Κουτί Παραπόνων

Ώπα, δεν είδα ότι έλεγες “πέραν των αναφερόμενων”, σόρρυ. Όλα καλά λοιπόν.

Πήγα να το παίξω έξυπνος ρε πούστη.

Φίλε Ρασπούτιν,
Διάβασα την παραπάνω απορία σου, την θεωρώ εύλογη και απαντώ. Οι δύο συναυλίες των Death SS στην χώρα μας υπήρξαν εξαιρετικά όμοιες ως θέαμα και ως εμπειρία και ως εκ τούτου τόλμησα να χρησιμοποιήσω κάποια στοιχεία και κάποιες εικόνες από τις δικές μου περιγραφές της πρώτης συναυλίας και στη δεύτερη, λόγω πίεσης του χρόνου. Η υποχρέωσή μου απέναντι στο rocking.gr να έχω έτοιμη την κριτική μέσα σε ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα παρέμενε και αποφάσισα να διάνθίσω το δεύτερο κείμενο (ως όφειλα) με τις επιπλέον πληροφορίες, που χρειαζόταν ο αναγνώστης κατά την γνώμη μου, και οι οποίες απέρρεαν από την εμπειρία της δεύτερης εμφάνισής τους στην Ελλάδα.

Ελπίζω να σε κάλυψα…

Μετά τιμής,
Θοδωρής Μηνιάτης

OK…It’s all Ok…

Καταλαβαινω…Βεβαια δεν ημουν στην 1η για να συγκρινω αλλα για να το λες κατι θα ξερεις…

Τελος το θεμα…Ευχαριστω για την απαντηση…

8O8OΝόμιζα οτι αυτη ειναι η δουλεια του moderator να κρινει τί θα μεινει κ τι οχι…kαι ποιο τοπικ κολλαει που…
Και στο φιναλε αν σβηνεις ποστ ,σβηστα ολα ανεξατητως γουστου…
Δε θυμαμαι καν ποιος ανοιξε το θρεντ και δεν τον χλευασα προσωπικα…Σοβαρα σχολια κανοουμε μονο σε σοβαρα τοπικ…:wink:

Aν ένα θρεντ μένει, οι moderators αποφάσισαν ότι πρέπει να μέινει. :slight_smile: Δε θα το σοδομίσουν οι χρήστες επειδή πιστεύουν ότι είναι ασόβαρο.

Και επίσης όταν λέμε ότι μόνο όν τόπικ από δω και πέρα, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε έιναι να το σεβαστείτε, έστω και από ευγένεια. Δεν είμαι υποχρεωμένος κάθε φορά να κάθομαι να μπαίνω στη διαδικασία να μεταφέρω το ποστ εδώ και να απαντάω.

Προφανως η αντιφαση των 2 παραπάνω ποστς είναι απολυτα εμφνης…Αν δεν μπορεις-τε να αποφασίσεις-τε ποιο θρεντ ειναι ο,τι να ναι ή οχι πως μπορειτε να αποφασίζετε αν θα μεινει ή οχι…
Δευτερον σβηνεις ολα τα ποστ εκτος του ενος που σου φανηκε αστείο- και παρολο που ηταν -παραμενει σπαμ…Καντο αλλα ειναι προκλητικο να το λες…Ποιος οριζει την ποιοτητα του χιουμορ εδω μεσα?
Εσυ?Οι υπολοιποι των μοντς???
Τριτον δεν κανω ριπορτ, οταν η δυσαρεσκεια των χρηστων ειναι εμφανης…το θεωρω πλεονασμο…Με λιγα λόγια τετοιου ειδους ποστ ειναι μια σφυγμομετρηση…οχι σπαμ κατ εμε…
Τεταρτον δεν εισαι οντως υποχρεωμενος να μου απαντησεις εδω …στειλε μου εσυ πμ(κατα την προτροπη σου παντα) ή εφοσον θεωρεις την απαντηση μου σπαμ…μην την απαντας…και σβηστην κατα το ως ειθισται…
Πέμπτο και τελευταιο οταν μου απαντας ετσι: Αν θες να κάνεις χαβαλέ κάντο στο βαριέμαι πείτε ό,τι σας κατέβει.
ειδικα οταν δεν συνηθιζω να σπαμαρω σε μουσικα θεματα, θα σε παραπεμψω στα προ moderation era posts σου , αρχισε τα delete απο κει, και αν σου μεινουν εκατο ποστς χωρις σπαμ μου μιλας ξανα περι σπαμ…Δεν εχω διαθεση να στην πω …αλλα οταν με προκαλεις δε μπορω απλα να το αποφυγω…

Α!Και δεν πιστευα ποτε στο αλαθητο των μοντς…Ειδικα τωρα…Αν πιστευετε οτι βρισκεστε στο απυροβλητο θα δεχτω τους ποντους μου…Να ξερουμε τουλαχιστον κατω απο ποιο καθεστως τελουμε…
Φιλικα:)

απαντώ σε ήρεμο ύφος κ ελπίζω να το λήξουμε. πόντο δεν πήρες ούτε εσύ, ούτε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο πανηγύρι. ηρεμία λοιπόν

1.αν ένα τόπικ παραμένει ανοιχτό, αυτό σημαίνει ότι είναι οκ από τους moderators. ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος για σπαμάρισμα από μέρους των χρηστών. αν δεν σας αρέσει το τόπικ, μην το διαβάζετε. είναι τόσο απλό. αν θέλετε να κλειδωθεί, κάντε ριπορτ, θα το κοιτάξουμε κ θα κρίνουμε. το να σοδομίζεται ένα τόπικ για να εκβιαστεί το λουκέτο, είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει.

  1. περί σπαμ : ένα 40% των ποστ που υπάρχει στο φόρουμ, είναι σπαμ. στο οφφτόπικ ειδικά το ποσοστό πρέπει να είναι πολύ υψηλότερο. δεν γίνεται να τα σβήνουμε όλα : δεν προλαβαίνουμε ούτε μπορούμε. αυτό που γίνεται είναι να σβήσουμε όσα ποστ υποπέσουν στην αντίληψή μας, μια δεδομένη στιγμή για ένα δεδομένο τόπικ. πχ στο τόπικ Α μπορεί να γίνεται της κακομοίρας και στο τόπικ Β να έχει λίγα σπαμ ποστ. Αν εγώ μπω στο Β, αυτό θα περιποιηθώ κ το Α θα μείνει ως έχει μέχρι να το δει κάποιος.

  2. το “δεν συνηθίζω να σπαμάρω”, δεν είναι επιχείρημα. αν γίνεται της κακομοίρας κ βρεθεί ένα ποστ σου μέσα στον χαμό, θα φύγει. δεν μπορούμε να το αφήσουμε με την λογική “η lunatic δεν σπαμάρει γενικά, αστο”.

  3. πάμε πάλι : δεν βρισκόμαστε στο απυρόβλητο, αλλά καλώς ή κακώς διοικούμε το φόρουμ. αν το κάνουμε καλά ή άσχημα ή χαλια ή παντελώς χάλια είναι στην κρίση του καθενός. ή μας “ανέχεται” κ συνεχίζει, ή μας βαριέται και φεύγει. το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται σε καμία περίπτωση δημοψήφισμα για ban, διαγραφές ποστ κτλ κτλ. έτσι δεν θα τελειώνουμε ποτέ.

Το οτι τονιζεις το “ηρεμο υφος” σημαινει οτι υπαρχει καποιος λογος και για “μη ηρεμο υφος”???
Νομιζω ημουν σαφης σ αυτα που εγραψα και πολυ συγκεκριμενα απαντησα…Θεωρω πως εχω κατι παραπανω απο αναφαιρετο δικαιωμα να διατυπωνω τις αποψεις μου και αποψη μου ειναι η ανωθεν…
Τωρα αν το moderating σημαινει “αν δε γουσταρεις την κανεις” (πραγμα αυτονοητο ),τοτε ο ρολος σας δεν ειναι
ακριβως διοικητικος…ειναι αποφασιζω και αμα γουσταρετε δηλ. καταχρηση…Μηνυμα εληφθη λοιπον…
Εγω τα επιχειρηματα μου και τις ενστασεις μου τις εξεθεσα δεν μπαινω στη λογικη να ξαναεπιχειρηματολογησω…
…και εληξε:wink:

Στο off topic σκόπιμα δεν τα σβήνουμε όλα, και γενικά είμαστε περισσότερο χαλαροί. Είναι γεγονός όμως πως στα μουσικά θέματα διατηρούμε μια περισσότερο αυστηρή στάση απέναντι σε σπαμ κι αυτό για να διατηρηθεί ένα θρεντ σε αξιοπρεπές επίπεδο. Σε γενικές γραμμές αυτό.

Ρε παιδιά, για ποιο λόγο όλες αυτές οι γραμμές στα παραπάνω ποστς?

Το τόπικ έχει πλέον 20 ποστς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφορούν το θέμα, αντί να έχει 50 που πάνω από τα μισά δεν έλεγαν τίποτα σχετικό. Και αν διαγράφηκε κάτι που θα θέλατε να μείνει, δεν έγινε τίποτα. Και αν μείνει κάτι που θα θέλατε να διαγραφεί, πάλι δεν έγινε τίποτα.

Ο λογος των παραπανω ηταν η διαφωνια που ειχα απεναντι στο ποστ του Μανου αλλα νομιζω οτι εχει γινει εκτενης αναφορα…δε γινεται να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι:)

Αν ανοιξω θρεντ: “Ειναι οι Tankard πρεζακηδες?” ή “Αρεσουν οι μακαροναδες στον Κerry King” (ετσι για να μη ξεχνιοναστε :p) θα κλειδωθει ή θα το αφησετε ανοιχτο για να μου λυσουν οι χρηστες την απορια?

θα κλειδωθεί γιατί είσαι γαύρος

Mια σοβαρη απαντηση γιατι ο αποπανω ειναι πικραμενος επειδη παντρευτηκε η Σκαρλετ παρακαλω!

κοίτα, και εμένα αδιάφορο μου φάνηκε το τόπικ, αλλά καταλαβαίνω τον Vedder που το άνοιξε. Είναι μικρός σε ηλικία, ακούει Pantera και τον ενδιέφερε να μάθει. Δεν είναι κακό να μάθουν και οι μικρότεροι από εμάς κάτι παραπάνω. Όλοι ήμασταν κάποτε στην ηλικία τους και θέλαμε να μάθουμε. Η απάντηση του Mule στο τόπικ με καλύπτει απόλυτα. (Εξάλλου ήδη υπάρχουν άλλα τόπικς όπου συζητείται το αν κάποιοι είναι φασίστες/ρατσιστές, κλπ.)

Αν από την άλλη ανοίξεις εσύ το “Αρεσουν οι μακαροναδες στον Κerry King”, όχι μόνο θα το κλειδώσω γιατί ξέρω πως δεν ενδιαφέρεσαι για το τι τρώει ο Kerry King, αλλά όταν μου έρθεις θα σε αναγκάσω να φας και τη δικιά μου μακαρονάδα :stuck_out_tongue:

Οκ δεν ανοιγω τιποτα!

Να βαλεται διαφορετικο τιτλο γι’αυτους που ξεπερναν τα 6 χιλιαρικα με αυτους που ξεπερναν τα 5!:p#-o

Πάντως είχες κλειδώσει και το “γιατί φτύνει στις συναυλίες του ο Johnny Rotten” κι ενώ σου εξήγησα ότι υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση δεν το ξανάνοιξες!
ΚΑΚΕ ΜΟΝΤ!

Στηρίζω crispy!

στείλε λινκ! θυμάμαι που μου το είχες πει :stuck_out_tongue:

Για αυτό κάναμε νέους μοντς, για να μη μας ξεφεύγει τίποτα πια! :smiley: