Ας ειναι οσο θελει…αν μικροτερος, τον ζηλευω, αν ειναι μεγαλυτερος οχι…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ας ειναι οσο θελει…αν μικροτερος, τον ζηλευω, αν ειναι μεγαλυτερος οχι…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σου στελνει πολλα φιλια honey!
μου αρεσει η Μουσικη!Δεν κολλαω στις “ταμπελες”!Tρελαινομαι για KISS αλλα και για NILE!So what?!
μου αρεσει η Μουσικη!Δεν κολλαω στις “ταμπελες”!Tρελαινομαι για KISS αλλα και για NILE!So what?![/quote]
ΣΩΣΤΟ!!
Borellus, YOU ROCK!
:twisted: :twisted: καποιοι γερμανοι θεοι με εφεραν στον κοσμο του ροκ και αναφερομαι φυσικα στους SCORPIONS… αργοτερα ακουσα metallica και εκει τα ειδα ολα. αυτη την στιγμη ειμαι 20 χρονων και ακουω πολλα συγκροτηματα, zeppelin - slayer - motorhead - iron maiden - guns n’ roses και παει λεγοντας…
αααααααααχ χ το θυμαμαι ακομα, οταν ημουνα 5η δημοτικου, ενας μεγαλυτερος φιλαρακος με εδωσε σε κασσετα ολο το fear of the dark…ναι, με τι αλλο θα μπορουσα να εχω 3εκινησει??ητανε και (σχετικα) επικαιρο, αφου ολα αυτα συνεβησαν το 96…ωραιες αναμνησεις 8) 8)
Tωρα που το θυμαμαι το πρωτο τραγουδι που ακουσα ηταν το Glory to the brave απο Ηammerfall…
ego pote mou den hmun kollimenos me to metal. vasika ksekinisa na akuo rock me alternative, kai pio sigekrimena, Smashing Pumpkins, meta kollisa me Doors kai akoluthisan para polla apo classic rock, meta metal kai tora kai ta 3!
Λοιπον εγω ξεινησα απο τρυπες στην πρωτη δημοτικου. Στην εκτη ακουσα κατι απο deep purple. Αυτο ηταν τρελαθηκα
to prwto rock sugrotima pou akousa kai me arese itan oi offspring…
meta apo karti mines se mia akdromi etuxe na mou dwsei to walkman tis mia kopela pou akouge to number of the beast(vasika tin megaliteri antuposi mou eixe kanei to the prisoner kai to run to the hills)…apo tote mpika sto kolpo…
re esu tha prei na eisai dipli prosopikotita apo tin mia sou aresoun oi rhcp kai apo tin ali oi anathema.
Βασικά είμαι διπλή προσωπικότητα, διότι από την ημέρα που έγραψα αυτό το post μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τα γούστα μου…
Προτιμώ ξανθιές μελαχροινές και μόνο όμορφες πλέον…
Επίσης αναφέρω για νιοστή φορά ότι η αγία παντάδα μου είναι
rainbow
europe
queensryche
dream theater
paradise lost
re esu tha prei na eisai dipli prosopikotita apo tin mia sou aresoun oi rhcp kai apo tin ali oi anathema.[/quote]
Sorry που παρεμβαίνω αλλά πού είναι το κακό; Δλδ εσύ ακούς μόνο ένα είδος;
Den nomizw na to eipe me kakia ennoia man!
Δεν παρεξηγήθηκα… Ίσα ίσα… Απλά τυχαίνει να μ’ αρέσουν πολλά διαφορετικά πράγματα… Όπως και σε πολλούς άλλωστε εδώ μέσα
to na akous mono ena eidos einai gia mena adinato, giati alla pragmata niotheis otan akus metal as poume kai alla otan akus ksero go alternative h classic rock. enas pou akuei mono ena eite exei paropides eite arneite na dextei oti tu aresun kai alla eidh, liges einai oi periptoseis pou kapoios akuei mono ena pragma mono kai mono logo gustu.
Το πρώτο Metal συγκρότημα που ασχολήθηκα πολύ είναι οι Megadeth ενώ με Slayer άρχισα να μπαίνω στα άγρια!
To 2001 οταν πηγαινα 1η γυμνασιου ο αδερφος μου μου εκανε δωρο το Virgin Killer
των Scorpions, λιγους μηνες μετα οι γονεις μου πηραν ενα best-of και ο αδερφος μου κοπιαρε τα Taken By Force και Lonesome Crow. Μου αρεσαν, αλλα δεν πολυασχοληθηκα. Το 2003 τελειωνα το γυμνασιο και μια μερα ξεθαψα αυτους τους δισκους και ΚΟΛΗΣΑ!!! Αμεσως πηρα ολα τα 70’s και 80’s albums των Scorpions! Mετα ηρθαν οι: Maiden, Sabbath, AC/DC, Megadeth, U.F.O. και αλλοι πολλοι!
Εννοείται Iron Maiden και το κομμάτι που μου άλλαξε (κυριολεκτικά) τη ζωή…The Trooper…