ναι οντως :x
αλλα εχει γμτ τραγουδακι οπως το somewhere i belong & numb βεβαια ακολουθησε η μλκ με τον j-z :x …
ναι οντως :x
αλλα εχει γμτ τραγουδακι οπως το somewhere i belong & numb βεβαια ακολουθησε η μλκ με τον j-z :x …
Καλα αυτο το τελευταιο με τον jay-z ηταν τελειως γελειο…
Απο μετεορα προτιμω Faint + From the inside
χμμ… μαρεσει και το breaking the habbit… u?
Me deep purple mallon tin epa8a tin zimia prin 16 xronia, stin triti gymnasiou diladi…
Stin sinexeia epa8a plaka kai kolisa me Flotsam & Jetsam pou protoakousa ston ksaderfo mou…
Kolima trelo kai me to balroom blitz ton Nuclear Assault…
Pantos album pou exo liosei stin kirioleksia kai mpika kapos, itan to amfilegomeno “Agent Orange” SODOM…
Tora pia… :roll:
Αμφιλεγομενο το Agent Οrange ? 8O Aπο ποια εννοια αμφιλεγομενο ? Για μενα ηταν το πρωτο “σοβαρο αλμπουμ τους” με πολυ καλη παραγωγη.
χμμ… μαρεσει και το breaking the habbit… u?
Not really!
Eri welcome!
Thanks Sofi-K!!!
Το ανέφερα σαν αμφιλεγόμενο φίλε, γιατί έχω διαβάσει ότι και καλά το album απογοήτευσε τους σκληροπυρηνικούς φίλους του συγκροτήματος… :oops:
Έχω διαβάσει ότι και καλά αυτός ήταν και ό λόγος που ο Blackfire μετά την κυκλοφορία του δίσκου πήγε στους Kreator? :oops:
Anyway, για μένα είναι δισκάρα.
:twisted: Remember the Fallen…
hell yeah!!! :twisted:
ο ξαδερφός μου άκουγε πολύ offspring+greendαy (παλιούς) μια φίλη μου red hot chilly peppers + εγώ spice girls!!!(κάπου στην 6η δημοτικού) κάτι δεν πήγαινε καλά… μετά ένα ταχύτατο πέρασμα από eminem+giong through άκουσα αυτό το τρομερό παιδάκι ονόματι Kurt cobain κι από τότε…
Για metal λέει. :?
Δεν έμενες καλύτερα στις Spice girls;
[size=1]Πλάκα κάνω…[/size]
[size=1]Πλάκα κάνω…[/size][/quote]
αυτό έλειπε να μην έκανες!!!
Τι λες ρε , χιλιες φορες Spice Girls παρα Nirvana… τουλαχιστον οι Spice μπορει να ηταν καθαρα μοδα … αλλα χιλιες φορες να βλεπεις 5 κοριτσια να λενε ελαφρα τραγουδακια παρα τον ζακια.
Spice Up Your Life ρεεεεεεεεε !!!
Ελενη μην τους ακους αυτους! Μια χαρα ειναι οι Nirvana. Κι εγω με αυτους ξεκινησα…(και συνεχιζω δηλαδη…)
Ανδρεα αποκαλυψεις βλεπω, πες τωρα ποσο στεναχωρηθηκες οταν διαλυθηκαν οι Spice Girls(για να μην σου πω και οι Hi-5…).
Evgale diskara kai h Emma Bunton fetos. Mhn paraleipsete na to akousete.
ontopic: De me ekanan na ginw metallo, alla einai mia apo tis bandes pou akoma karagoustarw. Napalm Death.
emena htan giro sthn ekth dimotimou nomizw apo Iron Maiden to fear of the dark…
meta akolouthisan ola ta album tous k meta…
Deep Purple!
Για μενα ο Gillan ειναι ειδωλο απο τα λιγα…
ατσα…κάποιοσ άκουγε σπαισ γκερλσ περισσότερο από ότι θα πρεπε…
κοίτα η αλήθεια είναι ότι είμαι μικρή ακόμα και όχι με και καμίά παλιά στο είδος αλλά έχω φάει το κόλλημά μου και μ αρέσει:!!!
ατσα…κάποιοσ άκουγε σπαισ γκερλσ περισσότερο από ότι θα πρεπε…[/quote]
Μιλησε το ΜΕΤΑΛΛΟ …