Ολυμπιακός

Όχι, απαντάω ακριβώς σε αυτά που μου λες.
Ποιο σημείο θές να σου ξαναφιξάρω? 8)

Όποιο θες, ούτως ή άλλως εγώ θα σου θυμίζω ότι κάποτε λέγατε “πφφφφ οι πορείες είναι για τους ορειβάτες, εμείς θέλουμε την κούπα στην Ελλάδα” και συ θα μου λες για ευρωπαϊκές ανυπαρξίες. Whatever.

Ωραία, εμείς συνεχίζουμε να θέλουμε την κούπα στην Ελλάδα και θα την πάρουμε έτσι κι αλλιώς, αλλά στη συγκεκριμένη συγκυρία, το ματς με την Μαρσέιγ ήταν πιο σημαντικό από αυτό με τον Αστέρα.

Καμιά άλλη απορία αγαπούλα?

No, that’s the gavrospirit :smiley:

Nαι ρε, τι να λέμε τώρα; Και δεν την φρέσκαρε καν λόγω “κούρασης”, η ομάδα έχει 5 τραυματίες στη μεσαία γραμμή αυτή τη στιγμή…

Το άσχημο είναι πως δεν εξαρτάσαι στους 5 βαθμούς από τον εαυτό σου και μόνο, χρειάζεσαι τουλάχιστον άλλη μία ομάδα πρόθυμη και ικανή να κόψει βαθμούς από τον βάζελο ακόμα και αν εσύ δεν έχεις άλλες απώλειες. Δεν μπορώ από τώρα να μαντέψω ποιά ομάδα θα μπορέσει να είναι αυτή, αλλά ως τον 2ο γύρο θα δούμε σημαντικές μεταβολές στην φόρμα αρκετών ομάδων, μεσολαβούν μεταγραφές Ιανουαρίου κλπ. Θυμηθείτε πως μεταμορφώθηκε πέρυσι ο Πανιώνιος στον Β’ γύρο με τον Μήτρογλου.:wink:

Η ακριβής φράση είναι:
"Πορείες κάνουν οι φοιτητές. Οι ομάδες κερδίζουν τίτλους!"
Νίκος Αναστόπουλος

8):wink:

Mιας και ο Κρισπ εχει χαρεί πάρα πολύ μετά την ήττα με τον Αστέρα αφού μπορεί πλέον να φωνάξει δυνατά για τον τίμιο προεδρό του που δεν στήνει παιχνίδια (και καλα κάνει, υγεία είναι ειδικά μετά τα περσινά) να θυμίσω ότι εγώ στην αρχή της χρονιάς είχα πει τα εξής για το πρωτάθλημα:

Οπότε δεν ξέρω γιατί ακριβώς μου “την λεει” τωρα για τον Βαγγέλα και τα παρασκήνια και τα στησίματα κτλ.

Τώρα συγγνώμη, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να απολογηθεί που μετά από 3 χρόνια έχασε ένα ματς στην περιφέρεια; Ματς στο οποίο έλειπε το μισό κέντρο και η ομάδα ερχόταν από δύο αγώνες με πολύ πίεση, άγχος και τρέξιμο; Άβυσσος η ψυχή του πικραμένου δευτερότριτου… Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες γιατί έχουν μεγάλους στόχους.

Εσυ παλι που καταλαβες ότι ειπα αυτα που ειπες;

ποστάραμε ταυτόχρονα. Δεν απαντώ σε εσένα (προφανώς). Γενικά μιλάω για τους διαλόγους στο τόπικ και για όσα έχω δει στο ίντερνετ σήμερα

Βέβαια αυτό το ποστ λέει 29/1/11, ενώ το άλλο λέει 12/8/11 ε.

Κι εγώ το 2003 έλεγα το Διαμαντίδη αγγούρι.
Και λοιπόν;

Λοιπόν, είσαι άμπαλος.

Θενξ!

εντάξει δεν είναι και όλοι σαν την μπασκετομάνα, που κάβλωναν με διαμαντίδη από τον Ηρακλή

καλα τι κλαμα για τη διατησια ειναι αυτο απο τις κοκκινες φυλλαδες;; καθε χρονο τα ιδια κανουν αλλα φετος εχουν ξεπερασει και μαρθα βουρτση με τον αδαμιδη…

Γύρισε ο Σάββας γατάκι Πιλάβιε

Πώς λεγόταν μια εκπομπή με τον Καρπετόπουλο και την Αφροδίτη Σημίτη?

Άσε ρε, χορτάσαμε 50-50 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και δεν το αντέχουμε πλέον! :roll:

Άντε να επιστρέψει ο “πατέρας”, να ανάψουν λίγο τα αίματα! 8)

Από τη μιά κλαίγεται ο γαυρος για εισιτηρια στην Τρίπολη και τελικά τα παίρνει, από την άλλη ρίχνει πόρτα στο αίτημα του Παναιτωλικού για παραχώρηση 1000 εισιτηρίων στο ματς του Σαββάτου.

=D>=D>

E καλα αυτες ειναι ολυμπιακες τακτικες κλασσικες που δεν σβηνουν ποτε :D:D

Λες και θα γεμίσει το Καραϊσκάκη και δεν θα έχουν που να τους βάλουν… Φαίνεται το Αγρίνιο είναι εκτός εμβελείας…