ναι αλλα εγω το λεω επειδη αυτο το αλμπουμ συγκεκριμενα δεν ειναι αυτο που θα σε εισαγαγει στην μεταλ,αντιθετως πρεπει να το ψαξεις για να τ ακουσεις.εγω ημουν τυχερος:D
An 8imamai kala prepei na itan kapoia apo ta hits twn skid row kai motley crue.
Youth Gone Wild!!!
Wild Side!!!
me steilane apeu8eias!
[SIZE=“5”]Iron Maiden…[/SIZE]
+1000000000000000000:D :bow2:
εμένα με έβαλε στο τριπάκι του hard rock και heavy metal ο πατέρας μου.8) 8) και τον ευχαριστώ:wink:
Αυτό που άκουσα για πρώτη φορά ήταν το Sormbringer των Deep Purple (όλο το album)…
ε μετά από εκεί ήλθαν όλα τα υπόληπα8) 8)
Ξεκινησα να ακουω ροκ με μαντονα. Με τρελαιναν τα ριφακια της.
Αργοτερα επεσε στα χερια μου μια κασετα με jennifer lopez, alicia keys και gwen stefani. Τοτε εγινε η ζημια με την μεταλ 8)
Αργοτερα αρχισα να εξοικιωνομαι με τον σκληρο ηχο και αρχισα να ακουω πιο “καφρικα” συγκροτηματα οπως backstreet boys και blue.
οκ :cold: βαριεμαι να διαβασω κι εχω αρχισει να καιγομαι ασχημα
Iron Maiden-Live After Death σε τρυφερη ηλικια!Ειχα πορωθει!!!
Omoios… Etsi! Etsi!
Γενικα σατανικες μουσικες αρχισα να ακουω οταν καποιος[που τωρα γουσταρει να ακουει μπιτακια και οτι αλλη βλακεια υπαρχει[-X ] μου εδωσε μια κασσετα με επιλογες scorpions.πρωτο τραγουδι το hurrιcane 2000(παιζω βιολι οποτε μολις ακουσα την αρχη γουσταρα ασχημ)μτα ακουσα dream theater k nightwish…
ΝΙ!
We Are The Nights Who Say NI!!!
:lol3: :lol3:
POoo Παω να την ξαναδω δεν παιζει!!!
an k den xaraktirizo ton eafto mu metalo , mporo n apo oti oi pantera ine h mpanta pu me ekane na to niwsw . spernun
Autumn to 2000 όταν ήμουν 12
METALLICA - BLACK ALBUM :offtopic:
To πρώτο άλμπουμ που άκουσα ήταν το ΚISS Alive II από ένα μεγαλύτερο ηλικιακά φίλο.
Κατενθουσιάστηκα, αλλά όταν πήγα να το αγοράσω δεν υπήρχε σε κασέτα παρά μόνο σε βινύλιο. Θυμάμαι όμως ότι στο Salina (ή μήπως ήταν στον HXO; στο Παγκράτι μου πρότειναν το καινούργιο τότε άλμπουμ του συγκροτήματος, το “Lick it up” (1984).
metallica:and justice for all και dream theater:images and words:respect:
Απο METALLICA ΚΑΙ… S C O R P I O N S φυσικα!!!
Στα 6 μου Iron Maiden,‘One Real Dead One’…τώρα το βαριέμε αλλά τότε ακουγόταν σαν όνειρο.
Στη 2 γυμνασιου ενας φιλος μου μου εδωσε να cd με τις καλυτερες μπαλαντες των Metallica(μη το ψαξετε απο μαυρο ηταν)και απο τοτε ανοιξε ενας νεος κοσμος για εμενα.
Metallica και Guns N Roses, πέμπτη δημοτικού. Τα δύο ονόματα παίζαν πολύ εκείνο το καιρό (black album, use your illusion I αντίστοιχα). Σε λίγο καιρό πήρα και διπλό κασσετόφωνο και ξεκίνησε μια πολύ ωραία συλλογή!
Iron Maiden