Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Xαχα προχθες συνειδητοποιησα ο,τι το πρωτο metal κομματι που ακουσα ηταν στο δημοτικο,χωρις τοτε να ξερω τιποτα βεβαια…Το ακουγα σχεδον καθημερινα απο το Juniors Tv…:stuck_out_tongue:

http://youtube.com/watch?v=K0KOfTV1dbc :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχ ειχα ανοιχτο σε αλλη καρτελα το προφιλ του hi5 μου και επαιζε deathcrush - mayhem και λεω τι γινεται χαχαχα

GO GO Power Rangers! :metal:

τι να γινει μωρε με τους αλητες που το εκλεισαν.το κανανε συνδρομητικο.και τωρα λενε θα γινει ΜΤV ελληνικο.πως ειναι το αμερικανικο,το γερμανικο κ.λ.π,ε καπως ετσι.:?

Εγω πρωτη φορά είχα ακούσει το Eye of the tiger στην ταινια του Rocky αλλα δεν μπήκα αμέσως. Ημουν πολύ μικρός για να μπορέσω να καταλάβω ότι η μουσική χωρίζεται σε είδη.
Το Final countdown πάλι δεν πιάνεται τότε με την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Νόμιζα ότι ήταν δικό της και καλά…
Αλλά αυτό που με έκανε με την πρώτη να πω “Χριστέ μου τι είναι αυτό πάλι?” ήταν στο MTV (της παλιάς καλής εποχής) το You could be mine! Από τότε άρχησα να αγοράζω τα πρώτα μου cd/vinyls. Η ιστορία μετά απλά δεν είχε τέλος…

(sorry δεν το είχα δει…:roll:)

ρε μαν τι μου θυμισες τωρα.φοβερο κομματι χιχιχιχι

Καλά που δεν είσαι ρέηντζερ :-k

Ο Ant1 το έδειχνε

λπ…

:thumbup::thumbup::thumbup:Respect man.Τι μου θυμισες τωρα?

Οχι ρε παιδια! Ο ΑΝΤ1 τους εβαζε τους παουερ ρειτζερς στις 10 η ωρα τα Σαββατοκυριακα! Και το Τζουνιορς ομως εβαζε μεταλλιες… ακου τι αρχιζει να παιζει στα 0.41 εδω!

http://www.youtube.com/watch?v=NDx0-BeZ37I :p:p:p

On topic, παρ’ οτι ακουγα κατι τετοια στα παιδικα οταν ημουν 6 χρονων, αρχισα να ψαχνω στο μεταλ εξ’αιτιας του Grand Theft Auto: Vice City… Iron Maiden, Judas Priest, Slayer και Megadeth αρχισαν απο κει για μενα.

To καλύτερο παιδικό ever.

εγω αρχισα με MAIDEN ΜΕΤΑ ακουσα megadeth, kai στους savatage ξεραθηκα!!!ακολουθησαν Death,dark tranquillity,nightwish,arch enemy,in flames,pantera,children of bodom κ παρα πολλα ακομα που δεν χωρανε…
up the irons!!!

Χωρις να ξερω τι ειναι Heavy Μetal τοτε ήταν εδω…:stuck_out_tongue:

Πωωω τι νοσταλγικό θέμα!

Λοιπόν κι εγώ κλασικά, άκουσα σε πρώτη φάση Nirvana και Offspring :smiley: Μετά ψήθηκα για πιο πανκ φάσεις και για κάνα χρόνο άκουγα μόνο Sex Pistols, Ramones, Stiff Litlle Fingers, Siouxsie και τέτοια. Ε, μετά φυσικά πήγα σε System of a Down και τέλος σε Avantasia (ζντόινγκ). Αυτό ήταν! Ήμουν πλέον κάργα μέταλλο και κακιά!

:twisted::razz:

Μηπως να ανοιξουμε κανα thread νοσταλγιας για τα καρτουν του 80/90 που βλεπαμε…? Συγκινουμαι με κατι τετοια.

Black Sabbath

system of a down αν δε κανω λαθος…αν κανω, τοτε ηταν οι motorhead.

Metallica μάλλον… Συγκεκριμένα το vclip του The Memory Remains από το ReLoad… Είχε γίνει η κατάλληλη προεργασία βέβαια με Offspring (Smash) στο γυμνάσιο και μετά Nirvana 1η λυκείου… :wink:

Εννοείς πως άκουσες τα “κλασσικά” τους μετά από το Memory Remains? Φαντάζομαι τι θα έπαθες:)

Χεχε! Αυτό εννοώ… Για κάμποσο καιρό (1 χρόνο) άκουγα επίσης μόνο τα Metallica, Load, ReLoad και από εκεί και πέρα μόνο τα Fade to Black, Call of Ctulu, Sanitarium, Orion, One, To Live Is to Die και όποια μελωδία μόνο έβρισκα στα άλλα (εισαγωγές, γέφυρες κτλ…)!