Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

ατσα…κάποιοσ άκουγε σπαισ γκερλσ περισσότερο από ότι θα πρεπε…[/quote]

Μιλησε το ΜΕΤΑΛΛΟ … :P[/quote]

και πάλι δε συμφωνώ μαζί σου…πιστεύω ότι το σπαισ απ γιορ λαιφ δεν ήταν απ τα καλύτερά τουσ…αλλα και πάλα πάω πάσο γιατί φαίνεται ότι εσύ ξέρεις καλύτερα…το χεις ψάξει!!! :evil: :evil:

Να για να μαθεις .

μια φίλη μου που ακουει nirvana μου έδωσε ένα cd+πορώθηκα (στο δημοτικό) αν και τώρα οι nirvana δε είναι η πρώτη μου επιλογή…

και μένα το ίδιο αλλά βασικά πιστεύω ότι η κύρια επιρροή μου ήταν όταν άκουσα σκόρπιονσ και στη συνέχεια μπλακ σάμπαθ…

και μένα το ίδιο αλλά βασικά πιστεύω ότι η κύρια επιρροή μου ήταν όταν άκουσα σκόρπιονσ και στη συνέχεια μπλακ σάμπαθ…[/quote]

Μηπως εχεις και αλλο user name σαν “eleni” ???

και μένα το ίδιο αλλά βασικά πιστεύω ότι η κύρια επιρροή μου ήταν όταν άκουσα σκόρπιονσ και στη συνέχεια μπλακ σάμπαθ…[/quote]

Μηπως εχεις και αλλο user name σαν “eleni” ???[/quote]

oxi .γιατι??? 8)

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ CD ΤΩΝ QUEEN ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ELVIS!! ΣΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ MY IMMORTAL ΤΩΝ EVANESCENCE KAI ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΠΑΛΑΝΤΑ.ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΟ CD ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ GOTHIC ΣΤΥΛ.

Πρώτο άκουσμα ήταν οι Maiden, το Number of the Beast και μετά τα πρώτα τους με τον Paul DiAnno. Ακολούθησαν Judas Priest, Queensryche αλλά και Dokken, Triumph και Rush, μια και ζούσα Καναδά τότε.

Αμφιλεγομενο το Agent Οrange ? 8O Aπο ποια εννοια αμφιλεγομενο ? Για μενα ηταν το πρωτο “σοβαρο αλμπουμ τους” με πολυ καλη παραγωγη.[/quote]

Πλακα πλακα καλό ηταν το agent orange (ναι ναι ακουγα και Sodom…)

Kata tin ekti dimotikou epese sta xeria mou to… Scorpions-World Wide Live
Epeza toso dynata tin kaseta tou me akoustika syndedemena sto stereofoniko pou giakaboses meres akouga ena vouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…

ola ksekinisan apo mia kaseta pou mu edwsas stin deftera gimnasiou////afti i kaseta ixe mesa iced earth kai hammerfall---- apo ki kai pera ksekinise i tragodia kai arxisan na fegout apira lefta se cd ktl…pados goustarw pou bika se afto ton xoro

Βασικα μεχρι πριν απο 2 χρονια δεν ακουγα metal , αλλα κατι φινλανδους Γ.Τ.Π. τσαμικα δλδ , μεχρι που γνωρισα μεσα απο το Rocking τον Telisvas και μου εδωσε μια κασσετα με Europe , αυτο ηταν μετα απο αυτο δεν χρειαστηκε να ακουσω τιποτα αλλο , γιατι οι Europe τα εχουν ολα , Heavy Metal , Europower , Eurobasket , Ηard Rock και οτι αλλο ηθελε ενας μεσος οπαδος !!!

Σε ευχαριστω Telisvas !!!

:lol: :lol:

Δεν κάνει τίποτα… Αφού πήγαν στράφι οι κόποι μου… Ότι και να κάνω άνθρωπος δεν γίνεσαι…

Δεν κάνει τίποτα… Αφού πήγαν στράφι οι κόποι μου… Ότι και να κάνω άνθρωπος δεν γίνεσαι…[/quote]

χαχαχαχ ,βασικα θα στο ομολογησω ρε , γιατι σε αγαπαω κιολας … οταν εβαζα στο walkman την κασσετα με τους Europe εβλεπα και τηλιοραση και δεν συγκεντωνομουν 100 % .

ΤΟ ΛΑΪΒ ΤΩΝ ΜΕΙΝΤΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ ΛΕΜΕ, ΑΜΕΡΙΚΗ 1985 LIVE AFTER DEATH! KAI META ΗΡΘΑΝ OΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΩΡΩΝΟΜΑΙ ΡΕ!!!
ΕΙΜΑΙ 25 ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 20 ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! :oops:

Δεν θα ελεγα πως ξεκινησα ν’ακουω metal ετσι μια μερα στα ξαφνικα από εναν τυχαιο δισκο… Ηταν μαλλον σαν οι δισκοι που ακουγα να με οδηγησαν με τον καιρο σε αυτο.
Οπως και να χει ο πρωτος δισκος που κολλησα ηταν των Genesis ‘We cant dance’ στη Γ’ Γυμνασίου.

dn 3erw an exw 3anapei kati paliotera alla en pash periptwsh…
egw eixa mia para3enh poreia… arxisa me tn malaka ton eminem… apo tis rapies epiasa tis rapies ala ‘nu’ metal stul linkin park… apo kei kai pera phra fora anhfora apo maiden metallica k.a… pantws gustarw trela thn olh fash!

Re metal_boy pou eisai parea me ton Ozzy? se kammia klinikh apotoxinoshs??? lol! Keep on rocking…

otan imoyn 14 enas filos moy ebale na akoyso guns n roses apo tote ksipnise genikotera mesa moy i rock kai metepita i metal.thimame akoma pio kommati moy eihe kani entiposi apo tin proti fora poy to akoysa…itan to civil war…poy prosopika pisteyo oti ine apo ta pio orea kommatia aytou toy group…

To black album to 92