Νομίζω ήταν κάπου στην ηλικία των 12- 13. Τότε πρωτοάκουσα Scorpions και εντυπωσιάστηκα ενώ ταυτόχρονα άρχισα να νιώθω μια φοβερη αποκλιση απο τη μουσική που άκουγα μέχρι τότε. Επισης, άρχισα να ακούω Guns n Roses, Led Zeppelin, Doors καθως και σκόρπια κομμάτια απο Rod Stewart, Pink Floyd, Rolling Stones και πολλά άλλα. Πρωτοάκουσα κλασσικά Classic Rock.
ναι,ναι,ναι.
όμορφο και κλασσικό.
Εεεεετσι !!!
Καλο κοριτσι, το καταλαβαινεις αλλωστε και απο το αβαταρ !
11 χρονών άκουσα πρώτα Iced Earth (Horror Show) κι αμέσως μετά Maiden (Dance Of Death και Somewhere In Time)
τι μου θύμισες τώρα… Έκτη δημοτικού είχα ακούσει το ace of spades και γούσταρα… Μετά από κάτι χρόνια, στο λύκειο, κάτι λέγαμε με ένα φίλο μεταλλά και αναφέρθηκε το κομμάτι, οπότε μου δάνεισε το δίσκο να τον ακούσω… Και μετά κόλλησα…
In Flames πριν 4 χρόνια :oops:
alice cooper & whitesnake πριν 8 χρόνια αν θυμάμαι σωστά
alice cooper-πριν 17 χρόνια
πιάνει; κόλλησα πολυ πιο μετά. κάλλιο αργα…
Πιάνει, πιάνει…
Εγώ απ’ ότι θυμάμαι στην πρώτη γυμνασίου ξεκίνησα με Nirvana (Smells like Teen Spirit! ).Το πρώτο πιο hard κομμάτι που άκουσα ήταν το get inside των Stone Sour!(δευτέρα γυμνασίου νομίζω…)
Edit: Αλλο ένα συγκρότημα που άκουσα τότε ήταν οι The Darkness (το πρώτο album τους).Αν και αρχικά δεν τους είχα συμπαθήσει.
κάτι θα ξερετε:)
Moλις πηρα στα χερια μου το burnt offerings-iced earth και τον schaffer να “οργιαζει” κατεληξα…
Εμένα πάλι,ήταν σε πολύ μικρή ηλικία…
Γύρω στην ηλικία 6-7,Ο Γονείς μαζί με το στερεοφωνικό με το cd,έφεραν μαζι και το iron maiden - virtual XI.Και αυτην ήταν η πρώτη επαφή με metal…
Ξέρω φένεται πολύ υπερβολικό,αλλά κάπως έτσι κατέληξα να έχω 5-6 iron maiden cds…
Γιατί να μην έχω τέτοιους γονείς?!?!?!?!?
metallica - load…ok οχι και η καλυτερη αρχη αλλα τι να κανουμε…
Γιατι ??? τι εχει το Load ? μια χαρα δισκος ειναι.
μμμ απλα καλο θα τον ελεγα…και γενικα η αρχη γινετε παντα με κατι πιο κλασικο
metropolis pt2 - dream theater
To 89, το video του Heatseeker των AC/DC:bounce:
ειδα το βιντεο κλιπ enter sandman των metallica απο vh1 αναμεταδοση απο ενα καναλι της κακιας ωρας απ αυτα που τα εβαλαν λουκετο λογω των παιχνιδιων με τις διαφορες αν θυμαστε :lol: :lol: . μετα αγορασα ολη την δισκογραφια των μεταλλικα και …