Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Δεν θα σου απαντησω … απλως κανε μια γυρα στo forum και θα δεις τι γινεται με τον ακατοναματο … :stuck_out_tongue:

Δεν θα σου απαντησω … απλως κανε μια γυρα στo forum και θα δεις τι γινεται με τον ακατοναματο … :P[/quote]

Στο συγκεκριμένο site υπάρχουν πολλοί παρεμπιπτόντως φανεροί fan των EUROPE… Ο “λούστρος” (Αngel in Black) λέει τ’ αντίθετα γιατί ζήλευε το μαλλί και την ομορφιά τους (Ο Jon Bon Jovi της Καλλιθέας)… Alani απ’ το λιμάνι δεν σε χρειαζόμαστε για να τσακωθούμε… Είναι το χόμπι μας…

ego drepomai gia ayto pou tha pw alla ksekinisa sta 14 otan enas filos mouevale na akousw Limp Bizkit… Niwthw akoma xirotera otan skeftomai oti to prvto metal cd pou agorasa htan twn Linkin Park…

e,daks den eisai kai o monos pou arxise etsi…

egw basika hard rock akouw kai ligo metal, alla metal arxisa na akouw otan prwtoakousa children of bodom pou einai kai to agapimeno mou metal group :smiley: :wink:

to kserw oti den eimai o prwtos alla niwthw asxima… pantws akoma akouw nu metal ama katsei kamia fora

Nu Metal rulez…

Πεστα…!Εγω ακουγα πολυ στην αρχη… μετα για ενα διαστημα καθολου και τελευταια παλι με εχει πιασει ενα κατι και αγοραζω σιντια των deftones…ειμαι σοβαρα γιατρε;

Πεστα…!Εγω ακουγα πολυ στην αρχη… μετα για ενα διαστημα καθολου και τελευταια παλι με εχει πιασει ενα κατι και αγοραζω σιντια των deftones…ειμαι σοβαρα γιατρε;[/quote]
κοιταξε να δεις. αν απο ολο το φασμα του nu metal εσυ προτιμας τους deftones τοτε ισως να εισαι σοβαρα… Δεν λεω το nu metal εχει καποια πολυ καλα συγκροτηματα οπως οι korn, οι system of a down, οι soulfly και οι slipknot (αν τους θεωρεις nu metal συγκροτηματα) αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει το ιδιο για τους deftones. δεν σε πιανει καταθλιψη οταν τους ακους;

Καλα αυτα που γραφεις εννοειται πως τα ακουω αλλα ειπα να διευρυνω λιγο τους οριζοντες μου…γι’αυτο αρχισα να ακουω και λιγο Deftones…Κοιτα για καταθλιψη δεν θα το ελεγα, μια νυστα ενα γλαρωμα παντως με πιανει, εχουν μερικα πολυ βαρετα τραγουδια… :roll:

Α ξεχασες επισης linkin park + limp bizkit :roll: :roll: :roll:
Εμενα μ’αρεσουν κι αυτοι παντως :slight_smile:

εχουν καποια πολυ ωραια τραγουδια αλλα μερκες φορες τα τραγουδια τους εχουν πολυ pop στυλακι. αν θελεις να διευρυνεις τους οριζοντες σου στο nu metal ακου disturbed, mudvayne, otep, lost prophets. ωραιοι ειναι και οι element 80 αν και εχω ακουσει πολυ λιγο. απο deftones αξιζουν μονο τα my own summer, change,head up.παντως αν σου αρεσει το nu metal που προκαλει καταθλιψη ακου το soundtrack της ταινιας queen of the damned που εχει την υπογραφη του jonathan david (korn)

Ego den arxisa kan me metal, oyte mporo na po oti eimai metalas. proth fora akoysa tis trypes kai to tragoydi toys xartino tsirko prin 4 xronia (tora eimai 17), moy ekane klik kai meta arxisa na psaxnomai. apo metal oi protoi poy akoysa htan oi nightwish kai oi cradle of filth!!! :slight_smile:

Και εγω αυτους ειχα ακουσει στην αρχη λιγο…κακη εμπειρια 8O

sofi-k den mporo na po oti htan kakh empeiria gia mena alla oyte mporo na po oti den mporo xoris aytoys, oyte kryo oyte zesth. apla epeidh to nymphetamine htan to proto atmosferiko black metal poy akoysa (poly kalo kommati) me enthoysiase kai to syggrothma! soy protino na akoyseis ki esy to sxetiko kommati an den to exeis kanei idi! :slight_smile:

Ναι παροτι δεν ακουω σχεδον καθολου black αυτο το τραγουδι ειναι απο τα αγαπημενα μου…(και το βιντεο πολυ καλο)

eg oto proto metal sigrotima pou akousa an kai den eimai metalas itan oi Iron Maiden, ite to pistevete ite oxi stin ilikia ton 7 eton 8O 8O 8O 8O

εγω παλι ξεκινησα στα 14 απο ποιο classic rock καταστασεις οπως led zeppelin, rainbow, deep purple, απο καποιους δισκους που ειχε ο πατερας μου… μετα sabbath, maiden, dream theater, λιγο nirvana, πολυ guns n roses και απο κει καi περα ολα εγιναν πολυ γρηγορα! priest, metallica, anathema, helloween, anthrax, nightwish και δε συμμαζευεται…

Παιδιά καλησπέρα, καινούρια στο forum :smiley:
Το πρώτο κομμάτι που άκουσα ήταν το θρυλικό Paranoid, ήμουν 15 χρονών και ένας συμμαθητής μου μου έγραψε μία κασσέτα με τα πιο κλασσικά κομμάτια…

Πρόσφατα πήγα Dream Theater και έχω να πω ότι απλά είναι καθηλωτικοί, καταπληκτικοί και απίστευτοι. Δυστυχώς έχασα Black Sabbath λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά :frowning:

To Nymphetamine δεν είναι Black Metal… Ίσως Gothic Metal με extreme φωνητικά… Οι Cradle Of Filth έχουν πάψει να’ναι Black εδώ και χρόνια…

Όσο για το 1ο band που άκουσα… Metallica και Linkin Park πριν 2 χρόνια 8) Στη συνέχεια ήρθαν και οι Maiden, οι Sabbath, οι Paradise Lost και σταμάτησα να ακούω Linkin Park :stuck_out_tongue:

To Nymphetamine δεν είναι Black Metal… Ίσως Gothic Metal με extreme φωνητικά… Οι Cradle Of Filth έχουν πάψει να’ναι Black εδώ και χρόνια…

Όσο για το 1ο band που άκουσα… Metallica και Linkin Park πριν 2 χρόνια 8) Στη συνέχεια ήρθαν και οι Maiden, οι Sabbath, οι Paradise Lost και σταμάτησα να ακούω Linkin Park :P[/quote]
καλα και με το που ακουσες μεταλικα και λινκιν παρκ αφησες μακρυ μαλλι??

για αυτο αυτο δν 8ελω ελληνικα γτ 8α μοθ πρι3ετε τα @@ με τα ορ8ογραφικα :evil: :x