Ετσι ετσι…Αν πινεις και κατι μαζι με αυτα,μπαινεις ακομα πιο ευκολα στο σωστο δρομο…Δεν πιστευω να μην συμφωνεις??? :evil: :evil: :evil:
doomed apo ta legomena kai tous ypainigmous sou simperana pws eisai enas akoma teleiwmenos satanistis xoris ayrio kai giayto akrivws den tha paiksw to vromero paixnidi sou!! :x
Κασέτα εποχή…και ναι η μπάντα που με έβαλε στο κολπο ήταν…Manowar
Κάπου στις αρχές του 90…Μετα ολα τάλλα…
Πρώτον θα ήθελα να πω ένα γειά σε όλη την παρέα του rocking.gr!
Είμαι νέο μέλος, θα μου πείτε χεστήκ@τε (ε να μην πούμε το καλαμπούρι μας?), και απλά από’δω και πέρα θα σας πρήζω λίγο στο forum.
Άρχισα με Pink Floyd…
guns n’ roses
Η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή.
vasika o 1os metal diskos pou akousa htan to black album pou akougotan eykola st’aytakia.ousiastika apo dark tranquillity to gallery kai isws to draconian times
Πριν 20-και-βάλε χρόνια με Twisted Sister, Quiet Riot, Loverboy κλπ. Εκείνη την εποχή, ένας συμμαθητής μου είχε δώσει να ακούσω και Iron Maiden αλλά δεν τους είχα δώσει και πολλή σημασία (αργότερα βέβαια κόλλησα με αυτή τη μπάντα για μεγάλο χρονικό διάστημα… το Seventh Son το είχα λιώσει!). Βέβαια ακόμη και τώρα ακούω κλασσικό μέταλ (και θα ακούω πάντα) αλλά έχω επεκτείνει τα ακούσματά μου και συνέχεια ψάχνω για καινούργιους ήχους (το τελευταίο καιρό ακούω Spazz Metal, Noise κλπ).
Υ.Γ. TWISTED FOREVER!!!
kalimera se olous…
Loipon, to prwto rock sigrotima pou akousa kai goustara rock itan oi DOORS!!! Alithia mou aresan para poli tote, perasa ena diastima pou apaxiwna ws klassikos metallas na tous akousw alla twra pia tous goustarw poli pali.
Sto hard rock kapou stis arxes tis dekaetias tou 80 me empasan oi RAINBOW pou akousa to Difficult to Cure kai epatha mia plaka, kapaki to prwto album twn BON JOVI kai peripou tin idia epoxi apo heavy metal eskase san bomba sta (tote) paidika autia mou to Number of the beast, kai mas pire i katw volta mexri kai simera pou nai men anakaliptw sinexws pio soft / aor ixous pou mou aresoun alla pote den mporeis na vgaleis apo mesa sou mpantes san tous MAIDEN klp. Pantws proswpika, tha eixa egkatalipsei to metal, kapou stis arxes twn ninties/telos eighties an den ipirxan mpantes opws oi DREAM THEATER,oi QUEENSRYCHE apo tin mia kai oi FIREHOUSE apo tin alli na kratisoun to endiaferon mou.
Θυμάμαι… :roll: …ήταν κάπου στα τέλη των '80, αρχες '90 που έχε βγάλει εκείνο το παλικάρι…Alice Cooper νομίζω τον έλεγαν ένα δίσκο με πολλά άγρια, ανώμαλα και “σατανιστικά” κομμάτια, “Trash” τον έλεγαν. Τον είχα λιώσει και μετά από κάνα - δυο χρόνια έπεσε στα χέρια μου μία κασέτα Running Wild και τότε έγινε το μοιραίο! Μετά με πήρε η κάτω βόλτα, Metallica (τρελλό κόλλημα), Maiden, Sepultura, Slayer…και δεν συμμαζεύεται!
Τώρα, μεγάλωσα κι έβαλα μυαλό (…λέμε τώρα :roll: ) και ακούω μεγαλύτερη γκάμα ειδών και συγκροτημάτων.
…και πάλι όμως, metal is the law!!!
Iron Maiden, Metallica
Van Halen (και συγκεκριμένα το 5150)
kai egw apo to afraid to shoot fukcin strangers kolhsa!!!to aousa 5 dhmoriou prwth fora
Sepultura - Arise
Metallica - Black Album
Iron Maiden - Powerslave
Ωραίες εποχές…
metallica kai dream theater
Εγω ακουσα Iron Maiden το Phantom of the Opera, με φωνη του Di Anno(Θεος) σε ηλικία 15 και απο τοτε αγορασα ολα τα σιντια και εμεινα κολλημενη με το ειδος. Παρολαυτα ακομα μαθαινω. Αυτα.
Πωωω Dianno … τον ειχα ξεχασει αυτον , μετα τους Maiden εγινε “μαναβης” δεν εκανε τιποτα αξιο να το αναφερεις , μεχρι που τον ειδα live μαζι με METAL CHURCH και καποιους αλλους δεν θυμαμαι τωρα … και τον σιχαθηκα !!! Καταντια … αλλα στο πρωτο cd των Μaiden ειναι και ενα απο τα καλυτερα στο χωρο του !!!
Εγω παλι περιπου στα 4 μου ακουσα απο το πικ απ του μπαμπα μου το final countdown
των EUROPE και πορωθηκα τελειως…Αμα σας λεω τελειως επι μια βδομαδα επρηζα τα χμ,χμ, (μπαμπας μου ειναι…)του μπαμπα μου να μου το βαλει να το ακουσω…Μετα ομως ξεχαστηκα και γυρισα στο νιαου,νιαου βρε γατουλα…Στο γυμνασιο αρχισα να μπαινω στον κοσμο του ελληνικου ροκ με σιδηροπουλο,ξυλινα σπαθια κτλ,κτλ.Επειτα ακουσα το NIGHTMARE των MSG και φυσικα ετρεξα αμεσως να παρω καμια συλλογη με best rock ballads…τελικα πηρα τρεις-τεσσερις…Ομως στον κοσμο του μεταλ μυηθηκα μολις περσι(στα 16 μου δλδ.Ωρα μου δεν ηταν;;; ) οταν περνωντας εξω απο ενα δισκαδικο με τραβηξε τοσο πολυ το εξωφυλλο του DANCE OF DEATH των MAIDEN που το πηρα κατευθειαν…Απο εκει αρχισε το ονειρο (ή ο εφιαλτης;;;; )
Παντως μεταλο δεν θεωρουμε ακομη, εχω πολλα να μαθω…Αφου πολλες φορες βλεπω τις συζητησεις σας και τρομαζω με τοσα που ξερετε…! :twisted:
Κοίταξε αφού σου αρέσουν οι EUROPE δεν χρειάζεται να σ’ αρέσει τίποτε άλλο… Σωστός ο μπαμπάς σου…
Tι αλλο θα ελεγες βλακεντιε συμπασχων δημοσιογραφισκε … !!!
Tι αλλο θα ελεγες βλακεντιε συμπασχων δημοσιογραφισκε … !!![/quote]
Μου φαινεται πως καποιος σε αυτο το site ειναι fan των EUROPE…Και καποιος αλλος εχει αισθηση του χιουμορ…Παντως μη τσακωνεστε για μενα,καλε…
:twisted: