Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Μονο 5 κομματια ειχε μεσα? :-k
Αλλα για να λεει καλυτερες, λογικα μια θα ειχε (Fade to Black).

Είχα πάρει και εγώ!! Με One, Nothing Else Matters, Tuesday gone, Unforgiven, Fade to Black κτλ…
Είναι το ένα από τα 2 cd που έχω πάρει ποτέ από μάυρο. Το άλλο ήταν μια συλλογή Dire Straits…

πρωτη γυμνασιου ακουσα το εκπληκτικο αλμπουμ Toxicity των System of a down…!
δινω το ενα μου νεφρο να τους δω live:lol:

Και δυο μη σου πω! :lol:

Γιατί, είναι νεφροπαθής ο Μalakian??:-k

Δωσε και το δευτερο να τους δω κι εγω!

METALLICA SIMPLY THE BEST BAND EVER

Ακομα θυμαμαι τι τραγουδια ηταν μεσα:
1.Unforgiven και ξαφνικα ανοιγει ενας αλλος κοσμος για μενα…
2.Fade To Black
3.Μama Said
4.One
5.Sanitarium
6.Bleeding Me
7.Nothing Else Matters
8.The Outlaw Torn
9.To Live Is To Die
Oπως καταλαβαινεται δεν ειναι αριβως μπαλαντες ολες αυτες αλλα ειναι οτι πρεπει για να σε μπασουν στο metal.Tα πρωτα ακουσματα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο για αυτο και εγω λατρευω ακομα τους Metallica.8)

Και πρωτο κομματι θα σου πω. Master of Puppets :bow2: :twisted: :metal: :bow2:

Metallica - S&M - Καλοκαίρι 2001

Scorpions sta gennethlia mou to 1995.eimoun 13 xronwn tote

Οι φλώροι οι Bon Jovi

Εγω απ τους ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ξεκινησα…ισως γι αυτο τους εχω αγαπησει τοσο πολυ!!! μετα συνεχισα με ΜETALLICA-BLACK ALBUM:)

oi HELLOWEEN!!! poioi alloi…?!?
eixa akousei k Iron Maiden oi opoioi dn maresan katholou…:lol:

ε για πρωτο πρωτο ακουσμα οι maiden δεν ειναι κι οτι πιο ευπεπτο :stuck_out_tongue:

siga re…an dn einai eupeptoi oi maiden poioi einai??oi celtic frost??:roll:
egw tous thewrw pop heavy…:lol: :lol:

Πρώτο άκουσμα nirvana,έτος 2000 έκτη δημοτικού.Τα επακόλουθα και οι συνέπειες νομίζω είναι φανερά μέχρι σήμερα…:dizzy: :bounce: :vibrate: Δεύτερο άκουσμα scorps και μετά από λίγο ξεπρόβαλαν maiden,metallica

για πρωτο ακουσμα λεω βρε. οταν πας απο τα κοινα σκυλοποπαραβικα ελληνικα χιτακια του τυπου Βανδη, στους maiden, ε ειναι λιγο αποτομη η εναλλαγη :stuck_out_tongue: :slight_smile:

eee nai…:roll: mono pou pote dn akouga auta pou aneferes…akouga red hot chilli peppers prin k klassikh mousikh…

Εγω δεν ειχα συγκεκριμενο ειδος μουσικης. Οτι βαζανε ακουγα. Ειχα ακουσει κατι μπαλαντες scorpions οπως wind of change ή metallica - nothing else matters αλλα δεν τρελενομουνα. Και μια μερα μου εβαλε ενας φιλος το Master of Puppets. Η μουσικη δε θα ηταν ποτε η ιδια!!! :stuck_out_tongue: :metal: