Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Έλεος! Όχι και σωστή βάση oι KISS :!: Borellus σου αρέσουν οι ποζεριές?

Ρε Νihilist σταματα να πεταγεσαι παντου … δλδ δεν σε καταλαβα οταν καποιος δεν ακουει death και black metal δεν πρεπει να μιλαει ?
Α και τωρα που το θυμηθηκα … οι Death , οι Bathory σου αρεσουν ? Γιατι αν ναι … πιστεψε με ηταν οπαδοι των Kiss . Μιας και μιλαμε για σωστες βασεις … δλδ … :lol:

Φυσικά και μου αρέσουν και γνωρίζω πολύ καλά ότι γούσταραν KISS. Όχι μόνο αυτοι αλλά και οι Entombed που είναι all time favorite για μένα.
Εσύ γιατί πεταγεσαι δεν κατάλαβα? Μία ερώτηση στον Borellus έκανα.

Επειδη μαλλον δεν διαβασες σωστα , παμε παλι μια φορα μηπως βγαλουμε και ακρη.

Τωρα το ποιος πεταγεται ισως το καταλαβεις … το να κανεις ερωτηση σε καποιον user χρησιμοποιωντας δηλωση δικια μου (βλεπε το Bold) μου δινει το δικαιωμα , να αναφερω οτι αναφερω.

Τελικα καταλαβες ποιος πεταχτηκε και ποιος οχι ??? Η θελεις παλι εξηγηση γιατι ειναι too much για εσενα ???

To κατάλαβα και με την πρώτη. Εσυ δεν κατάλαβες ότι δεν θέλησα να απαντήσω. Anyway δεν θα κάτσω να ανοίξω και συζήτηση.

[size=6]Ηρεμία ρε παιδιά! Ο καθένας μπορει να λεει τη γνωμη του ελεύθερα εδώ, εννοείται με τον ανάλογο σεβασμό στα πιστεύω του άλλου!..Δεν χρειάζεται να αρπάζεστε ομως!
Χαλαρα! :-({|=
[/size]

Den einai asxhma ta 12 xronia re! :slight_smile: Outws h’ allws an den exeis kapoio megalytero melos tis oikogeneias na se myhsei tote dyskola anakalypteis tetoiou eidous mousikh prin ta 14! Den eimaste kai Souidia… :slight_smile:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 12…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ…

KISS[b][size=7][/size]

Παρομοίως…

και όποιος το αμφιβητεί…είναι δικό του πρόβλημα…

Borellus!!! HIT IT!!![/b]

ΕΙΜΑΙ

37

ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑΛ ΑΠΟ ΤΑ 10

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ “ΒΑΣΗ” KISS…

EXEI KANEIΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Εμένα οι MAIDEN.Ομως δυο χρονια μονο ακουω μεταλ.

Μεταλλοπαππού

Μεταλλοπαππού[/quote]

Το Tattoo στην πλάτη μου θα μείνει για πάντα…

Tatu ruleeeeeeeeeeesssssssssssssssss

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μικρή διόρθωση:

ΤΑ tattoos και όχι ΤΟ tattoo…

THANX!!!

Ε ναι εγω εχω και μαλιστα να τα αριθμησω κιολας.

1. Εισαι γερος
  2. Εισαι μεταλλας
  3. Ακους Κιςς
  4. Εχω πονοκεφαλο…
  5. Και βηχα.

Θελεις να παλαιψουμε ???

Είμαι γέρος και “σοφός”…χαχαχαχαχα

Δεν “ακούω” KISS, “ζω” με αυτούς!

Πάρε Depon!!! Ακου την συμβουλή του γέρου!!!
χαχαχαχαχαχα!!!

Ε ναι εγω εχω και μαλιστα να τα αριθμησω κιολας.

1. Εισαι γερος
  2. Εισαι μεταλλας
  3. Ακους Κιςς
  4. Εχω πονοκεφαλο…
  5. Και βηχα.

Θελεις να παλαιψουμε ???[/quote]
Επί της ευκαιρίας, Angel πόσο χρονών είσαι; :smiley:

Mην γινεσαι αδιακριτος νταξ ? Αντε.!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: