milas sovara twra?!exeis diavasei stixoys toy cobain na deis ti lene?
k gia pes mas esy mia mpanta poy akoys kalyterh apo toys nirvana
Δεν ξέρω τι μπάντες ακούει ο Angel in black αλλά εγώ μπορώ να σου πω δεκάδες μπάντες που ακούω και είναι χίλιες φορές καλλίτερες από τους Nirvana.
Εγώ ξεκίνησα με Maiden, ανακάλυψα τους Savatage (κορυφή!) και μετά τους Bolt Thrower… E από τότε “χάλασα”!!!
Egw prin apo 3-4 xronia avalan kati syma8htes mou to fear of the dark live kai apo tote phra ta panta apo maiden kai synexhsa kai parapera…
k gia pes mas esy mia mpanta poy akoys kalyterh apo toys nirvana[/quote]
maz;i σου Angel…Εχω διαβάσει χειρογραφά του και θεωρέι το μέταλ ,μαλκ μουσική…Τέτοια μυαλά κουβάλαγε…και κατέκλεψε όλο το distortion του ντουνιά και όλα τα ριφ των Zep και πέρα,γιά να πρωτοτυπήσει και να πουλήσει…
Ομως το μέταλ είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ,ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ,εις τους αιώνες των αιώνων ΑΜΗΝ…
Ο ΚΑΡΑΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ-ΚΑΡΑΚΑΗΜΕΝΟΣ-ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ με ΜΕΝΟΣ…και όχι ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ…
H πρώτη band που με μύησε στο μέταλ ,ήταν αυτή που τραγουδούσε τα ΠΑΠΑΚΙΑ σε μιά σχολική εκδρομή και χόρευε όλο το πούλπαν…ΠΑ…ΠΑ…ΠΑ…ΠΑ…κάνοντας σχέδια και κουνώντας την ουρά…\ΑΝ και μικρός,εσυχάθην την ομογενοποιημένη, προβατοποίηση του κοινωνικού συνόλου, και πήγα και αγάπησα 'ενα μωρό 18 χρονών,τη Ριτα , που μου έδωσε μιά κασσέτα AC/DC…Οταν την τσίτωσα στο σπίτι…εγινε ο ΣΕΙΣΜΟΣ 18 ΡΙΧΤΕΡ και έγινα SiSTER ,από το περωτόγνωρο άκουσμα…
Τα παπούτσια μείναν στο μωσαικό του πατρικού μου ,και οι κάλτσες μου,στου γείτονα την ΑΧΛΑΔΙΑ…Κατόπιν αυτού βγήκα στη γειτονιά ,και πήρα σβάρνα το κάθε ΜΠΑΚΑΛΗ, ΜΑΝΑΒΗ και ΛΟΥΣΤΡΟ που αυτοαποκαλούταν καλλιτέχνης… και κυνηγούσα ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ 8O :lol: :lol:
Παπάκια rules
k gia pes mas esy mia mpanta poy akoys kalyterh apo toys nirvana[/quote]Ta zouzounia.
Μια κασέτα από τη μια Scorpions από την άλλη Maiden. Η δεύτερη μου κασέτα είχε το μισό appetite… από τη μία και το μισό back in black από την άλλη. Δεν είχε τίτλους γραμμένους πουθενά. Απλά έγραφε από τη μια GNR και από την άλλη AC/DC. Το πρώτο όμως τραγούδι της δεύτερης μεριάς ήταν το Sweet Child Of Mine. Εγώ πάντα έλεγα ότι μου αρέσουν όλα των GNR και το πρώτο των AC/DC!!! Δηλαδή το Sweet Child Of Mine!!! Τώρα φαίνεται γελοίο που δεν ξεχώριζα τουλάχιστον τις φωνές, τότε όμως; Μόλις άρχιζε το Hells Bells έκλεινα την κασέτα γιατί μας είχε φοβερίσει μια μεγαλύτερη για αντίστροφα μηνύματα και έτσι. Ήμουν 10 ετών και ψιλοσυγχωρούμε. Μετά βγήκε το Thunderstruck και ξαναάκουσα το back in black και κόλλησα. Από εκεί και πέρα έπαιρνα τον ένα δίσκο τους μετά τον άλλο. Μέχρι και στη γιορτή του αδερφού μου που δεν άκουγε του έπαιρνα δώρο δίσκους AC/DC για να τους συμπληρώσω γρήγορα. Ωραίες εποχές
Nai…!
[size=7]METALLICA[/size]
Αν και πολλά χρόνια πριν είχα ακούσει Scorpions, Guns N’ Roses, AC/DC, Bon Jovi, η πρώτη καθαρά metal μπάντα ήταν οι Metallica!
RIDE THE LIGHTNING ρε π@@στη μου!
ΜΕ HARD ROCK ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΝΑ BEST ΤΩΝ SABBATH…ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ STARGAZER…ΑΠΟ EKEI ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΥΡΙΣΜΟΣ…[/b]
Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο συγρότημα, αφού με τους MAIDEN(μόνο με Bruce Dickinson κι όχι και τον Paul Di’Anno) μεγάλωσα!!![size=6][/size]
Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, ήμουν στο χωριό (οπου όλη μου η παρέα είναι μεταλλάδες)δεν εχω ιδέα τι μουσική ακουγα τότε(ή δεν θέλς να θυμάμαι)…εκει που καθόμαστε λοιπον, μας πιάνει μια μπόρα…που να πάμε, που να πάμε…καταφύγαμε στο σπίτι ενός παιδιού…τι να κάνουμε, τι να κάνουμε…ας ακούσουμε λίγο μουσική!
Σφίχτηκε η καρδιά μου βλέποντας τα εξώφυλλα των maiden…το πρώτο μεταλ κομμάτι που άκουσα ηταν το fear of the dark απο τo Rock in Rio…απο τοτε δεν ξεκολλησα!..οχι από τους maiden συγκεκριμενα, αλλα απο τη μουσική.Μάλιστα ψάχνοντας το θέμα ανακάλυψα οτι το rock με τραβαει περισσοτερο, ωστόσο δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη βροχερή νυχτα της μεγάλης αποκάλυψης…! :twisted:
Πόσα χρόνια ακούς μέταλ? Αν κρίνω απ τα λεγόμενα σου όχι πάνω από 5-6.
Το γεγονός που περιέγραψα πιο πανω συνεβει πριν 4 χρονια…υπάρχουν πολλα πράγματα που δεν ξέρω ακόμα για τη μουσική αλλα το ψάχνω.(δυστυχως δεν έχω μεγάλο αδερφό)
Ακουω πιο πολύ rock παρα metal…αλλα γενικά δεν μάρεσει να με τοποθετώ σε ένα ειδος, γιατί δεν είμαι πολυ καλή στο να τα ξεχωρίζω!.. :?
Καλά ούτε εγώ είχα μεγάλο αδερφό όταν ξεκίνησα και ήμουν πιτσιρίκι. Βασικά ψάξιμο θέλει. Έχει άλλη χάρη όταν ανακαλύπτεις κάτι μόνος σου. Και σιγά σιγά θα μάθεις να τα ξεχωρίζεις όλα. Θέμα εξοικοίωσης είναι. Πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται?
Είμαι 16…στα 17…Β λυκείου!
Εντάξει άργησες να μπεις λίγο στο τριπακι αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Εμενα στο χωρο με μυησαν οι KISS,πρεπει να ημουν 12 τοτε…
Oταν λεω οτι εχεις σωστες βασεις , κατι ξερω !!!
Παντως ο Borelli τελικα ειναι συγγενεις σου ??? :lol: :lol: :lol:
[size=1]Οχι πως θα το ξεχναγα δλδ[/size]