Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Ετσι εξηγειται που μου αρεσε το Nymphetamine γιατι εγω με την Black δεν τα πηγαινω καλα…

Δεν είναι κακή εμπειρία οι C.o.F εχούν πολύ ωραία κομμάτια…

Άσχετα αν τους χαρακτηρίζουν pozers εγώ τους πάω με 1000 γιατί πάνε ασορτί με τη μουσική τους :stuck_out_tongue:

Όσο για το Nymphetamine σπέρνει…και στα φωνητικά η Liv Cristine ήταν πολύ καλή επιλογή…Τώρα gothic ή black metal εγώ θα προτιμούσα να συνέχιζαν σε τέτοιο υφάκι… :lol:

Εγώ ξεκίνησα με Blind Guardian και συνέχισα να ψάχνομαι και ακόμα αυτό κάνω… :stuck_out_tongue: [/img]

[quote=“sofi-k”]

Ετσι εξηγειται που μου αρεσε το Nymphetamine γιατι εγω με την Black δεν τα πηγαινω καλα…[/quote]

ομοιοπα8ουσα :?

Το πρωτο metal τραγουδι που ακουσα ποτε, ηταν το Hell’s Bells απο AC/DC!!!
Τοτε (πριν απο 15 χρονια) ενα φιλαρακι στο σχολειο μου ειχε δωσει μια κασετα με διαφορα τραγουδια που μου ειχε γραψει, με πρωτο πρωτο το Hell’s Bells οπου οταν το ακουσα επαθα την πλακα μου!!! Ακομα και τωρα και για παντα πιστευω οταν ακουω αυτο το κομματι εχω μια απιστευτη ανατριχιλα και το μυαλο μου γυρναει πισω στα σχολικα μου χρονια, στα τζιν μπουφαν με το ραφτοσημο στην πλατη και τις κονκαρδες, τα Martin’s ή τα All Star, το απαραιτητο προχειρο τετραδιο τιγκα στην ζωγραφια μεσα και στις φωτο στο εξωφυλλο!!!
Αααααχχ!! Που ειναι αυτα τα χρονια;;;;
Μα τι εχω παθει;; Μεγαλωνω;;; Μπαααααα!!!

Αλλα τραγουδια που ειχε εκεινη η κασετα ηταν μερικα απο το φρεσκο!!! τοτε No Prayer For The Dying που μπορει να θεωρειται απο τα χειροτερα albums τους αλλα για μενα ηταν η πρωτη επαφη με το συγκροτημα που με αφησε με το στομα ανοιχτο!!!
Φανταστητε τι επαθα οταν ακουσα και τα υπολοιπα albums απο Iron Maiden.

Εγώ βασικά ξεκίνησα από him, marilyn manson & cradle of filth… Βασικά ο marilyn manson ακόμα μ’αρέσει…Ήθελα να πάω και στο rockwave festival, ρε γαμώτο, αλλά δν μπόρεσα!Άκουσα βέβαια ότι δν ήταν και τέλεια (στη βραδιά του manson και των garbage)…Anyway!Ξέφυγα λίγο απ’το θέμα!

Οκ, και τι σχέση έχουν τα συγκροτήματα που ανέφερες με το metal? (him, marilyn manson & cradle of filth).
:twisted: :lol: :stuck_out_tongue:

Το πρωτο band που ακουσα ηταν η Maiden και το Fear Of The Dark

To Nymphetamine δεν είναι Black Metal… Ίσως Gothic Metal με extreme φωνητικά… Οι Cradle Of Filth έχουν πάψει να’ναι Black εδώ και χρόνια…

Όσο για το 1ο band που άκουσα… Metallica και Linkin Park πριν 2 χρόνια 8) Στη συνέχεια ήρθαν και οι Maiden, οι Sabbath, οι Paradise Lost και σταμάτησα να ακούω Linkin Park :P[/quote]
καλα και με το που ακουσες μεταλικα και λινκιν παρκ αφησες μακρυ μαλλι??

για αυτο αυτο δν 8ελω ελληνικα γτ 8α μοθ πρι3ετε τα @@ με τα ορ8ογραφικα :evil: :x[/quote]

Είχα πορωθεί με Metallica και Linkin Park το καλοκαίρι του 2003. Μακρύ μαλλί αποφάσισα να αφήσω Μάρτιο 2004 και είχα ακούσει και άλλα τότε. Στο φόρουμ αυτό γράφτηκα τις μέρες που κουρεύτηκα τελευταία φορά :smiley:

Εντάξει οι HIM/Manson αλλά οι COF είναι Metal band…

Εντάξει οι HIM/Manson αλλά οι COF είναι Metal band…[/quote]

Death to the false metal ρε αιδοία…
Ζήτω οι Μanowar και βέβαια το γνήσιο ακατέργαστο καυτό metal των Europe…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Egw arxisa na akouw metal meta apo to fear of the dark pou to akousa tyxaia apo ton xadelfo mou, h katastash exelihthike perierga afou meta to gurisa se Carpathiian Forest, Darkthrone, Venom kai den simazevetai…

gyrw sta 9 otan akousa nirvana k beastie boys… :lol: :lol:
Argotera akolou8hsan iromaiden,black sabbath,sex pistols,dead kennedys,joy division…
ola auta gyrw sta 15 twra pleon to gyrhsa sthn hlektronikh…

rock forever goiz&girlz :!: :!: :!: :!:

opa metal eipame parasyr8hka…

SEPULTURA KAI MONO SEPULTURA AYTA.

Το '97 μια κασσέτα με το X factor των Maiden.
Ε, μετά μελωδία ως βάση με σπαρωδικά ξεσπάσματα hardcore-ίλας

Εγω ξυπνησα με τους Linkin Park ενα χρονο πριν… Ηταν μολις τελειωσα το δημοτικο και ξεθαρρευα… πλησιασα τους lp και μετα limp bizkit… στη πορεια αρχισα να ψιλοβαριεμαι και γυρεψα κατι πιο δυνατο! συναντησα iron maiden και βρηκα αυτο που γυρευα!!! :twisted: :twisted:
Μετα αρχισα να σκαλιζω τα κλασσικα οπως scorpions, pink floyd, queen… και συνεχιζω με διαφορα…

that’s my story!!! :slight_smile:

Καλα το πας…Συνεχισε

Καλα το πας…Συνεχισε[/quote]
εσυ απο που αρχισες sofi-k?

:stuck_out_tongue: Αν θυμαμαι καλα το hubrid theory ηταν απο τα πρωτα σιντακια που μπηκαν στο συρταρι μου

Κατα τα αλλα κι εγω απο τα κλασσικα ξεκινησα

hyprid theory & μετα meteora φανταζομαι… :wink:

Σωστα αλλα το meteora δεν μ’αρεσε τοσο.Ραπ-ιζει περισσοτερο απο οτι πρεπει.