Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

EUROPE, SPITFIRE,HELIX & SAXON!!!

GUNS N’ ROSES,METALLICA,IRON MAIDEN,SCORPIONS,NIRVANA

μ’ αυτους εγινες μεταλο? :roll:

Ela, oloi apo kapou ksekinane. Stamata na to paizeis exypnos.

ποτε δεν εγινα μεταλλο…

Ποτέ δεν είναι αργά!:stuck_out_tongue:

κ καλα εκανες…:wink:

και γω απο εκει ξεκινησα ρε, αλλα δεν γινεσαι μεταλο με αυτα. με αυτα γινεσαι “ροκακι” και επακολουθο αυτου ειναι το μεταλο. :wink:

[SIZE=“1”]παλι το παιζω εξυπνος?[/SIZE] :roll:

βασικα ουτε εγω ειμαι μεταλο. απλα ακουω μεταλ #-o

Ligo…!:stuck_out_tongue:

IRON MAIDEN!!!

Η μύηση έγινε με το Nightfall In Middle Earth των Blind Guardian και με το Painkiller των θεών Judas Priest!

Η μυηση μου στον φανταστικο κοσμο της ηλεκτρικης κιθαρας εν γενει εγινε απο το φιλο μου freedomofrock με το fear of the dark το album των θεων maideeeeeeeennnnn!!!

Maiden-The number of the beast

:metal:

Maiden-The number of the beast

Maiden rule :metal:

Οι πύλες του heavy metal (sic) άνοιξαν για εμένα τον μακρινό Ιούλιο του 96, όταν και έπεσε στα χέρια μου μια λιωμένη κασέτα με το Black Album των Metallica…τα προηγούμενα 2 χρόνια άκουγα Guns N Roses, Nirvana, Offspring, Scorpions, Bon Jovi και Queen, αλλά δεν είναι heavy metal αυτά…

Eixa ena cd me diafora twn Maiden, Metallica, Queen, Iced Earth. To eixa akousei sthn 5h dhmotikou alla den mou ekane click. Μετά από 4! ολόκληρα χρόνια ξαναέπεσε στα χέρια μου. Το 1ο τραγούδι που άκουσα ήταν το flight of icarus, όπου με τρέλανε η φωνή του bruce, μετά το Afraid to shoot strangers. Στη συνέχεια μου έστειλε ένας φίλος μου το Aces High kai μπήκα στον καλό το δρόμο…

Manowar, Venom!!

Οσο κι αν φαινεται παραλογο: Nevermore - Enemies Of Reality(αλμπουμ)!:lol:

Περισσότερο παράλογο θα ήταν να ξεκίναγες με αυτό και να γινόσουν ράπερ:p

Yo man!!