καλη πολυθρονα. η pizza fan κανει κι’αλλη εκπτωση 70%! ψηστο!

Πραγματικά ελπίζω να τα πιστεύεις αυτά που λες γιατί εκεί που υπονοείς μόνο της πολυθρόνας δεν είμαι και ελπίζω να μην είσαι και συ. Κατά τα άλλα καλή είναι και η πίτσα, αλλά οχι φαν. Καλό βράδυ

fake τρολάρεις κ ενοχλείς. μπορώ να σε σουτάρω να δοκιμάζεις πολυθρόνες ή οτιδήποτε

στα του αγώνα

ημουν γήπεδο. η ΑΕΚ των 11 έπαιζε με ενα ολυμπιακό που βαριόταν κ έπαιζε κάτω από το 30% της ικανότητάς του. αυτη η ΑΕΚ, με λίγη τύχη, μπορεί να είχε πάρει κ αποτέλεσμα. ο άλλος ο χαζός, μας αφήνει με 10 κ κάπου εκεί τελειώνει κ το παιχνίδι. δεν μπορείς να περιμένεις από τον τελευταίο της βαθμολογίας να χτυπήσει ματς που ειναι με 10 κ χάνει. η διαιτησία… πραγματικά βαριέμαι. είδα τις φάσεις στο γήπεδο κ δεν είμαι σίγουρος, απλά νομίζω πλέον πως οι διαιτητές παίζουν γαύρο από συνήθεια + οτι δεν έχουν ποιον να φοβηθούν στην ΑΕΚ, καθώς η ομάδα παρασκηνιακά ειναι νεκρή χρόνια.

το καλό ηταν οτι η ΑΕΚ οσο κράτησαν τα πόδια της έπαιξε καλύτερα από τον ολυμπιακό κ φάνηκε να έχει κ πλάνο. δεν μπορείς όμως να περιμένεις οτι ο κοντοες θα γινει ρομπερτο καρλος, ούτε οτι θα σκοράρεις χωρίς επιθετικό, ή με τον τρα γι κο κατσικοκέρη.

επίσης στο γήπεδο ο κόσμος έδειξε πως έχει κατανόηση κ χειροκρότησε μουδιασμένα κ στο τέλος. όσο η ομαδα εχει κοσμο, δεν θα χαθει, ουτε στην Δ εθνική. απλά δεν ξέρω με εμφανίσεις σαν αυτές, για πόσο καιρό θα έχει.

ειμαστε σε άνοδο κ ελπίζω να μην πέσουμε. αν ομως δεν έρθει ο Χάρρις άμεσα, η ομάδα θα καταρρεύσει

Εσυ fake να φανταστω μας μιλας μεσω λαπτοπ απο το μετωπο με την πιτσα φαν για χορηγο. Γελοιος απλα, ουτε καν πλακα δεν εχει αυτο το τρολλαρισμα.

Σαν να μιλησα εγω (αν βαλετε και λιγο Μοντε μεσα).

Μακαρι να βρεθει λυση και να επενδυσουν στην ομαδα, ζωτικης σημασιας.

Μοντε ποσο κοσμο ειχε περιπου; Ισως αρχισω δειλα δειλα να πηγαινω και εγω γηπεδο, εστω μονος καθως δεν εχω καποιον που να υποστηριζει την ομαδα…

montecristo παιζει να’ναι η μονη δυναμη που εχεις.
martian σταματα να δινεις λεφτα στον κοκκαλη και τον οπαπ.

εφυγα!

ci parliamo

…ειπε ο ανθρωπος με το 7αρι κοτσαρισμενο στο νικ του και τα μισα του ποστ στο τοπικ του γαυρου, τυπου

[SPOILER]

[/SPOILER]

, καθως μιλησε για ανωτεροτητα και ταξικο αγωνα σε τοπικ μπαλας μετα απο ντερμπυ…

οντως φυγε, τιγκα στη μαλακια εισαι και σημερα

^χαχαχαχαχαχαχαχαχ

νομιζω πως το παραπανω ποστ το ειχε κανει “κοροιδευτικά” επειδη μετα το εποc της ΘΡΥΛΑΡΑΣ ολοι γραφαμε με γραμματοσειρά ΝΑ,χρωματα κτλ:D

Και συνεχιζουμε την ζωη μας, ειναι η κλασσικη περιπτωση πενταχρονου (οπως και του Επιταφ) που οσο ασχολoυμαστε τοσο περισσοτερο αξια παιρνει ο αλλος.

Ακυρη φλασια που λετε, με το κυπελλο τι γινεται; Με ποιον παιζουμε; Ή δεν εχει ερθει ακομα η σειρα μας; :Ρ

με καβάλα εκτός παίζουμε.

Ενα bot να kick-αρει τους flamers και trolls παρακαλω.

Στα του ματς, ποιος δινει εστω και 1 ευρω για το εκτρωμα που λεγεται “Σουπερ Λιγκ”?? Μονο το συναισθηματικο δεσιμο μας κραταει να παρακολουθουμε ακομα αυτο το ανυρπακτο πρωταθλημα. Δεν ειναι οτι εγινε καποιο εγκλημα σημερα (εχουμε αλλωστε δει παμπολλα τρισχειροτερα) αλλα ενταξει, τερμα βαρετο πλεον.
0 αξιοπιστια, θεαμα, σασπενς, οργανωτικοτητα. Αντε να πεταξει τα δικαιωματα η Nova να μεινει μονο με Premier League να γινω συνδρομητης και στα αθλητικα καναλια, οχι μονο το value pack.

18-20 χιλιάδες πρέπει να είχε. φυσικά κλασική εξέδρα ΑΕΚ : γκρίνια, πλάκα, κατανόηση κ σιχτίρι. η ομάδα πάλευε πάντως κ στο τέλος έγινε το εντυπωσιακό: τελειώνει το ματς, μουγκαμάρα, αρχίζουν κ χειροκροτούν 100 άτομα κ σιγά σιγά, χειροκρότησε όλο το γήπεδο κ οι παίκτες ανταπόδωσαν. όμορφη σκηνή που δείχνει οτι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα κ δεν της χρεώνει την αδυναμία της. και με 20 ευρώ, είδαμε κ από καλή θύρα μπαλίτσα.

Κάθε λαμπρή παίρνει η ΑΕΚ πέναλτυ απέναντι στον ολυμπιακό…

17 χρονια για πεναλτυ στα εντος κ 10 απο το τελευταιο πεναλτυ στο Καραισκάκη…

ανεβήκαμε φέτος σε εισιτήρια !

Ο Μάνσον συνομιλεί με Χάρρις κ δεν εμφανίζεται ?? :-k:-k

Ισως να κανουμε οτι εκαναν και τα αρειανα που ειχαν να δουνε πεναλτι δεν θυμαμαι κ γω για ποσο καιρο.http://arispenalty.com/ :p:p

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!:D:D:D:D

0-2…Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα…Πάμε ρε ομαδάρα…:!: