Ρε ελλανορ σορρυ, αλλα γινεσαι πραγματικα αστειος εως και γραφικος με τις θαλασσες και τα πελαγη.
Επισης, οταν καποιος θεωρει αυτα που λες βλακειες ή ακυρα δεν σημαινει παντα οτι δεν σε κατανοει. Σκεψου την πιθανοτητα να τα θεωρει απλα βλακειες ή ακομα και να λες οντως βλακειες. Over and out.
Και όσο για τα απωθημένα που λες δε θυμάμαι να πόσταρα πουθενά τίποτα το προσωπικό. Άσε που τα απωθημενα θα έπρεπε να τα έχεις εσύ κατά την κοινή λογική.
Έτσι γουστάρω να εκφράζομαι ρε, να μιλάω για πελάγη. Θα μου την πείτε και γι’ αυτό?
Δε με κατανοείς, θεωρείς βλακείες όσα λέω, αδιάφορο μου είναι. Εγώ αυτά υποστηρίζω και αυτά πρεσβεύω με τη ζωή μου. Αν δε τα γουστάρεις ξέρεις είχα και γω μια φαγούρα.
εδιτ: έχεις δίκιο Λαρόκα. Η κοινή λογική, πως και μου διέφυγε.
Προσωπικα πιστευω οταν μια κουβεντα φτανει σε βαθμο που επικρατει μια ενταση, καλο ειναι να πεταγεται καποιος να λεει κατι ασχετο για να ηρεμει λιγο το κλιμα και να ξενερωσει τις κοντρες.
Mackintosh, ποστ σαν το πάνω που έγραψες για τον τίτλο μόνο off topic δεν είναι. Αντίθετα, συνοψίζουν πλήρως πως έχει η κατάσταση.
@ Lunatic, κάποια στιγμή όταν θα σαι πιο χαλαρή ξαναδιάβασε όσα έγραψα. Θα δεις πως πουθενά δε λέω κάτι που αντιλέγει όσα υποστηρίζεις. Ίσως καταλάβεις και το νόημα όσων υποστήριξα, με πάθος ομολογουμένως.
Μην σβήσετε τη συζ’ήτηση παίδες. Βάλτε τη σε άλλο τόπικ. Εξάλλου τα απωθημένα για το αφεντικό έχουν άμεση σχέση με την επιλογή εργασίας και τη γενικότερη στάση ζωής που συζητήθηκε εδώ. Εγώ π.χ. δεν έχω απωθημένα με το αφεντικό μου. Αυτός τραβάει το δρόμο του. Αν δεν τον γουστάρω ας σηκωθώ να φύγω. Αν έχω να πληρώσω νοίκια, έχω άρρωστη μάνα στο νοσοκομείο και πρέπει να μείνω στη δουλειά, ας αλλάξω την αντιμετώπιση μου μένοντας παράλληλα στη δουλειά ή εν τέλει ας αλλάξω δουλειά .
I don’t want to change the world and i dont want the world to change me. Μεγάλος στίχος…
μεταφορά σε τόπικ που δεν υπάρχει, δε μπορώ να κάνω. Ας κάνει όποιος θέλει νέο τόπικ και το βράδυ θα τα μεταφέρω. Αλλά το τρόλινγκ που έγινε θα σβηστεί.