Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Καλα αυτος ο δισκος εχει βαλει πολυ κοσμο στο metal.Παρα πολυ.
Εγω ακουγα ελληνικο ροκ και τους ειχα ψιλοπρηξει Τρυπες φοβεροι και
τετοια.Ωσπου μια μερα,να’ναι καλα το παιδι,μου εδωσε ενας φιλος μια
κασεττα.Ειχε αρκετα τραγουδια απο το black album και τελειωνε με το
One και το And justice for all.:metal:
Αυτο ηταν!Ακουσα εκεινη την κασεττα απειρες φορες.

Κ εγω απο scrps ξεκινησα κ μετα πηρα το the black album των metallica. μετα ακολουθησαν iron maiden, guns κτλ…

Χμμ εγώ πέτυχα τυχαία ένα αφιέρωμα slayer στο ραδιόφωνο που έπαιξε όλο το seasons in the abyss.Την επόμενη μέρα πήγα σ’ ένα παιδί στο σχολείο (ήμουν περίπου 14) και του είπα να μου γράψει κάτι από αυτούς.Μου έφερε μια 90άρα με τα Show no Mercy/Hell Awaits, και μία με τα Nightfall των Candlemass/Spiritual Healing από Death.And thus begun the web…

Την καλυτερη αρχη εκανες 8)

Απο ένα cd με διάφορα τραγούδια που είχε ένασ φίλοσ μου του ζήτησα να μου το γράψει, ο λόγος το " κόλημα" με lotr που είχα έχω και μου έλεγε ποσ σε αυτό το cd έχει κάνα 2 τραγούδια σχετικά .
το εν λόγο cd είχε διάφορα απο blind guardian με 1ο τραγούδι το Precious Jerusalem (:stuck_out_tongue: )
Μετά πήρα το live το nightfall και το imaginatios και ακολούθησαν maiden number of the beast) priest (screaming) sabbath (paranoid)…
και η κατρακήλα συνεχίζεται …8) 8) 8)

Manowar-Hail And Kill στα 13-14 μου το 1999-2000…
καταλαβαινεται το σοκ οταν ο,τι πιο ακραιο ειχα ακουσει ηταν το Wind Of Change ετσι;;;8O

παιδες εγω 3 δισκακια ακουσα και μπηκα σε αυτη την μουσικη πριν αρκετα χρονια
3 best of cdakia βασικα…

BLACK SABBATH :metal:
DEEP PURPLE :band:
NAZARETH 8O (to Razamanaz τα σπαει αγρια!!!)

μετα ακουσα σε 1 παλια κασετα το aces High και λεω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
8)

Βασικα καπου στιν 1 γυμνασιου μου ειχε φερει η θεια μου ενα cd με queen, scorpions, tina turner… το οποιο ακουσα 100 φορες (γαμει η θεια) :smiley: + οτι ο father ακουγε απο παντα ροκ (purple ,pink floyd, dire straits, scorpions και αλλα ) και δεν χρειαστηκε πολυ… Το πρωτο πιο hard album ηταν το apettite for destruction και μετα πεσαμε στα καλα, metallica, maiden, pantera, nightwish, sod, slipknot και αλλα…#-o

τεράστιος δίσκος.-

Καί κορυφαίο κομμάτι!

Εγώ την έπαθα ταυτόχρονα με το Use Your Illusion I των Guns n’ Roses και το Iron Maiden των Iron Maiden.

Oi Scorpions!!!An k meta apo auto dn 3erw pws egina metalas…Gia tin akribeia akousa prwti m fora top rock you like a hurricane k pwro8ika…Pigena 6h dimotikou!!!Alla twra full :metal: !!!

Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες

Afraid to Shoot Strangers 1η Γυμνασιου αν θυμαμαι καλα απο το live in Donnington…:cry:

Iron Maiden - The Trooper 5η Δημοτικού (Carmageddon II : Carpocalypse Now)

Αλλά αν δεν ήταν τα 3 πρώτα των Οffspring θα μου να ακόμα ανάπηρος…

Μέταλο δεν γίνεσαι, γεννιέσαι .:metal:

Οντως.

Εγω γεννηθηκα με μπλουζα Manowar. 8)

:lol:

Δυσμοιρη μανα…

Μετά τα προφυλακτικά, έρχονται και οι νέες οικονομικές θερμοκοιτίδες ΜΑΝΟΒΑΡ, για πολύ -true fucking metal warriors μπόμπιρες-

το πρωτο συγκροτημα που ακουσα ηταν κλασικα οι maiden.ειχα ακουσει το powerslave kai meta somewhere in time!(απο τοτε εχω να τους ξανακουσω):lol: :lol: :lol: :lol: και μετα απο κανα 3μηνοτο master of puppets!8) 8) .μετα ολα πηραν τον δρομο τους…

στα 13 για πρωτη φορα ακουσα led zepelin και τρελαθηκα…